рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сумісність знаків зодіаку він вдалий вона стрілець

  1. Водолій і Стрілець сумісність
  2. Він Водолій, вона Стрілець - сумісність з іншими знаками
  3. Стрілець і Водолій - зразок ідеальних відносин
  4. Особливості знака зодіаку Стрілець. Загальна характеристика
  5. Особливості знака зодіаку Водолій. Загальна характеристика
  6. Сумісність жінки Водолія і чоловіки Стрільця
  7. Сумісність жінки Стрільця і ​​чоловіки Водолія
  8. Поради астрологів
  9. сумісність знаків зодіаку він вдалий вона стрілець
  10. Перш ніж закохуватися, зазирни в гороскоп
  11. Хто ж такий Стрілець?
  12. Хто ж такий Водолій
  13. Пара в любові
  14. Порада від астролога
  15. Водолій і Стрілець - сумісність знаків
  16. Сексуальна сумісність Стрільця і ​​Водолія
  17. Сумісність: чоловік Стрілець - жінка Водолій
  18. Сумісність: жінка Стрілець - чоловік Водолій
  19. Ділова сумісність Стрільця і ​​Водолія

Гороскоп сумісності: сумісність знаків зодіаку він вдалий вона стрілець - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

Водолій і Стрілець сумісність

Водолій і Стрілець сумісність

Пара чоловіка Водолія і жінки Стрільця дуже приваблює своєю доброзичливістю, взаємною симпатією і повагою. Вони можуть бути схожі на хвору галасливих дітей, постійно грають і змінюють правила гри. Цих партнерів об'єднує не тільки чуттєва любов один до одного, але і сотоваріщество, істинно дружні відносини, партнерство в роботі і творчості. Цей союз розпадається вкрай рідко, тому що почуття партнерів один до одного з роками тільки міцніють.

Стосунки чоловіка Водолія і жінки Стрільця дуже легкі, повітряні. Вони обожнюють зміни, прагнуть експериментувати, реформувати своє життя, повністю збігаючись в цих бажаннях і поривах. Чоловік вдалий і жінка Стрілець ні за що не обмежуватимуть свободу іншого партнера, тому що самі дуже цінують свою власну незалежність. Їх спілкування перейнято здоровим іскрометним гумором - вони не ображаються на жарти один одного, і, в свою чергу, намагаються жартувати з оточуючими. Труднощі для цієї пари здаються лише захоплюючими випробуваннями, які можуть служити приводом проявляти всі свої здібності, і тому навіть за часів поневірянь ця пара не втрачає оптимізму і почуття гумору, продовжуючи активно діяти в ім'я майбутнього. З'являються діти роблять цю пару монолітної, нероздільної. Любов до дітей об'єднує їх в загальних зусиллях забезпечити майбутнє сім'ї, а головне - дати гідне виховання та освіту підростаючому поколінню. Діти стають для чоловіка Водолія і жінки Стрільця друзями, здатними, в свою чергу, дуже сильно впливати на їх звички і світогляд. Такі пари, доживши до похилого віку, не втомлюються змінюватися і оновлюватися, легко приймають у своє життя віяння, властиві в молодіжному середовищі, і часто нагадують собою парочку Шаля тінейджерів. Чоловік Водолія і жінка Стрілець відмінно доповнюють один одного у всьому, і можуть з успіхом працювати на одному підприємстві або брати участь в одному бізнесі. Партнери один з одним завжди чесні - вони позбавлені лицемірства і фальші, і тому добре розуміють один одного. Ревнощів в цій парі не буде - кожен з них визнає право супутника на власне особисте життя. Правда, власницькі настрої в обох партнерів також присутній. Тому лояльність кожного до витівок обранця триватиме з обох сторін до тих пір, поки партнер не почне зловживати довірою.

Якими б ідеальними і безхмарними відносини чоловіка Водолія і жінки Стрільця не виглядали, пережити бурі сварок їм все-таки доведеться. Союз, що спочатку створювався, як союз двох соратників і однодумців, об'єднаних спільними ідеями, може потерпіти крах від банальних побутових проблем, або догляду цілей в площину суто матеріальних і господарських питань. Пару чоловіка Водолія і жінки Стрільця зміцнить їх спільна турбота про дітей, спільні справи і цілі, які вони поставлять перед собою.

Він Водолій, вона Стрілець - сумісність з іншими знаками

Він Водолій, вона Стрілець - сумісність з іншими знаками

Стрілець і Водолій - зразок ідеальних відносин

Це один з найбільш вдалих союзів. Представників цих знаків об'єднує любов до пригод, свободи, товариськість, оптимістичний настрій.

Тому сумісність Стрільців і Водоліїв вважається дуже хорошою.

Особливості знака зодіаку Стрілець. Загальна характеристика

Загальна характеристика

Стрілець переповнений оптимізмом, його тягнуть пригоди в справах і в любові. Вони невпинно прагнуть до володіння всіма життєвими благами, в які входить цікава робота, стосунки з коханою людиною, веселе проведення часу. Стрільці ні на хвилину не сумніваються в тому, що все в житті можна досягти. Треба тільки постаратися.

Треба тільки постаратися

  • Позитивні якості: чесність, активність.
  • Негативні якості: грубість, різкість.

Особливості знака зодіаку Водолій. Загальна характеристика

Загальна характеристика

Водолій поєднує в собі людяність і незалежність. Його високий інтелект не дозволяє йому спілкуватися з людьми, яких він вважає дурніші себе. Взагалі він з людьми сходиться легко, проте йому складно підтримувати дружні зв'язки тривалий час, тому справжніх друзів у Водоліїв мало.

В основному звичайні знайомі. Спілкуються вони з представниками обох статей, навіть після вступу в шлюб не припиняють приятельських зв'язків з друзями протилежної статі.

Широкий кругозір дозволяє цим людям комфортно почувати себе в будь-якому суспільстві. В цілому це стабільні, спокійні люди, але вони обожнюють неординарні вчинки. Також вони можуть шокувати своє оточення повним неприйняттям авторитетних думок і традицій.

  • Позитивні якості: високий інтелект, товариськість.
  • Негативні якості: впертість, мінливість.

Сумісність жінки Водолія і чоловіки Стрільця

Сумісність жінки Водолія і чоловіки Стрільця

Відразу після знайомства між представниками цих знаків спалахує справжня пристрасть. Вони включаються в любовну гру, але навіть не думають про сімейне життя. Згодом вони стають один для одного незамінними. Астрологи вважають, що сумісність в союзі чоловік Стрілець і Водолій - жінка можна назвати оптимальною. Вони не набриднуть одне одному ніколи.

Чоловік може здатися оточуючим звичайним хамом, його прямолінійність багатьох шокує. Але ця дівчина думає інакше. Вона в повному захваті від чесності партнера, його відкритості. Вона буде поважати його точку зору, тому що сама потребує захищеності свого внутрішнього світу.

У цих людей немає особливих причин для конфліктів, тому сумісність Водолія і Стрільця в даних відносинах буде практично ідеальною.

Сумісність жінки Стрільця і ​​чоловіки Водолія

Ця пара може прожити довгі роки в радості і веселощі. Вони не старіють з роками, тільки додають в запалі і рішучості урізноманітнити своє життя. Сумісність Стрільців і Водоліїв в любові дає можливість такій парі насолоджуватися щасливим життям багато років. З кожним роком їх відносини тільки поліпшуються. На форумі цих знаків можна познайомитися з історіями таких щасливих пар.

Цих людей не лякають зміни, вони готові змінюватися, вносити в своє життя щось нове. Поява дитини поліпшить їх сумісність, Стрілець - Водолій з ентузіазмом займуться вихованням спадкоємця.

Чоловік і його дружина повинні залишатися однодумцями, тільки дивлячись на життя з оптимізмом, вони зможуть подолати побутові проблеми.

СТРІЛЕЦЬ + ВОДОЛІЙ - Сумісність - Астротіполог Дмитр

СТРІЛЕЦЬ + ВОДОЛІЙ - Сумісність - Астротіполог Дмитр

СТРІЛЕЦЬ + ВОДОЛІЙ - Сумісність - Астротіполог Дмитр

Сумісність Стрілець-чоловік і Водолій-жінка. В з

Сумісність Стрілець-чоловік і Водолій-жінка. В з

Сумісність Водолій-чоловік і Стрілець-жінка. В з

В з

Сумісність Водолій-чоловік і Стрілець-жінка. В з

як складуться відносини у Водолія і риб? вийде

як складуться відносини у Водолія і риб? вийде

00:06 - Характеристика представників знака Зодіаку Ст

00:06 - Характеристика представників знака Зодіаку Ст

20января http://karty-lubvi.ru/sovmestomost/sovmestimost_yanvar_20.html 21января http

html 21января http

20января http://karty-lubvi.ru/sovmestomost/sovmestimost_yanvar_20.html 21января http

Хто буде Щасливий З Стрільцем в Шлюбі. Все відео го

Хто буде Щасливий З Стрільцем в Шлюбі. Все відео го

00:06 - Характеристика Водолія 1:07 - Водолій - Овен 2:34 - В

00:06 - Характеристика Водолія 1:07 - Водолій - Овен 2:34 - В

00:06 - Характеристика Водолія 1:07 - Водолій - Овен 2:34 - В

Поради астрологів

  1. Сумісність Стрільця і ​​Водолія в любовних відносинах може порушитися через одноманітності і нудьги.
  2. Щоб незалежність не руйнуючи їх сумісність, Стрілець і Водолій не повинні зловживати своєю свободою. Гороскоп попереджає: зради можуть привести до розриву.

Як можуть розвиватися відносини цих знаків?

У сексі вони відмінно сумісні. І хлопець, і його партнерка винахідливі, розкуті. Сексуальна сумісність в парі Водолій - Стрілець будується на взаємному прагненні урізноманітнити цю сферу життя.

Тому їх інтимне життя просто вирує від несподіванок і експериментів. У дружбі їх пов'язує пристрасть до активного відпочинку, до пригод і цікавим бесід.

сумісність знаків зодіаку він вдалий вона стрілець

Цікавий гороскоп складається, коли зустрічаються Стрілець і Водолій. Представники цих неординарних знаків зодіаку тягнуться один до одного. Іноді, все йде гладко. Пара закохується, одружується, заводить дітей і думати забуває про якісь там поради про сумісність. Їх любовна історія проста до неможливості. Але, не завжди виходить так. Найчастіше - Стрілець і Водолій вступають в танець любовних протистоянь. Кожен намагається підпорядкувати собі партнера. Цікавий гороскоп складається, коли зустрічаються Стрілець і Водолій

Тут дуже важливо, хто в парі чоловік, а хто жінка.

У будь-якому випадку, спостерігати за розвитком їхніх стосунків завжди дуже захоплююче. Дівчата Водолії, будьте уважні, адже підступний Стрілець може дуже швидко затуманити ваш розум розмовами про пристрасних почуттях, переживаннях, наобіцяти повітряних замків. Хоча, чоловік Стрілець теж повинен тримати ужо гостро. Ваш роман починається, чи переможе любов на цей раз?

Перш ніж закохуватися, зазирни в гороскоп

У минулі часи, перш ніж прийняти пропозицію заміжжя, жінка зі своєю матір'ю відправилася до ворожки, віщунки. Та обов'язково питала дату і час народження нареченого і нареченої. Цей ритуал був непорушний, адже міг визначити долю шлюбу. Відмови давалися навіть завидним нареченим, якщо виявлялося, що життя пари буде низкою сварок, скандалів і невдач. В Індії до сих пір мати нареченого відправляється до ченця провидцю, який розповість все про майбутньої невістки. Знову ж таки, потрібно її дата народження. Про сумісність знаків зодіаку знають з давніх часів.

Сьогодні модно звертатися до астролога, щоб дізнатися долю шлюбу. У любовних або сексуальних відносинах люди проявляють свої гірші, часом, якості. Хочеться бути впевненою, що все вийде, а життя дійсно буде казкою зі щасливим кінцем. Звичайно, коли ви раптово закохуєтесь і це взаємно, дуже важко повірити в те, що ваш обранець чи обраниця на самій-то справі приховують свою «темну» сторону. Та й ви самі, подумайте, про які свої бажання або пороках мовчите в перший рік спільного життя?

Хто ж такий Стрілець?

Якщо ви зацікавилися чоловіком, народженим під знаком Стрільця, вивчіть його вздовж і поперек. Чому? Це вам відкриємо його гороскоп. Він може зробити вас найщасливішою на світі або ж прирече на страждання. Ми самі робимо вибір, а Зірки лише попереджають нас. Жінка Стрілець теж не проста. Вона знає, як маніпулювати людьми, вміє змусити повірити в її правоту. В любові вона не так щира, як може здатися на перший погляд.

Почати варто з того, що це людина дуже підприємливий. У вашій шкільній компанії він влітку не відпочивав, а працював. Нехай за копійки, але вже набивав шишки, навчався Почати варто з того, що це людина дуже підприємливий

контактувати з людьми. До наук відноситься дуже просто - не концентрується на навчанні. Для нього важливі гроші, людина вельми меркантильний, цей чоловік Стрілець. Він знає 10000 способів, як їх заробити. Здається, з ним не пропадеш. Це не зовсім так. Ділитися заробленим він не любить. Своїх дружин Стрільці зазвичай змушують працювати ще старанніше, мотивуючи це якимись вищими цілями: купити квартиру побільше, заробити на пристойний відпочинок, віддати дітей в хороші школи. Найчастіше, йому просто не хочеться витрачати всі свої гроші.

Сексуальне життя Стрільця багата на враження і партнерів. З юності він звик, що отримати бажане можна, якщо пустити в хід уяву. Жінки ласі на красиві слова, їм здається, що вже цей-то чоловік, що цитує великих, точно не кине на ранок. А він іде, навіть двері за собою не закривши. У відносинах з жінками Стрілець не буває щирим. Поки від неї щось потрібно, він буде милим котиком, як тільки необхідність відпала - прости, прощай, кохана. Звичайно, все змінюється, коли він зустрічає жінку, рівну собі за силою духу і кмітливості. Закоханий Стрілець вже не хижак. Хоча, про свої амбіції не забуде. Пам'ятайте, Стрілець завжди залишається собою, просто заради любові до вас робить вам же поблажки.

Гороскоп життя жінки Стрільця багатий на події. Вона не витрачає часу на бездіяльне сидіння вдома. Видався вільний вечір - скоріше, до людей, до вогнів великого міста. Вона дуже любить повеселитися в компанії. Завжди багато друзів оточують цю жінку. І є за що її полюбити - активна, позитивна, завжди є новини і неймовірні історії. Гороскоп життя жінки Стрільця багатий на події

Одне «але». Як і чоловік, жінка Стрілець ласа на гроші. Їй ще зручніше. Якщо чоловікові потрібно в поті чола їх заробляти, то жінці просто потрібно бути розумною, хитрою і проникливою. Тоді вона отримає все, про що мріє. Сексуальне життя у неї дуже продумана. Вона не любить роздавати свій номер телефону направо і наліво. Головне - переконатися, що людина стоїть.

Коли вона нагулялась, буде безліч претендентів на руку і серце. Чоловік Стрільця повинен розуміти, з ким пов'язує своє життя. Вона не з тих жінок, які будуть гладити шкарпетки, варити супи і розчулюватися дітям. Вона, скоріше, з тих активних дружин, яким подавай красивий авто, закордонний паспорт і достатньо грошей на банківській картці. Якщо чоловік захоче розділити з нею веселу, повну подій життя - відмінно, у них все буде добре. Стрілець взагалі цінує, коли хтось поважає її інтереси, навіть самі незвичайні. Про дітей подумаєте пізніше, а поки ви молоді - вперед, на зустріч пригодам. Вашу сумісність це тільки зміцнить

Хто ж такий Водолій

Один з найяскравіших представників водних знаків зодіаку - Водолій. Жити йому найкраще поруч з річкою або морем. Стояча вода Водолія відштовхує. Його гороскоп складається найкраще там, де є проточна вода, адже вона забирає всі печалі. Водолії замкнуті люди. Вони проживають бурхливе життя у себе в голові. Чоловік Водолій розуміє, що йому випала необхідність боротьби за своє місце в світі, хоч і дуже не хочеться. Такий чоловік буде проклинати роботу і в таємниці бажати залишитися вдома, а дружина нехай працює.

Чоловік Водолій твердо вирішив ще в дитинстві - життя потрібно прожити так, щоб тільки його не чіпали. Він любить загубитися в натовпі. На роботі чоловік Водолій готовий виконувати рутинну роботу, тільки б не потрібно було нічого пропонувати, винаходити, як-то креативно працювати. Його сексуальне життя починається пізно, швидше за за ініціативою Чоловік Водолій твердо вирішив ще в дитинстві - життя потрібно прожити так, щоб тільки його не чіпали

жінки. У сексі він не дуже-то схильний до експериментів або пробам нового. Його любов чекає після 30 років, а до цього доведеться набратися досвіду, набити шишки і не раз розчаруватися в жінках. Водолій одружується на тій жінці, яка відразу пообіцяє йому, що турбота про будинок, фінансах і дітей ляже на її плечі. Всіма цими нецікавими і нудними справами вона сама займеться, щоб його не нервувати. Жінки Водолія чекає таке життя, де на чоловіка особливої ​​надії немає.

Його сумісність з іншими знаками зодіаку не дуже велика, приблизно 40% в кращому випадку. Сумісність двох Водоліїв і того менше. Ну як прожити життя разом, якщо кожен відмовляється брати на себе хоч якусь відповідальність? Такий будинок скоро розвалиться, ховаючи під собою чоловіка та жінку Водоліїв. Чоловік Водолій готовий до дітей тільки після того, як поживе зі своєю дружиною рік-два. Потрібно бути впевненим, що його вибір вірний. Найчастіше, він так прив'язується до однієї жінки. Життя його проходить в шлюбі без зрад, романів на стороні. Простіше так, ніж шукати відмовки і виправдання.

Особлива історія - жінка Водолій. Їй протегує Місяць, а Венери в цій жінці мало. Це говорить про емоційної холодності, відсутності емпатії. В любові в дружбі вона легко розчаровується в людях, адже не бачить їх прихованих мотивів. В жарти він не бачить самої жарти, а лише різні можливості образити її персону. Егоїзм - відмінна риса цього знака. Швидше за все, жінка Водолій не користувалася популярністю в школі, інституті, на роботі. Навіть свою приємну зовнішність вона примудряється заховати. Все тому, що її душа дуже ранима. Образити її легко, а ось прощати вас вона може роками. Так руйнуються дружні зв'язки, колишня любов перетворюється в лютого ворога. Особлива історія - жінка Водолій

Сумісність жінки Водолія з чоловіками не велика, але часто вдається познайомитися з мудрою людиною. Він готовий сприймати її такою, як вона є. Хоча, і в цьому випадку часті зради. Чоловік каже, що вона занадто холодна, ніколи не проявляється сексуальна ініціатива з її боку. Так руйнуються шлюби. Жінка Водолій повинна мати це на увазі, а інакше буде низка невдалих шлюбів. Потрібно говорити про свої бажання і проблеми, тільки так можна врятувати сім'ю від краху. Чоловік не завжди буде із завзятістю докопуватися до причини її мовчання.

На роботі вона теж не виявляє належної ініціативи. Виконує її добре, акуратно. Для Водолія властива любов до роботи руками. До цифрам або технічним премудростям таланту у неї немає. Чим більше фантазії, ніж менше людей навколо, тим вдаліше працює Водолій. Зрозумійте це, батьки дівчинки Водолія, не змушуйте її займатися точними науками.

Пара в любові

Пара Водолій чоловік і Стрілець жінка відразу приречена на невдачу. Це такі різні характери, абсолютно різне ставлення до життя, любові, сексу, шлюбу. Почати стосунки - просто. Дуже скоро зрозумієте, що жити в такій кліматі будинку неможливо. Сумісність мінімальна, витримувати один одного довго стає дуже важко. Такі пари існують, але їх тримає зазвичай щось певне: ранні діти, матеріальні Пара Водолій чоловік і Стрілець жінка відразу приречена на невдачу

цінності, будь-якого роду залежність. Так просто, по любові, вона сформуватися не могла б. Чоловік Водолій буде ревнувати, злитися, ненавидіти свою дружину. Йому лише потрібно зрозуміти - Стрілець не всидить вдома перед телевізором. Навіщо так страждати, якщо можна розійтися по хорошому. Залишайтеся друзями, здзвонюєтеся у свята.

Для знаків зодіаку в комбінації чоловік Стрілець, жінка Водолій, більше шансів. Звичайно, сексуальне життя тут грає величезне значення для Стрільця, а якщо Водолій бажає бути неприступною холодної фортецею, то він швидко знайде на стороні іншу, більш згідливішу. Чоловік Стрілець рідко йде з шлюбу. Своїх дружин не кидає через дрібниці. Для нього сімейні цінності важливі. У цих знаків зодіаку майбутнє є, якщо вони укладуть пар про світ: Водолій зайнята будинком, Стрілець приймає її такою, як вона є. З роками їх пов'язують спільні звички, сумісність зростає, а любов міцніє. Вони починають розуміти один одного.

Порада від астролога

Рад можна давати безліч, але головні моменти тут:

Водолій рідко відкривається відразу. Зовсім непримітна особистість, яка може таїти в собі фонтани фантазії, мільйони ідей, красиві варіанти розвитку подій. Ніхто не питає, а він / вона не розповідає. Для водних знаків зодіаку це властива риса - тримати все в собі. Світ багато втрачає через це властивості Водолія.

Стрілець народжений під заступництвом Марса і Юпітера. Це потужні джерела сили. Чоловік Стрілець порадує свою дружину різноманітністю сексуальної активності. Для Водолія це не Стрілець народжений під заступництвом Марса і Юпітера

так важливо. По початку, вона може демонструвати любов до сексу, але на ділі в ліжку вона так само холодна, як і в житті. Сексуальна енергія в ній розгоряється ближче до 30 років, коли вона може сформувати і висловити - чого ж хоче її тіло.

Гороскоп життя Стрільця завжди пов'язаний з будинком. Він може їхати, тікати, роками жити в іншій країні, але будинок для нього завжди єдиний. Туди він прагне, туди повертається. Для розумних дружин це корисне знання. Навіть якщо буде зрада або догляд до іншого, простий будинок він ніколи не забуде, рано чи пізно повернеться. Для таких знаків це може зіграти вирішальну роль у виборі нареченої.

У Водолія інше ставлення до дому. Її гороскоп завжди пов'язаний з водою, як відомо. З будь-якого місця, Водолія тягне туди, де багато води. Вона може часто переїжджати, без жалю залишити все і відправитися до Океану. Це поклик її природу, енергії Зірок.

Якщо ви знайдете компроміс по цих трьох пунктах, то життя разом буде врівноваженою, гармонійною. Гороскоп кохання цієї пари завжди можна налагодити, врівноважити, як ваги. Для таких різних знаків, взагалі-то, корисно проводити багато часу разом. Це гармонізує їх особистості, стирає гострі кути. Любов поведе вас по заплутаному шляху, але ваші почуття стануть маяком в непроглядній пітьмі.

Водолій і Стрілець - сумісність знаків

Ці партнери залучають один одного, крім того, вони дуже близькі по духу. Обом властиво певне бунтарство і любов до свободи. Водолія імпонує відкритий і доброзичливий характер Стрільця, Водолій ж для партнера цінний своїм неабияким інтелектуальним розвитком і оригінальними ідеями. Разом з тим сумісність знаків Водолій і Стрілець характеризується певним протиріччям: непередбачуваність, в більшій чи меншій мірі властива обом партнерам, спочатку стає каталізатором розвитку відносин, але згодом може доставити багато неприємних моментів. Для таких відносин позитивно, коли партнерів об'єднують спільні ідеї.

Стрільця цікаво осягати таємниці душі обранця. Водолія не всі здатні по-справжньому зрозуміти, оскільки його геніальність в деякій мірі схожа з безумством. Крім того, Водолій меланхолійний і може часом впадати в депресію. Однак в союзі зі Стрільцем йому легше зберігати гарний настрій. Водолій характеризується високим рівнем духовного розвитку, його багатий творчий потенціал дуже приваблює Стрільця. Для такої пари велике задоволення доставляють довгі інтелектуальні бесіди.

Сумісність Водолія і Стрільця визначає наявність певної свободи для обох партнерів. Сімейні стосунки в традиційному розумінні часто заходять в глухий кут, тому їм слід трохи дотримуватися дистанції і більш уважно ставиться до почуттів один одного. Стрільцеві також необхідно приділяти увагу духовним потребам Водолія, які для нього набагато важливіше, ніж інтимна сторона відносин.

В цілому союз сповнений непередбачуваних моментів, які, тим не менш, можуть ощасливити партнерів. Адже спокійне розмірене життя - це не те, що потрібно парі Стрільця і ​​Водолія.

Сексуальна сумісність Стрільця і ​​Водолія

Сексуальна сумісність знаків Водолій і Стрілець характеризується свободою і відкритістю у відносинах. Крім того, вони дуже пристрасні і не нехтують зв'язками на стороні. Інтимні стосунки Стрільця і ​​Водолія дуже експресивні, при цьому ніхто з партнерів не намагається верховодити, вони просто відмінно доповнюють один одного. Ці споріднені душі залишаються відданими одне одному навіть при величезній любові до пригод.

Сумісність: чоловік Стрілець - жінка Водолій

Спільне життя чоловіка, народженого під знаком Стрільця, і жінки-Водолія, можна по праву вважати щасливою. Вони немов живуть у своєму власному світі, повному гармонії, оптимізму і побудованому на взаєморозуміння. При цьому у них багато друзів, адже вони товариські, доброзичливі і не скупляться на допомогу в разі, якщо така знадобиться. Чоловік-Стрілець і жінка-Водолій утворюють прекрасний тандем, насолоджуючись усіма проявами життя. Вони багато подорожують, постійно відкривають для себе щось нове, тому як прагнення до нових знань у обох знаків досить сильно виражено. Вони ніяким чином не обмежують свободу один одного, адже чудово розуміють, що в іншому випадку їх любов згасне.

Чоловік-Стрілець більше енергійний, ніж його обраниця, тому леді-Водолій чудово врівноважує свого коханого. Такі відносини стають хорошою основою міцного щасливого шлюбу.

Сумісність: жінка Стрілець - чоловік Водолій

Зустріч жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Водолія найчастіше відбувається спонтанно, і їх постійно супроводжують унікальні збігу обставин. Взаємне тяжіння допомагає партнерам зблизитися досить швидко.

Вони мимоволі зачаровують один одного, і їм стає важко розлучитися. Така сумісність Водолія і Стрільця в цьому співвідношенні.

Чоловік, народжений під знаком Водолія, буде носити кохану на руках, а вона стане для нього найпрекраснішою, люблячої і відданою дружиною. Її неповторна харизма робить його життя більш радісним, а безмежне дружелюбність в сукупності з заразливим оптимізмом рятують Водолія від періодів тяжких роздумів і депресії.

Непередбачуваність і волелюбність партнерів анітрохи не напружує їх, скоріше навпаки, робить відносини більш легкими і гармонійними. Союз жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Водолія має всі шанси стати зразком сімейного щастя. При цьому основа їх щастя не є матеріальною. Їх єднає духовна спорідненість і великий інтелектуальний інтерес.

Ділова сумісність Стрільця і ​​Водолія

Сумісність знаків Водолій і Стрілець в бізнесі завжди відкриває нові перспективи. Вони здатні талановито розробити власну ідею і впровадити її на ринку товарів і послуг. При цьому співпраця цих знаків буде виключно позитивним, так як вони в усьому прагнуть отримати в першу чергу моральне задоволення, а не матеріальна винагорода.

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Як можуть розвиватися відносини цих знаків?
Ваш роман починається, чи переможе любов на цей раз?
Та й ви самі, подумайте, про які свої бажання або пороках мовчите в перший рік спільного життя?
Хто ж такий Стрілець?
Чому?
Ну як прожити життя разом, якщо кожен відмовляється брати на себе хоч якусь відповідальність?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com