рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

гороскоп, вересень, ваги, діва, лев, скорпіон, тілець, риби, все знаки зодіаку


Місяць дуже сприятливий для відкриття власного бізнесу, а так само для капіталовкладень в нерухомість, які виявляться дуже вдалими і принесуть в майбутньому істотний прибуток. Прояв самостійності і незалежності буде сприяти швидкому просуванню до успіху. Між близькими людьми може виникнути напруженість у відносинах на грунті відмінностей в ідеалах і переконаннях. Недоречне почуття гумору і різкість у висловлюваннях можуть сприяти появі серйозних ворогів.

ДІВА Людина, яка колись надав Дівам дуже серйозну послугу, може звернутися до них з проханням, виконати яку Дівам буде не дуже легко ДІВА Людина, яка колись надав Дівам дуже серйозну послугу, може звернутися до них з проханням, виконати яку Дівам буде не дуже легко. Начальство зверне увагу на працьовитість і старанність Дев і вирішить підвищити їх на посаді і зарплати. При виконанні складної і відповідальної роботи, щоб уникнути помилок, Діви повинні намагатися звертати увагу на найдрібніші деталі і нюанси. Відкритість Дев для нової цікавої інформації не тільки зробить їх ще більш ерудованими, але також дозволить знайти нове несподіване рішення, що сприяє поліпшенню результатів своєї праці. Можлива поява проблем зі здоров'ям на грунті перевтоми і постійного нервового напруження. Можуть загостритися хронічні захворювання.

ТЕРЕЗИ У цьому місяці Ваги можуть проявити живий інтерес до різних областей новітніх досягнень культури і науки ТЕРЕЗИ У цьому місяці Ваги можуть проявити живий інтерес до різних областей новітніх досягнень культури і науки. Можливо, навіть бажання отримати ще одну освіту. В середині місяця Терезам представитися можливість істотно поліпшити своє фінансове становище завдяки додатковому навантаженню на роботі, яку вони вирішать на себе взяти. Зараз дуже непоганий період, щоб нагадати боржникам про їхні борги і настояти на їх повернення. У відносинах зі своїми неповнолітніми дітьми Ваги повинні намагатися проявляти такт і розуміння. Планована на кінець місяця поїздка може виявитися досить нудною, хоча і буде сприяти поліпшенню фінансового благополуччя.

СКОРПІОН Для Скорпіонів настав час поділитися своїми накопиченими знаннями з молодшими і недосвідченими фахівцями СКОРПІОН Для Скорпіонів настав час поділитися своїми накопиченими знаннями з молодшими і недосвідченими фахівцями. Великий успіх чекає Скорпіонів, які працюють в сфері культури та освіти. Деяким Скорпіонам може прийти в голову думка відкрити власну справу спільно з кимось із близьких друзів, що мають схожі знання, переконання та інтереси. Напористість і активність, проявлені Скорпіонами в цьому місяці у всіх сферах свого життя, приведуть до успіху і дозволять самореалізуватися. Занадто напружений робочий графік не кращим чином позначиться як на здоров'я Скорпіонів, так і на їхніх стосунках з родиною. У спілкуванні з близькими людьми потрібно не допускати підвищення тону і появи в голосі командних ноток.

СТРІЛЕЦЬ У цьому місяці Стрільці можуть відчути себе спустошеними, пригніченими і вибитими з сил, а причина цього - в істотному зниженні їх енергетичного потенціалу СТРІЛЕЦЬ У цьому місяці Стрільці можуть відчути себе спустошеними, пригніченими і вибитими з сил, а причина цього - в істотному зниженні їх енергетичного потенціалу. Тим більше, що в роботі і в особистому житті як раз буде все цілком благополучно. У другій половині місяця Стрільці можуть з головою зануритися в авантюру, в якій їм буде цікавий не тільки кінцевий результат, а й сам процес. Нові любовні відносини будуть містити в собі інтригу, і їх бажано буде приховувати до пори до часу від оточуючих. В кінці місяця можлива несподівана сварка з одним, яка, втім, досить швидко владнається за допомогою посередництва спільних друзів.

КОЗЕРІГ Чим більше Козероги будуть в цьому місяці працювати над втіленням в життя давно задуманого проекту, тим краще будуть складатися їх справи згодом і тим швидше вони зможуть досягти бажаного статусу кво КОЗЕРІГ Чим більше Козероги будуть в цьому місяці працювати над втіленням в життя давно задуманого проекту, тим краще будуть складатися їх справи згодом і тим швидше вони зможуть досягти бажаного статусу кво. Успіх у протилежної статі залежить від того, наскільки добре будуть виглядати і наскільки рішуче діятимуть Козероги. Від нових пропозицій про співпрацю Козерогам краще не відмовлятися, тому що вони можуть відкрити нові перспективи успішної самореалізації. У відносинах з коханою людиною Козероги повинні намагатися проявляти щедрість і великодушність.

ВОДОЛІЙ Можливо, що в цьому місяці Водоліям захочеться усамітнення і тиші і спокою ВОДОЛІЙ Можливо, що в цьому місяці Водоліям захочеться усамітнення і тиші і спокою. Необхідно утриматися від спокуси звести старі рахунки і помститися за давні образи, так як велика ймовірність серйозних сварок і конфліктів з кимось із старих знайомих, в які будуть втягнуті юридичні організації та правоохоронні органи. На роботі ймовірно успішне просування по кар'єрних сходах завдяки сприянню вищої посади. В їжі необхідно дотримуватися почуття міри, так як можлива поява проблем з травленням. В кінці місяця з'явитися шанс добре відпочити в компанії старих друзів.

РИБИ раптово з'явився інтерес до нових галузей знань може змусити Риб витратити досить значну суму грошей на придбання літератури з питання, що цікавить РИБИ раптово з'явився інтерес до нових галузей знань може змусити Риб витратити досить значну суму грошей на придбання літератури з питання, що цікавить. Перед Рибами, які прагнуть до самовдосконалення та самореалізації, можуть відкритися нові дивовижні перспективи і чудові можливості розкрити і реалізувати свої таланти і здібності. В кінці місяця Риби можуть несподівано для себе закохатися в людину, яку давно знали, але на якого не звертали ніякої уваги. Почуття закоханості змусить Риб всерйоз зайнятися поліпшенням свого зовнішнього вигляду. Але зусилля Риб не пройдуть дарма, так як предмет їхньої любові, швидше за все, теж зверне на них увагу і відповість взаємністю

ОВЕН Бажання проявити оригінальність і виділитися з натовпу можуть поставити Овнів в дуже неприємне і незручне становище і зробити їх мішенню для насмішок оточуючих ОВЕН Бажання проявити оригінальність і виділитися з натовпу можуть поставити Овнів в дуже неприємне і незручне становище і зробити їх мішенню для насмішок оточуючих. При переговорах з впливовими людьми Овнам необхідно продумувати кожне своє слово, щоб не до місця сказаної фразою не зіпсувати позитивне про себе думку. У любовних відносинах потрібно утриматися від обману, який може бути легко розкритий, що загрожує сваркою, а то і розставанням з коханою людиною. Колись зроблене добро може повернутися в цьому місяці до Овнам назад і сприяти їх успіху і процвітання. У цьому місяці може підтвердитися приказка: "Не май сто рублів, а май сто друзів".

ТЕЛЕЦЬ У цьому місяці Тельцям можуть запропонувати зайнятися справою, що передбачає певний фінансовий ризик і на участь в якому погоджуватися не в якому разі не рекомендується, так як ситуація може раптово вийти з під контролю і привести до дуже несподіваним негативних наслідків для подальшого благополуччя Тельців ТЕЛЕЦЬ У цьому місяці Тельцям можуть запропонувати зайнятися справою, що передбачає певний фінансовий ризик і на участь в якому погоджуватися не в якому разі не рекомендується, так як ситуація може раптово вийти з під контролю і привести до дуже несподіваним негативних наслідків для подальшого благополуччя Тельців. Старанна робота допоможе Тельцям відкласти деяку суму грошей, яку вони зможуть витратити на давно запланований ремонт свого житла. Несподіваний приїзд гостей здалеку ні до чого доброго не приведе і може викликати сварки і суперечки з членами сім'ї. Любовні стосунки можуть ускладнитися несправедливими претензіями й образами коханої людини.

БЛИЗНЮКИ Близнюкам доведеться переглянути деякі свої переконання, що стосуються розподілу прав і обов'язків в родині, так як їхнє сімейне життя буде зазнавати досить складні часи, а відносини з чоловіком або дружиною будуть перебувати на межі розлучення БЛИЗНЮКИ Близнюкам доведеться переглянути деякі свої переконання, що стосуються розподілу прав і обов'язків в родині, так як їхнє сімейне життя буде зазнавати досить складні часи, а відносини з чоловіком або дружиною будуть перебувати на межі розлучення. Щоб нормалізувати ситуацію, Близнюки повинні зрозуміти, що звернення зі своїми домочадцями за принципом "одна думка моя, а інше неправильне" ні до чого доброго не приведе. На роботі може з'явитися несподівана додаткове навантаження. Не виключено, що частина роботи доведеться брати на будинок. Близнюкам, які мають власний транспорт, бажано проявляти обережність за кермом, особливо в другій половині місяця.

РАК Можливо, що на початку місяця Раки зможуть з несподіваною легкістю вирішити проблему, яка не давала їм спокійно спати ночами протягом вже досить тривалого часу РАК Можливо, що на початку місяця Раки зможуть з несподіваною легкістю вирішити проблему, яка не давала їм спокійно спати ночами протягом вже досить тривалого часу. У роботі необхідно проявляти креативність і творчий підхід, які дозволять набагато поліпшити результати своєї праці, а сам процес роботи зроблять більш цікавим і захоплюючим. Деяким Ракам може здатися, що їх кохана людина став ставитися до них з холодком і проявляти менше знаків уваги. Навіть якщо це в якійсь мірі і так, то причина цього не в зменшенні сили почуття любові, а в серйозних особистих проблемах, про які кохана людина Раков з якої-небудь причини не вирішується їм розповісти.

ЛЕВ Скромність, працьовитість і вчасно виконана робота сприятимуть просуванню Львів по кар'єрних сходах набагато сильніше, ніж хвастощі і відкрите вихвалянням власних здібностей і досягнень перед партнерами по роботі і начальством ЛЕВ Скромність, працьовитість і вчасно виконана робота сприятимуть просуванню Львів по кар'єрних сходах набагато сильніше, ніж хвастощі і відкрите вихвалянням власних здібностей і досягнень перед партнерами по роботі і начальством. Недолік необхідної інформації і погана ерудованість можуть поставити Львів в дуже незручне становище при веденні переговорів з партнерами по бізнесу і істотно підірвати їх авторитет. У другій половині місяця багатьом Левам доведеться вибирати між гордістю і відносинами з коханою людиною. Бажання згадати старі образи і з'ясувати стосунки не приведе ні до чого хорошого.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com