рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на вересень 2011 року

Автор: Тара Шанті, ведичний астролог 29.08.2011

У вересні найсильнішою стороною всіх знаків Зодіаку стане ділова активність. Особливо це торкнеться сфери нерухомості - зірки матимуть позитивний вплив на будівельників, ріелторів і фахівців, які працюють з нерухомістю. Цей місяць обіцяє хороший прибуток, а також професійне визнання.

Сприятливі дні: 5.09., 8.09., 10.09., 20.09., 23.09., 24.09.

Несприятливі дні: 1.09., 3.09., 11.09., 16.09., 18.09., 21.09., 26.09., 27.09., 30.09.

«Mesh» (Овен): У вересні Овни сконцентруються на кар'єрі. Їх чекають різні перспективи і, можливо, просування по службовій драбині. Також можлива вдала зміна місця роботи. У цьому місяці початок нових проектів обіцяє удачу. Можна сміливо розраховувати на фінансову прибуток. Оздоровчі процедури допоможуть витримати взятий високий темп у роботі.

«Vrish» (Телець): Тельців чекає творчий підйом. Сміливо беріться за справи - вас чекає і удача, і підтримка тих, від кого ви найменше очікуєте допомоги. У цьому місяці з'являться можливості для вирішення старих проблем і затяжних конфліктів. Сприятливі угоди з нерухомістю, а також можливі премії та подарунки. Життєві сили прибувають, однак, в кінці місяця будьте обережні на дорозі.

«Mithun» (Близнюки): Вересень обіцяє Близнюкам довгоочікувану стабільність, але особливих сюрпризів чекати не слід. Це гарний час для спокійного відпустки. Операції з нерухомістю принесуть дохід. У цьому місяці життєві сили можуть піти на спад, тому слід уникати великих навантажень і стежити за харчуванням. Приділяйте більше уваги своїм близьким.

«Kark» (Рак): Раки, повні енергії, зможуть зробити ривок для переходу на новий фінансовий і кар'єрний рівень. Ймовірна підтримка від вищих осіб. Відрядження, особливо закордонні, принесуть задоволення і нові перспективи. Також сприятливими будуть зустрічі з родичами і друзями. Є ймовірність почати нові стосунки. В кінці місяця можуть проявитися втома і нервозність.

«Singh» (Лев): Леви будуть сповнені енергії. Це дуже вдалий час для нових починань, проектів, пошуку роботи. Вас чекає поліпшення фінансового становища і просування по службі. Незважаючи на невеликі конфлікти з близькими, відносини з ними будуть стабільними. У другій половині місяця слід дотримуватися обережності на дорозі.

«Kanya» (Діва): Дівам потрібні їх дипломатичні здібності. У цьому випадку на них чекає успіх у діловій сфері та налагодження нових перспективних знайомств. Сприятливі далекі поїздки. В останніх числах вересня можлива велика трата. Здоров'я цілком стабільно. У цьому місяці можливі нові знайомства та романтичні зустрічі.

«Tula» (Ваги): Терезам в цьому місяці захочеться забути про всі справи і розслабитися. Але постарайтеся не упустити свою удачу в діловій сфері, яка обіцяє перспективи. Особливо вигідні угоди з нерухомістю і отримання кредитів. Уникайте надмірностей і стежте за харчуванням. Для жінок-Терезів ймовірно зачаття.

«Vrishik» (Скорпіон): Скорпіонів чекає плідний період - час для нових проектів, поїздок і налагодження відносин з партнерами. Удачу принесе далека поїздка, але в другій половині місяця будьте особливо уважні на дорозі. Життєва енергія на високому рівні, однак, до кінця місяця очікується невеликий спад і ймовірність загострення хронічних захворювань.

«Dhanu» (Стрілець): Стрільців чекає удача в різних сферах. Однак слід пам'ятати, що успіх залежить від вкладених зусиль. Не бійтеся змін - у цьому місяці вони будуть сприятливі. Слід розраховувати на значні грошові надходження. Життєва енергія на високому рівні. Приділяйте більше часу своєму обранцеві.

«Makar» (Козеріг): Козерогам особливо сприятливо відправиться в подорож в далекі і теплі країни. У цьому місяці можна розраховувати на своїх партнерів і колег, проте слід пам'ятати, що компроміс - гарне рішення для конфліктів, що виникають. Підйом життєвої енергії сприятиме поліпшенню відносин з близькими і друзями. Вірогідні романтичні зустрічі.

«Kumbh» (Водолій): Водолія чекає рутинна робота, яка принесе стабільність. Дрібні конфлікти на роботі і в сім'ї легко вирішаться. Можливо, Вам доведеться вирішувати наболілі проблеми. Фінансове становище залежить від вкладених зусиль. намагайтеся якісно відпочивати - в цьому місяці можливі втома і дратівливість.

«Meen» (Риби): Перша половина вересня для Риб - час ділових зустрічей з колегами з різних країн. Також в цьому періоді сприятлива далека поїздка. А у фінансовій сфері Вас, можливо, чекають великі витрати: кредитори можуть зажадати повернення боргів. Зате в сімейному житті вас чекають спокій і відпочинок. Життєва енергія на підйомі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com