рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які знаки зодіаку підходять Водолію для дружби

  1. які знаки зодіаку підходять Водолію для дружби
  2. Знак зодіаку вдалий сумісність
  3. несерйозне ставлення
  4. Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: аспект стихій
  5. Зодіакальні друзі - які вони?
  6. Вогняна стихія (Овен, Лев, Стрілець)
  7. Стихія Землі (Телець, Діва, Козеріг)
  8. Стихія Повітря (Близнюки, Терези, Водолій)
  9. Стихія Води (Рак, Скорпіон, Риба)
  10. Знак зодіаку і дружба з ним

Гороскоп сумісності: які знаки зодіаку підходять Водолію для дружби - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

Гороскоп сумісності: які знаки зодіаку підходять Водолію для дружби - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть

  • Персональний гороскоп на 2014 рік new
  • Китайський гороскоп на 2014 рік new
  • Гороскоп сумісності
  • Китайський гороскоп
  • Кармічний гороскоп new
  • Гороскоп Вашої кар'єри
  • Фінансовий календар
  • 2013: гороскоп на кожен день
  • Гороскоп сексуальності
  • любовний гороскоп
  • Весільний гороскоп
  • Любовний прогноз на місяць
  • Гороскоп зачаття
  • Персональний гороскоп
  • Гороскоп на кожен день
  • Особистий гороскоп
  • Таємниця Вашого імені new
  • Всі гороскопи »

Астрологія

онлайн сервіси

Водолії володіє всіма даними, щоб стати найкращими друзями з усіх типів зодіакальних знаків. Природа нагородила їх даром дружити, їм не властиві ревнощі, почуття власності і нав'язливість. Водолії розумні, в міру щедрі, здатні як давати, так і приймати, тобто наділені всіма тими якостями, які необхідні для підтримки успішних дружніх відносин. Ці люди здатні на найвищу духовну зв'язок; в тих, кого вони ощасливили своєю дружбою, вони пробуджують зазвичай найкращі і яскраві людські якості.

Але Водолії відносяться до числа дуже перебірливих людей: позбавлені геть снобізму, вони тим не менше вибирають друзів дуже обережно. У Водолія багато друзів, але мало довірених осіб.

Позитивні фактори. Водолії рідко виносять судження щодо етичних поглядів своїх друзів, але розраховують на те, що ті будуть дотримуватися прийнятих правил. Водолій докладає багато зусиль для зміцнення дружби і знайомиться з будь-якою людиною - багатим і бідним, чорним і білим, гарним і поганим.

Друг-Водолій - це постійне джерело стимулювання розуму, повідомляє багато інформації і надає практичну допомогу.

Негативні фактори. Водолій проявляє великий інтерес до ідей свого друга або подруги і може в кінці кінців перейняти деякі з них, зробивши їх своїми власними і користуючись ними в зручних випадках Водолій має тенденцію відповідати взаємністю на дружбу і ставить свого друга в відповідальне становище. Водолій також виливає свої біди друзям, вважаючи їх співчуття більш важливим, ніж що-небудь ще.

Вони найкраще ладнають з людьми, котрі народилися від 21 травня до 20 червня, з 21 вересня по 20 або 27 жовтня, і з тими, хто народився в середині їх "трикутника".

Знаки зодіаку і друзі для інших зодіакальних сузір'їв:

які знаки зодіаку підходять Водолію для дружби

Чоловіки впевнені, що жіночої дружби не існує. Що, мовляв, вона награність, скороминуща і завжди закінчує своє існування, зіткнувшись з конкуренцією, заздрістю і зрадою. Подібні міркування викликають у багатьох жінок лише обурення, адже вони на власному прикладі можуть спростувати їх і довести, що основна кількість жінок мають багато подруг і дуже дорожать цим. Просто жіноча дружба - це не подарунок, а гідну винагороду за щирість, розуміння і терпіння.

Краща подруга - це та, яка може з першого погляду вгадати ваш настрій, з якої можна поговорити по душам, які не намагаючись показати себе в кращому світлі. Вона завжди вислухає вас, підтримає словом, прийде на допомогу в скрутну хвилину і ніколи не обдурить. Кращу подругу непросто знайти, у неї не повинно бути таких якостей характеру, як егоїзм, дріб'язковість, заздрість і недовіра. Одним з найбільш надійних способів вибору подруги є наступний: від свого знака зодіаку відрахуйте 11 і жінки, отриманого знака Зодіаку ідеально підходять вам в подруги. А це означає:

1. Овен. Кращі подруги для Овна - це жінки-Водолії. Жінку - Овен хорошою подругою не назвеш. Вона занадто нетерпляча, не вміє вислуховувати і проявляти співчуття. Їй треба все зробити швидко і відразу. Жінка Водолій притягує Овна своєю дружелюбністю, ненав'язливість і відсутністю ревнощів. Сама подруга - Овен ніколи не обманює, говорить все прямо і відверто, а при необхідності допомагає першої.

2. Телець. Жінці-Тельцю найкраще дружити з Рибою. Подруга Телець може скласти хорошу компанію в будь-яких вечірках і подорожах, вона дістане вам телефон хорошого лікаря і дасть корисну пораду, щодо того, як сподобається хлопцю. Але позичити красиву кофтинку для побачення або грошей до наступної зарплати Телець абсолютно не любить. Тому і підходить Тельцю подруга-Риба, яка не зазіхатиме на "її власність" - гардероб, гроші і чоловіка. Риби оцінять Тельця гідно, вони добре розбираються в нюансах людських переживань і з повагою ставляться до чужих потреб.

Риби оцінять Тельця гідно, вони добре розбираються в нюансах людських переживань і з повагою ставляться до чужих потреб

3. Близнюки. Жінці-Близнюку найкраще завести дружбу з Овном. Оптимістична і цікава жінка - Близнюки складе хорошу компанію Овна. Вона буде ідеально доповнювати лідера Овна, яка візьме на себе всі турботи по організації спільного дозвілля та матеріальної підтримки подруги. Вони будуть разом "мити кісточки" чоловікам і при цьому їх погляди абсолютно збігаються.

4. Рак. Жінці Раку буде комфортно поруч з подругою Тельцем. Упертість Тельця вона здатна перенести легше, ніж всі інші знаки Зодіаку. До заміжжя жінка Рак може бути ідеальною подругою. Вона завжди готова нагодувати її смачними пирогами і запросити пожити з собою, якщо у подруги з'явилися проблеми з житлом. Але материнська турбота жінки Рака звернена до подруг тільки до тих пір, поки у неї немає своєї сім'ї. Сімейне життя повністю поглинає Рака, тому у заміжніх представників цього знака подруг практично не буває. Виняток становить подруга Телець, яка вміє її розжалобити своїми компліментами, захопленням кулінарією і дизайном житла.

5. Лев. Жінка-Лев стане надійною подругою Близнюку. Легкість в спілкуванні і буденність Близнюка притягує до неї Левицю, як магніт. Сама жінка-Лев воліє заводити тільки цікаві знайомства і корисні зв'язки. Вона ніколи не кокетує і не зраджує. Левиця може бути скандальною і шкідливою, але завжди просить вибачення, якщо винна сама.

6. Діва. Жінка-Діва із задоволенням буде дружити з подругою Раком, яка її смачно нагодує, вислухає і підтримає у важку хвилину. Але сама Діва дуже вимоглива до близьких людей, вона любить робити критичні зауваження щодо зовнішності подруги і повчати її урокам життя. Тільки Раку під силу витримати допитливу і повільну Діву, яка завжди надає їй істотну допомогу у веденні домашнього господарства і при догляді за дітьми.

7. Ваги. Нерішуча жінка Терези буде прекрасно почувати себе поруч з цілеспрямованою і впевненою Левицею. Часто жінка Лев стає талісманом успіху подруги Терези. Сама Терези не мислить життя без подружок і приятелів. А їх у неї завжди чимало. Адже Ваги гранично коректні і ввічливі в спілкуванні. Вона не любить сперечатися і доводити свою правоту, дотримуючись в конфліктних ситуаціях головного правила: "мовчання - золото". Але подруга Ваги здатна до зради і може брехати, дивлячись вам в очі.

8. Скорпіон. Жінка - Скорпіон сама ревнива і критична подруга. Дружити з нею довго здатна тільки скромна жінка-Діва. Тільки вона може гідно витримати образливі висловлювання Скорпіона і знайти спосіб, щоб не дати їй відбити свого коханого чоловіка. Жінка-Скорпіон впевнена, що подруга повинна з нею ділити все порівну, а тому вона безцеремонно втручається в її життя і намагається контролювати її всюди. Але Скорпіон ніколи не залишить подругу в біді, вона готова розлучитися всім заради її щастя і примчиться на край світу, щоб допомогти близькій подрузі в скрутну хвилину.

9. Стрілець. Жінці - Стрільця до душі доведеться товариська подруга Терези. Вона вміє знаходити компроміс в конфліктних ситуаціях і закриває очі на веселий і авантюрний характер волелюбної жінки - Стрільця. Тільки вона може промовчати тоді, коли Стрілець регоче без причини, а також скласти їй пару в її нескінченних вечірках і тусовках. Але вірити всьому, що говорить подруга Стрілець не варто. Вона й сама не завжди знає, коли вона бреше, а коли говорить правду.

10. Козеріг. Жінка-Козеріг заводить дружбу один раз і на все життя. Найчастіше найкращою подругою Козерога є Скорпіон. Вона не буде розпускати плітки за її спиною і так само як вона, серйозно ставиться до життя. Подруга Козеріг дуже високої про себе думки і вважає за краще дружити тільки з тими, хто допоможе їй розібратися в хитросплетіннях людських відносин і знайти справжню любов. Сама подруга Козеріг турботлива і щедра на подарунки, але за власним бажанням вона навряд чи захоче влаштовувати свята і поїде далеко від будинку.

11. Водолій. Жінці - Водолія найкраще підходить відкрита і весела подруга Стрілець. Вона допоможе їй зав'язати "потрібні знайомства з потрібними людьми". У Водолія і Стрільця інтереси і погляди на життя багато в чому збігаються. Наприклад, вони обидва люблять подорожувати і цікавляться останніми віяннями моди. Правда, сама жінка-Водолій не здатна дружити довго і віддано. Вона запросто може відмовити подруги в допомоги в скрутну хвилину або НЕ прийти на призначену зустріч.

12. Риби. Жінка-Риба чимось нагадує Тетяну Ларіну з "Євгенія Онєгіна". Вона "дика, сумна, мовчазна, як лань лісова боязлива", точно така, як описав свого головного героя О. С. Пушкін. Щоб набратися сміливості і розкрити своє серце, Рибі потрібно мати поруч надійне плече. Саме тому найкращою подругою для неї може стати тільки серйозна і грунтовна жінка-Козеріг. Дружба між Рибою і Козерогом переживає роки і відстані, і стає такою міцною, що всі інші знаки можуть їм тільки позаздрити. Хоча сама Риба не завжди може надати допомогти подрузі, адже часто її бажання не збігаються з її можливостями.

- Рекомендуємо відвідати наш розділ з цікавими матеріалами на аналогічні тематики "Психологія відносин"

Знак зодіаку вдалий сумісність

Знак зодіаку вдалий сумісність: Водолій який знак зодіаку в любов, секс, сім'ї; який знак зодіаку підходить Водолія; сумісність - вирішуємо проблеми

Велелюбність Водолія - ​​гуманістичного характеру, перед його людяністю меркне будь-який роман.

З Водолієм відносини запам'ятовуються насамперед інтелектуальністю, довірчими бесідами, а потім вже пристрасністю.

Водолія можна не говорити, що він в любові всіх перевершує - він тепер стовідсотково впевнений в неповторності, унікальності своєї персони, вважаючи це найбільш цінним. Але в сексі вони хоч і винахідливі і добре відчувають партнера, нерідко їм просто не вистачає витривалості, - причому, не завжди фізичної, як емоційної.

Партнера Водолій вибирає зазвичай з тих, хто байдужий до нього.

Легка здобич Водолія нецікава, а ось щоб завоювати неприступного або утримати вислизає партнера, Водолій проявить чудеса чарівності, продемонструє різноманітність сексуальних талантів і придумали масу цікавого - сил вистачить на все.

Водолій чутливий до краси, може навіть вказати коханому на недоліки зовнішності. Одночасно він схильний приймати обранця як є. Адже шукає Водолій в партнері розум, доброту, відкритість, незалежність мислення.

Водолій часом буває нетактовний, до себе ж вимагає відносини особливо дбайливого. Водолій фактично не піддається чужому впливу. Свою думку нав'язує м'яко. Іноді використовує психологічне маніпулювання, навіть не помічаючи цього.

Водолій здатний на величезну любов, але зазвичай не виявляє цього. Він може знемагати від пристрасті, зовні зберігаючи таке байдужість, що і самі проникливі нічого не зрозуміють.

Водолії не ревниві, і не виносять ревнощі чужу. Змінюють рідко, але часто згадують перше кохання, підтримують зв'язок з минулими коханими, іноді фантазуючи, - як би склався з ними роман.

Водолій все життя жадає ідеального роману. Але і без тями закохався, він намагається зберегти час для самотності, пізнання світу, якоїсь таємниці переживань. Він хотів би рівноваги двох своїх найсильніших бажань - мати улюбленого і залишатися вільним.

Особистого щастя Водолія заважає часто помилкове враження його бесстрастности, холодності. Однак той, кому вдасться зрозуміти Водолія, не залишиться байдужим до нього: Водолії - неординарні, яскраві особистості, на багато здатні і не знають перешкод.

Який знак зодіаку підходить Водолія

Водолії відрізняються всеосяжної любов'ю. Це вплив Сатурна, Нептуна, Урана. Однак до створення міцної сім'ї Водолії мало здатні: занадто ексцентричні за характером, від життя хочуть неймовірно багато, не люблять одноманітності, а тому тривалості в стосунках.

Який знак зодіаку підходить Водолія погано

Водолій - це Повітря, і союз із Землею (Козеріг, Діва, Телець) або Водою (Рак, Риби, Скорпіон) безперспективний: повітря з водою або землею - поєднання невідповідні.

Знак зодіаку відповідний Водолія так собі

Союз з таким же повітряним знаком (Водолієм, Близнюками) був би непоганий завдяки надійності і дружнім почуттям, але Водолії не вважають їх очолюють.

Підходить водоліям і знак зодіаку ваги, але з ним у них або все і у всьому добре, або все дуже погано.

Який знак зодіаку найбільш підходить Водолія

Як можна здогадатися, для Повітря Водоліїв єдина відповідна у всьому стихія - Вогонь. А значить Стрілець, але краще - Лев або Овен здатні подарувати Водоліям сімейне щастя.

У Водоліїв відсутня енергія Сонця, як результат - надмірний егоїзм, самовдоволення, позерство, що заважають просуванню в кар'єрі.

У союзі з Левом або Овном у Водоліїв ці якості нейтралізуються. Лев і Овен заповнюють Водоліям недолік сонячної енергії.

Знак зодіаку вдалий совместімость- вирішуємо проблеми

У полоні відносин

Найбільш важливим в житті Водоліїв представляється свобода. Всього, удаваного її обмеженням, вони уникають.

Але відносини в деякій мірі вимагають зречення від незалежності. Якщо доводиться враховувати очікування, бажання, інтереси партнера, - Водолії можуть себе відчувати нещасними, пригніченими, хоча визнають - що без поступок не обійтися.

Критична ситуація, якщо в уяві постає узи роману як пастку, неприємну систему обмежень. Саме цих фантазій слід уникати. Концентруватися треба на позитивних емоціях, які приносить спілкування з обранцем, і взагалі роман в цілому.

Для особистого комфорту бажано залишати трохи «особистого простору». Партнеру, однак, потрібно обов'язково пояснити причини кордонів, щоб він не сприймав це як відгородження від нього, холодність або приховування чогось такого, що зруйнує союз.

Будучи щирим, відкритим, з дорогим серцю людиною, зі взаємними почуттями, можна відчувати недоступне багатьом - і свободу, і любов.

Водолії - чудові оратори, але вкрай рідко говорять про свої почуття. У них ніби з'являється непереборний бар'єр.

Водолії звикають, що оточуючі розуміють їх легко, тому виявляються в глухому куті, коли кохані зрозуміти їх відразу не можуть. А до більш глибокого обговорення Водолії часто не готові.

Бажаючи гармонійних відносин, Водоліям слід навчитися розповідати про випробовуваних почуттях, інакше їх висловлювати, проявляти.

Адже не раз бувало, що емоції ховалися Водолієм під маскою ощадливості, холодності, і він же потім засмучувався, - ніхто не розуміє всієї глибини його переживань.

Щоб бути зрозумілим для близької людини, Водолія потрібно перестати, хоч іноді, бути «загадкою».

Інша сторона проблеми - властивість Водоліїв багато говорити. Якщо партнер нетерплячий, у нього не вийде вибрати важливу інформацію з безлічі другорядною. Водолія необхідно самому просто, лаконічно пояснити суть проблеми, не ховаючи її за красою слів і складністю логічних побудов.

Часто саме найпростіші слова допомагають взаєморозумінню, та й Водолій сам зможе зрозуміти себе краще.

Водолії не створюють враження тиранів, але часто домагаються, щоб все робилося за їхнім бажанням.

Парадоксально, але Водолії не будуть щасливі з тими, хто беззаперечно підкоряється їм зерна. Про це Водолії інтуїтивно здогадуються і вибирають сильних партнерів, здатних їм протистояти.

Починається боротьба, що приносить обом дискомфорт. Обстановка розжарюється. Будь-яка дрібниця може вибухнути бомбою. Спочатку здається, що після сварок миритися неважко, але поступово все це перетворюється в руйнує стосунки підводний айсберг.

Водоліям, щоб уникати сварок, необхідно бути м'якше, зовні і внутрішньо. Не можна карати партнера своєю поведінкою (образами, відмовчування, ультиматумами) за його точку зору.

Краще його схиляти до конструктивних діалогів, а самим легше йти на компроміс. Безглуздо звинувачувати тільки себе. Однак від партнера, в якому бачиться не іграшка, а сильна людина, не можна чекати нескінченних потурання своїм примхам.

Водолії мають зазвичай широке коло спілкування, не обділені знаками уваги. Але закохатися Водоліям важко: вони відмінно бачать недоліки людей і навіть відчувають їх інтуїтивно. Крім цього потай побоюються уразливості і втрати незалежності, якщо відкриють серце. Тому до роману справу рідко доходить: особи, які надають особливу увагу, здаються часто невідповідними партнерами.

Варто спробувати бути трішки менше розсудливими: кожного, хто симпатизує, не обов'язково приймати за ворога або недоброзичливця.

Однак, перш починання, дійсно серйозних відносин, потрібно краще пізнати обраного людини.

Водолії сильні інтуїцією, але в романтичних справах чи то не чують її голосу, то чи перестають довіряти, то вона їх підводить. У підсумку - дивний, навіть безглуздий вибір під першим враженням, за порадою друга або з бажання «з ким-небудь» провести час.

У Водоліїв високий шанс зустріти долю серед однодумців, які поділяють захоплення, інтереси. Варто частіше відвідувати відповідні форуми, клуби, заходи, обговорювати інтереси.

несерйозне ставлення

Водолії, будучи незалежними, невловимими і незбагненними, при цьому хочуть бути для партнера найважливішими, незамінними. Водолії люблять пожартувати, але гумору про себе не сприймають.

Від природи будучи «легковажними», Водолії чекають від обранця абсолютного сталості. На серйозні відносини з Водоліями здатні тільки мудрі люди, що сприймають їх такими, як є, не намагаючись виправити. Однак і тоді можливий в союзі дисбаланс.

Водолії екстравагантні, схильні до витівок яскравим і вражаючим. Потрібно постаратися бути більш передбачуваним, практичним. Серйозні стосунки вимагають довгострокових зобов'язань, їх-то Водолії і уникають.

Партнер буде серйозніше ставитися до Водолія, якщо відчує, що той відповідальний за вчинки і за розвиток роману.

Водолія слід побільше довіряти і діяти відповідно до своєї інтуїції, про наявність якої він відмінно знає, і своїм почуттям. Ділитися ними, бути більш відкритим, інакше у обранця створюється враження холодності з боку Водолія, що стає причиною дисгармонії.

Боюся припинення відносин

Парадоксальний факт, що Водолії, вельми незалежні, іноді стають бранцями зжили себе відносин, жертвами маніпуляцій. Вони нещасні, але змінити що-небудь не намагаються. Це означає не стільки страх самотності, скільки боязнь залишитися з переживаннями наодинці: раптом вони виявляться сильнішими настільки, що буде неможливо з ними впоратися.

Водолії справляють враження здатних контролювати власні емоції людей. Вони уникають сильних стресів, які звільнять ці емоції, почуття. Розрив навіть негармонійних відносин може представлятися саме таким стресом.

Давши побільше волі своїм почуттям навіть в поведінці повсякденному, Водолії зможуть підготуватися психологічно до рішучості, діям і краще зрозуміти свої переживання.

Не готовий до створення сім'ї, але партнер наполягає

Водолії, навіть у віці зрілому, не відчувають необхідності створити сім'ю. Справа часто не в боязні відповідальності, а в страху втрати свободи.

Водоліїв лякає перспектива появи людей, контролюючих їх. Часом Водолії сприймають шлюб як пастку, нізвідки не вибратися, тому вважають за краще нетрадиційні форми спілок: «без штампа», без загального майна, «гостьовий шлюб» (жити окремо), мати місце усамітнення зі збереженням вірності «холостяцькі» способу життя. Коли партнер сприймає такий союз, особливих труднощів не виникає. Але зазвичай це влаштовує лише Водолія.

Водолії, при всьому своєму волелюбність, прагнуть до гармонії і любові. Але Водоліям необхідно розвіяти похмурі фантазії про сімейне життя, перестати боятися, що шлюб завадить реалізувати прагнення, мрії, досягти мети.

Це лише загальні характеристики Водоліїв, а не щось конкретне для людей цього знака, все індивідуально.

Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: аспект стихій

Дружба - це одна з вічних, вічних цінностей. Кожна людина бажає мати доброго приятеля, тобто однодумця, яка розуміє, цікаву, приємну особу, яка буде поруч в радісні хвилини, так само як і в сумні моменти. Поряд з любовної існує і сумісність знаків Зодіаку в дружбі. Це своєрідна допомога в пошуку надійного і відповідного товариша, тому вона представляє великий інтерес для людей. Дружба - це одна з вічних, вічних цінностей

Але, незважаючи на це, важливо пам'ятати, що дружні відносини існують незалежно від будь-яких критеріїв (статі, раси, знака Зодіаку і інших ознак). Сумісність знаків Зодіаку в дружбі - це певна модель людських взаємин, яка підбирає кожному приятелів за об'єктивними ознаками. А в житті люди при виборі товаришів керуються суб'єктивними критеріями, почуттями, емоціями. Розглянемо, які знаки саме підходять один одному для дружби, без всяких гарантій, що ці відносини зав'яжуться.

Дружба між знаками Зодіаку

В астрології вважається, що спорідненими є знаки однієї стихії. У людей, пов'язаних цією обставиною, багато спільного, і головне з цього - єдиний темперамент. Розглянемо кожну зі стихій. В астрології вважається, що спорідненими є знаки однієї стихії

Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: стихія Вогню

Перша з стихій характеризується силою, енергією і динамікою. Їй відповідають знаки Овна, Льва, а також Стрільця. Їх загальний темперамент можна описати як холеричний. Люди, що народилися під такими знаками, швидкі, поривчасті і дратівливі. Вони мають завидний енергетичний потенціал, часто втрачають контроль над собою, піддаються сильним емоційним зривів. Овен, Лев, так само як і Стрілець, знайдуть собі вірного друга серед представників споріднених їм по стихії знаків. Крім того, цілком можливо, що "підопічним" Вогню припадуть до душі і споріднені з ними Близнюки, Терези, а також Водолій. Це положення пояснює їх загальний гороскоп сумісності знаків Зодіаку. Дружба між Вогнем і Повітрям можлива в зв'язку з тим, що, як правило, при взаємодії їх один з одним в силу вступає безліч позитивних аспектів (такі як секстіль, трин). Це забезпечує легкість в спілкуванні і взаєморозуміння.

Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: стихія Землі Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: стихія Землі

Земні знаки, а саме Телець, Діва і, звичайно, Козеріг, характеризуються статичністю і грунтовністю, що дає їм їх флегматичний темперамент. Вони повільні, незворушні, скупі на зовнішній прояв емоцій. Також вони відрізняються старанністю. Друзів собі земні знаки знайдуть серед "своїх" - людей такий же стихії, а також і серед представників Води, дружній ім.

Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: стихія Повітря

Такі представники гороскопу, як Близнюки, Терези і Водолій, давно славляться своєю контактність, рухливістю. Їх темперамент, безумовно, сангвинистический. Їм характерні часта різка зміна настрою, жвавість, продуктивність. Їх друзі - це в основному представники повітряної і вогненної стихій.

Сумісність знаків Зодіаку в дружбі: стихія Води

Рак, Скорпіон, а також Риби відомі своєю чутливістю, вразливістю і інтуїтивністю. Це чудово характеризує їх тип темпераменту - меланхолійний. Вони підвищено вразливі, емоційно нестійкі. Відповідні для них друзі знайдуться в рідній їм стихії, а також і серед представників знаків Землі.

Зодіакальні друзі - які вони?

Зодіакальні друзі - які вони

Дружба - основна і постійним цінність в житті людини. Дізнатися, яка сумісність знаків зодіаку в дружбі, - це своєрідна допомога знайти надійного і вірного товариша. Ніхто не стане заперечувати, що дружні відносини виникають незалежно від рас, підлог, знаків зодіаку. Сумісність по гороскопу - це свого роду модель людських взаємин, в якій підбираються друзі по абсолютно об'єктивними ознаками.

Астрологія стверджує, що спорідненими душами найчастіше стають люди, народжені в одній стихії. У них багато спільного, але головне - один темперамент.

Вогняна стихія (Овен, Лев, Стрілець)

Вогняна стихія (Овен, Лев, Стрілець)

Народженим в цій стихії притаманні сила, енергія, темперамент. Це типові холерики: швидкі, рвучкі, дратівливі. Живуть за принципом: бажати і діяти.

У них величезний енергетичний потенціал, але часто вони схильні до емоційних зривів і спадів. Овни, Леви і Стрільці знайдуть собі товаришів у своїй вогненної стихії. До душі ще їм припадуть Близнюки, Терези і Водолій. Знаки Повітря, роздуваючи полум'я вогню, приносять нові ідеї і натхнення.

Стихія Землі (Телець, Діва, Козеріг)

Народжені під заступництвом земної стихії статичні, грунтовні. Типові флегматики. Їх важко вивести з себе. У будь-якій справі вони неспішно, незворушні і старанні. Їм притаманні почуття обов'язку і практичність. Не люблять і не хочуть проявляти емоцій. Їм близькі по духу люди їх стихії і представники Води.

Стихія Повітря (Близнюки, Терези, Водолій)

Стихія Повітря (Близнюки, Терези, Водолій)

Це типові сангвініки: контактні, рухливі, позитивні і живі. Але повалені частою і різкої зміни настрою. Вони товариські, життєлюбний і цікаві. У них незалежний характер, часто бувають незібраними і недисциплінованими.

Їх друзі - повітряні і вогненні знаки.

Стихія Води (Рак, Скорпіон, Риба)

Водні представники чутливі, вразливі і замріяні. Типовий представник - меланхолік. Живе за принципом: відчуваю і відчуваю. Часто примхливі, слізливий. Це найбільш консервативні люди. Друзів обирають або з рідної стихії, або з представників земних знаків.

Знак зодіаку і дружба з ним

Якщо знати, під яким знаком народився приятель, знайомий, колега, стане просто знайти спільні інтереси і точки дотику.

Овен. Надійний, завжди, в будь-якій ситуації підтримає радою і справою. Він не дасть занудьгувати. З ним весело і цікаво. Але є маленький недолік: Овни шукають друзів, які можуть їм підкоритися. Якщо цього не відбудеться, дружба може закінчитися. Кращим другом може стати Водолій. Він не вступає в тісні відносини, тримається на психологічної дистанції, і це приваблює Овна.

Він не вступає в тісні відносини, тримається на психологічної дистанції, і це приваблює Овна

Телець. Найвідданіший і надійний друг. Завжди дасть корисну пораду і не відмовиться допомогти. Телець без довгих роздумів виручить грошима і речами. Як правило, дружба з ним зав'язується на довгі роки. Тельці цінують дружбу і здатні зробити все від них залежне, щоб вона зберігалася. Кращі друзі - Риби, Раки, Козероги.

Близнюки. Відрізняються непостійністю і рідко бувають прив'язані до людей. Вони більше цікавляться літературою, подорожами, віддають всю свою увагу і час захопленням. Часто на дружбу у них просто немає часу і бажання. Але єдиного друга не дадуть нудьгувати. Для спілкування підійдуть Овен, Терези, Водолій.

Рак. Найщедріший друг. Завжди прийде на допомогу, але від друзів вимагає того ж. Як правило, свої проблеми обговорює з товаришами, а радісні моменти в житті розділяє зі сторонніми. Тим, хто хоче з ними подружитися, слід пам'ятати, що вони самі душевні, але досить закриті люди. Підійдуть Леви, Діви, Риби.

Лев. У нього багато зарозумілості і егоїзму. Йому лестить увага. Лев може пробачити багато, але образу затаїть і не забуде. До друзів пред'являє масу вимог. Другом буде тільки ерудована людина з гарним почуттям гумору. Підійдуть Близнюки, Овни, Скорпіони.

Діва. Оточить одного турботою і увагою. Завжди дасть слушну пораду, допоможе в будь-яких побутових справах. Часто з особливою уважністю відноситься до будь-яких дрібниць і не проти вказати на недоліки. Комфортними стануть Тельці, Козероги, Раки.

Ваги. Люди відверті і завжди говорять правду в очі. Цінують дружбу і дорожать їй. Поблажливі, приймають людей такими, якими вони є. Багато що великодушно прощають. Підійдуть Близнюки, Леви, Водолії.

Скорпіон. Природжений критик. По-справжньому подружитися з ним складно. Але він стане вірним і надійним товаришем. Зрада або зраду не пробачить і може стати непримиренним ворогом. В товариші краще вибрати Діву, Козерога, Овна.

Стрілець. Товариш, з яким буде завжди цікаво і весело. Це надійні та кмітливі люди. Уміють вирішити будь-яку проблему. Це про них кажуть: «з ним можна йти в розвідку». Підходять Овнам, Близнюкам, Левам.

Козеріг. Закритий, «людина-футляр». Майже нікому не довіряє свої таємниці і переживання, почуття напоказ не виставляє. Але якщо потрібно, з радістю надасть допомогу радою або справою. З деякими, але справжніми товаришами підтримує відносини все життя. Сумісний з Раком, Рибами, Скорпіоном.

Але міцна дружба буде тільки з одним або двома товаришами. Одним з перших прийде на допомогу в скрутну годину. Водолія комфортно з Близнюками, Стрільцями.

Риби. Завжди намагаються створити міцні дружні стосунки на довгі роки. Вони прагнуть завоювати у товариша безмежну довіру. Рибам важлива духовна зв'язок. Це відкриті і щирі товариші. Чи не пробачать зради і брехні. Ранимі й уразливі. Рибі буде комфортно з Раком, Левом, Козерогом.

У представників всіх зодіакальних знаків різні темпераменти і риси характеру. Але це не повинно перешкодити людям у створенні довгих і міцних взаємин. Якщо з одним легко і комфортно, то його знак не має значення.

Оцініть статтю: Оцініть статтю:

(2

голосів, середній бал: 4,00 з 5)

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Зодіакальні друзі - які вони?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com