рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

МАГНІТ на потилицю - І ТИСК В нормі !. Обговорення на LiveInternet

Звичайні магніти різних розмірів і форм допомагають мені заспокоїти біль, де б вона не була
Звичайні магніти різних розмірів і форм допомагають мені заспокоїти біль, де б вона не була.


Захворіли колінні суглоби або тазостегнова область (у мене артрит і коксартроз) - накладаю магніти на шийно-комірцеву зону хребта або поперек або лягаю на них Захворіли колінні суглоби або тазостегнова область (у мене артрит і коксартроз) - накладаю магніти на шийно-комірцеву зону хребта або поперек або лягаю на них. Через півгодини-годину біль іде. Піднімається не дуже високий артеріальний тиск (160 на 100) - магніт на потилицю, і через деякий час тиск в нормі.

Вночі часто німіють пальці рук - на одній, а то і на обох Вночі часто німіють пальці рук - на одній, а то і на обох. Магніти завжди поруч, біля подушки. Беру в руку і через кілька секунд (не минуть!) Оніміння немає.

Судома в ногах Судома в ногах? Прикладаю магніт на область судоми. При цьому з'являється такий біль, що навіть доводиться кричати, в грудку стягує м'язи. Хвилина мук - і біль відпускає.


А зовсім недавно магніт зняв міхур від опіку А зовсім недавно магніт зняв міхур від опіку. Діло було так. Пекла млинці. Дзвонить телефон, а я тільки що тісто на сковороду налила і чекаю, щоб перевернути. У поспіху і обпекла про край сковороди подушечку пальця. Поки по телефону розмовляла, на місці опіку з'явився міхур. Сунула палець під холодну воду - толку немає. Допекла млинці. Пече, горить палець. У кріслі сиджу, палець обдуває. А магніти завжди зі мною. Взяла, доклала. Сиджу, газету читаю і болю вже не відчуваю - вщухла! Дивлюся - на місці опіку не тільки немає міхура, але і почервоніння. Наче й не було опіку!


Є у мене і масажна магнітна гребінець Є у мене і масажна магнітна гребінець. Зубчики металеві, довжиною 1,5 см, вмонтовані в м'яку гумову подушечку. Кінчики намагнічені. Коли розчісую волосся, шкіра голови добре масажується - дуже приємне відчуття, поліпшується кровопостачання. Якщо гребінцем водити по голові від чола до потилиці і від скронь до верхівки і знову до потилиці, а через нього вниз, то такий масаж може нормалізувати не надто високий артеріальний тиск. Цією ж масажною магнітною гребінцем можна втихомирювати і суглобові болі, масажуючи хворі місця.


І ще напишу про аппликаторе українського лікаря-рефлексотерапевта Н І ще напишу про аппликаторе українського лікаря-рефлексотерапевта Н. Г. Ляпко. Аплікатор являє собою гумову прямокутну пластину розміром 23х11 см із закріпленими на ній голками. Використовую аплікатор Ляпко так само, як і магніти. Навіть засинаю на ньому іноді. Спочатку, звичайно, було боляче лягати на нього: голки хоч і маленькі, а гострі! Але через деякий час з'являється приємне відчуття тепла.

Передчуваю, що після публікації мого листа люди будуть просити мене вислати гребінець або аплікатор, що я зробити не зможу. Шукайте аплікатор в магазинах «Медтехніка». А масажну магнітну гребінець я придбала три роки тому на ярмарку «Народні промисли».
aybolit.ru

УВАГА!Інформація публікується в ознайомлювальних цілях.Конкретні ліки, процедури і рецепти повинні призначатися досвідченим фахівцем.

Судома в ногах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com