рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Місячний календар стрижок на лютий 2018 року на кожен день

  • 1 лютого 2018 року, 17 місячний день (19:23), Місяць у знаку Діва, спадна Місяць. Це ідеальний день для стрижки, яка допоможе отримати не лише гарну зачіску, а й позитивно позначиться на стані і здоров'я волосся, можна підрізати посічені кінчики. Для активізації росту волосся, їх потрібно частіше розчісувати. Варто відмовитися від фарбування волосся.
  • Варто відмовитися від фарбування волосся

    • 2 лютого 2018 року, 18 місячний день (20:47), Місяць у знаку Діва, спадна Місяць. Відповідний день, щоб відвідати салон краси, від процедури стрижки отримаєте справжнє задоволення. Ваше волосся вже давно сумують за гострим ножиць.

    Місяць у знаку Діва

    Стрижка подарує більше привабливості, здоров'я, сил, енергії і впевненості в собі. У цей період починають набагато активніше працювати енергетичні процеси в організмі, тіло оновлюється, тому і волосся відросте швидко.

    У цей період починають набагато активніше працювати енергетичні процеси в організмі, тіло оновлюється, тому і волосся відросте швидко

    • 3 лютого 2018 року, 19 місячний день (22:09), Місяць у знаку Діва, спадна Місяць. Стрижка допоможе запобігти випаданню волосся, також відбувається прискорення їх зростання. Кінчики волосся перестануть сіктися, локони стануть слухняними і гладкими. Сьогодні можна зафарбувати сивину або кардинально змінити колір волосся.

    Сьогодні можна зафарбувати сивину або кардинально змінити колір волосся

    • 4 лютого 2018 року, 20 місячний день (23:27), Місяць у знаку Терези, спадна Місяць. Ідеальний день для створення нового іміджу, рекомендується фарбувати волосся. Це допоможе принести в життя позитивні моменти. Будь-який вплив на волосся, яке сьогодні виконується, позитивно позначиться на їхньому зовнішньому вигляді і загальний стан організму.

    Будь-який вплив на волосся, яке сьогодні виконується, позитивно позначиться на їхньому зовнішньому вигляді і загальний стан організму

    • 5 лютого 2018 року, триває 20 місячний день, Місяць у знаку Терези, спадна Місяць. Сприятлива стрижка, що допоможе уникнути різних проблем зі здоров'ям. Сьогодні рекомендується якомога частіше розчісувати волосся, що допоможе значно поліпшити їх стан.

    Сьогодні рекомендується якомога частіше розчісувати волосся, що допоможе значно поліпшити їх стан

    • 6 лютого 2018 року, 21 місячний день (00:43), Місяць у знаку Скорпіон, спадна Місяць. Якщо сьогодні виконати стрижку, посилиться інтуїція, завдяки чому з'явиться можливість набагато швидше домогтися поставлених цілей. Фарбування додасть більше привабливості, що допоможе підвищити власну самооцінку і впевненість.

    Фарбування додасть більше привабливості, що допоможе підвищити власну самооцінку і впевненість

    • 7 лютого 2018 року, 22 місячний день (1:56), Місяць у знаку Скорпіон, спадна Місяць. Сьогодні рекомендується підстригти тьмяні, тонкі і слабкі волосся, завдяки чому вони стануть густішими і жорсткими. Зміцняться коріння волосся, але може сповільнитися їх зростання.

    Місяць у знаку Скорпіон

    Чи не найкращий день для завивки або фарбування волосся.

    Чи не найкращий день для завивки або фарбування волосся

    • 8 лютого 2018 року, 23 місячний день (3:06), Місяць у знаку Стрілець, спадна Місяць. Стрижка, виконана сьогодні, допоможе позбутися від проблем зі здоров'ям. Також стрижка приверне до вас гроші, але не варто фарбувати волосся в цей день.

    Також стрижка приверне до вас гроші, але не варто фарбувати волосся в цей день

    • 9 лютого 2018 року, 24 місячний день (4:13), Місяць у знаку Стрілець, спадна Місяць. Сприятлива стрижка в цей день, що допоможе зберегти власну життєву енергію. Для такої процедури рекомендується використовувати тільки натуральні барвники.

    Для такої процедури рекомендується використовувати тільки натуральні барвники

    • 10 лютого 2018 року, 25 місячний день (5:16), Місяць у знаку Стрілець, спадна Місяць. Щоб позбутися від скопилася втоми, можна зробити нову зачіску. Це допоможе стабілізувати фінансове становище, надати сили і зміцнити здоров'я.

    Це допоможе стабілізувати фінансове становище, надати сили і зміцнити здоров'я

    • 11 лютого 2018 року, 26 місячний день (6:13), Місяць у знаку Козеріг, спадна Місяць. Даний період вважається нейтральним, тому, при бажанні, можна робити стрижку. Але є ймовірність призупинення росту волосся.

    Але є ймовірність призупинення росту волосся

    • 12 лютого 2018 року, 27 місячний день (7:04), Місяць у знаку Козеріг, спадна Місяць. Прекрасний день для зміни способу.

    Місяць у знаку Козеріг

    Якщо зробити в цей день стрижку, можна позбутися від негативних емоцій і очистити організм. Сьогодні рекомендується фарбувати волосся.

    Сьогодні рекомендується фарбувати волосся

    • 13 лютого 2018 року, 28 місячний день (7:47), Місяць у знаку Водолій, спадна Місяць. Виконана в цей день стрижка додасть більше життєвих сил і енергії. Виявляється позитивний вплив на волосся - з'являється обсяг, зменшується випадання.

    Виявляється позитивний вплив на волосся - з'являється обсяг, зменшується випадання

    • 14 лютого 2018 року, 29 місячний день (8:22), Місяць у знаку Водолій, спадна Місяць. Не рекомендується в цей день робити стрижку, так як є ризик знайти в результаті багато неприємностей.

    Не рекомендується в цей день робити стрижку, так як є ризик знайти в результаті багато неприємностей

    • 15 лютого 2018 року, 30 місячний день (08:52) Місяць у знаку Водолій, спадна Місяць. Чи не найкращий день для стрижки, так як волосся буде відростати дуже повільно, а зачіска може сильно не сподобатися.

    Рекомендуємо до прочитання: Зелений гранат - камінь вірності

    Не варто фарбувати волосся, фарба швидко втратить насичений відтінок.

    Не варто фарбувати волосся, фарба швидко втратить насичений відтінок

    • 16 лютого 2018 року, 2 місячний день (9:17), Місяць у знаку Риби, нова Місяць. Категорично не можна сьогодні стригтися. Якщо в цей день щось поміняти в своєму організмі або відрізати якусь частину, є ризик втратити зв'язок з космосом.

    Якщо в цей день щось поміняти в своєму організмі або відрізати якусь частину, є ризик втратити зв'язок з космосом

    • 17 лютого 2018 року, 3 місячні день (9:39), Місяць у знаку Риби, Місяць на. Протипоказана стрижка в цей день, так як подібні зміни можуть негативно позначитися на загальному стані здоров'я.

    Місяць у знаку Риби

    Волосся можуть стати сухими і ламкими.

    Волосся можуть стати сухими і ламкими

    • 18 лютого 2018 року, 4 місячний день (9:58), Місяць у знаку Овна, зростаюча Місяць. Не самий хороший день для відвідування перукаря. Якщо сьогодні підстригтися, волосся стане тонкими і ламкими. Варто утриматися і від фарбування.

    Варто утриматися і від фарбування

    • 19 лютого 2018 року, 5 місячний день (10:17), Місяць у знаку Овна, зростаюча Місяць. Якщо в цей день зробити стрижку, зміцниться матеріальний стан. Але не варто проводити кардинальні зміни в зовнішності.

    Але не варто проводити кардинальні зміни в зовнішності

    • 20 лютого 2018 року, 6 місячний день (10:36), Місяць у знаку Телець, Місяць на. Вдалою буде забарвлення волосся, можна робити локони, адже така зачіска додасть образу легкості і допоможе позбутися від негативних думок. Можна злегка підрівняти кінчики волосся, але від радикальної стрижки краще відмовитися.

    Можна злегка підрівняти кінчики волосся, але від радикальної стрижки краще відмовитися

    • 21 лютого 2018 року, 7 місячний день (10:57), Місяць у знаку Телець, Місяць на. Прекрасний день для стрижки, яка зробить образ ще більш стильним, яскравим і привабливим. Нейтральний день для фарбування волосся, але найкраще сьогодні віддавати перевагу натуральним відтінкам.

    Нейтральний день для фарбування волосся, але найкраще сьогодні віддавати перевагу натуральним відтінкам

    • 22 лютого 2018 року, 8 місячний день (11:22), Місяць у знаку Телець, Місяць на.

    Місяць у знаку Телець

    Зробивши нову зачіску в цей день, людина зможе посприяти продовженню власного життя.

    Зробивши нову зачіску в цей день, людина зможе посприяти продовженню власного життя

    • 23 лютого 2018 року, 9 місячний день (11:51), Місяць у знаку Близнюки, Місяць на. Сьогодні не рекомендується робити стрижку тим, хто намагається влаштувати особисте життя. Цей день принесе глобальні зміни в життя, але вони не завжди будуть в кращу сторону.

    Цей день принесе глобальні зміни в життя, але вони не завжди будуть в кращу сторону

    • 24 лютого 2018 року, 10 місячний день (, 12:29), Місяць у знаку Близнюки, Місяць на. Якщо щось сильно набридло, настає ідеальний час для кардинальних змін в житті. Власницям довгого волосся можна зробити коротку стрижку. Щоб принести в життя щось нове і світле, фарбувати пасма варто в світлі тони.

    Щоб принести в життя щось нове і світле, фарбувати пасма варто в світлі тони

    • 25 лютого 2018 року, 11 місячний день (13:17), Місяць у знаку Рак, Місяць на. Не варто стригти або мити волосся, так як в результаті впливу на шкіру голови, може з'явитися проблема лупи. Під забороною знаходиться забарвлення і хімічна завивка, інакше можна сильно зіпсувати волосся.

    Під забороною знаходиться забарвлення і хімічна завивка, інакше можна сильно зіпсувати волосся

    • 26 лютого 2018 року, 12 місячний день (14:18), Місяць у знаку Рак, Місяць на.

    Місяць у знаку Рак

    Не варто робити стрижку, так як дана процедура негативно позначиться на здоров'ї волосся і може з'явитися сильна депресія.

    Не варто робити стрижку, так як дана процедура негативно позначиться на здоров'ї волосся і може з'явитися сильна депресія

    • 27 лютого 2018 року, 13 місячний день (15:31), Місяць у знаку Лев, Місяць на. Стрижка в цей день позитивно позначиться не тільки на зовнішності, але і стан здоров'я, в першу чергу зміни торкнуться саме дихальну систему. Однак волосся можу відростати дуже повільно, але це допоможе надовго зберегти гарну стрижку.

    Рекомендуємо до прочитання: Як отримати відповідь уві сні

    Щоб привернути позитивну енергію, можна пофарбувати волосся в той колір, який був в найбільш успішний період життя.

    Щоб привернути позитивну енергію, можна пофарбувати волосся в той колір, який був в найбільш успішний період життя

    • 28 лютого 2018 року, 14 місячний день (16:15), Місяць у знаку Лев, Місяць на. Зроблена сьогодні стрижка дозволить відчувати себе щасливою людиною, з'явиться впевненість у власних силах.

    Знайшли друкарську помилку? Виділіть і натисніть CTRL + Enter

Знайшли друкарську помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com