рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дапоксетін: аналоги російські, загальна інформація про препарат, показання

  1. Загальна інформація про препарат
  2. Показання та протипоказання
  3. аналоги Дапоксетіна
  4. Що ще допоможе позбутися від проблеми
  5. На закінчення

Дапоксетін широко відомий в нашій країні пацієнтам, які страждають від проблем з потенцією. На жаль, з кожним роком їх стає все більше. І якщо раніше з подібною проблемою стикалися літні люди, то зараз вона актуальна навіть для молоді.

Основні позитивні сторони препарату - це значне збільшення тривалості статевого акту, відсутність впливу на загальну чутливість пеніса.

Загальна інформація про препарат

Вперше з'явився Дапоксетін в аптеках Європи ще в 2004 році, і з тих пір користується великою популярністю серед чоловіків, статевий акт яких має коротку тривалість.

Але спочатку ліки розроблялося вченими, як антидепресант, який допоможе впоратися з пригніченими станами. Але з часом було відзначено істотний позитивний вплив на статеву систему, і розробка кардинально змінила своє русло.

Але з часом було відзначено істотний позитивний вплив на статеву систему, і розробка кардинально змінила своє русло

Головна мета Дапоксетіна - рішення різного роду проблем, пов'язаних з сексуальними стосунками і репродуктивною системою чоловіки.

Як говорить інструкція із застосування, для отримання повноцінного результату досить прийняти 1 таблетку за півгодини до статевого акту. При цьому дія триватиме 4-5 годин.

Якщо пройти повноцінний курс лікування Дапоксетіна від Пріліджі, то покращиться не тільки робота статевої сфери, але і настрій, загальне психо-емоційний стан чоловіка.

Показання та протипоказання

Не дивлячись на велику кількість позитивних відгуків, Дапоксетін все ж є лікарським препаратом, який має ряд показань і протипоказань, з якими важливо ознайомитися ще до початку прийому.

Дапоксетін призначається лікарями при передчасної еякуляції, порушення в статевій сфері, проблеми з сім'явипорскуванням або інших статевих порушеннях у чоловіків. При цьому важливо пам'ятати, що прийом потрібно починати тільки після консультації з лікарем. Самолікування може негативно позначитися на загальному стані і навіть погіршити ситуацію. Тому не варто грунтуватися на позитивні відгуки знайомих, краще проконсультуватися з фахівцем.

Незважаючи на велику кількість переваг, є у ліки і протипоказання:

  • індивідуальна непереносимість або гостра алергічна реакція на будь-який компонент препарату;
  • цироз або інші хронічні хвороби печінки;
  • онкологічне захворювання;
  • мігрені і розлади психіки;
  • проблеми з роботою серцево-судинної системи;
  • внутрішні кровотечі.

Якщо у хворого присутній хоча б один діагноз з описаних вище, то застосовувати Дапоксетін або його аналоги заборонено.

аналоги Дапоксетіна

Якщо в аптеках не виходить купити оригінальний Дапоксетін, або його ціна для вас досить висока, можна підібрати препарати, які схожі за дією. Це досить великий список, лідерами в якому є:

  1. дапоксетін Duratia .
  2. дапоксетін Vriligy .
  3. дапоксетін Poxet .
  4. Super P-force - комбінований препарат, на основі Дапоксетіна і Силденафіла.
  5. Super Vidalista - комбінований препарат, на основі Дапоксетіна і тадалафіл.
  6. Cenforce-D - комбінований препарат, на основі Дапоксетіна і Силденафіла.

Серед названих ліків є і дешеві варіанти, і дорогі, тому ціну уточнюйте.

Багато чоловіків думають, що дешеві препарати для підвищення потенції і продовження статевого акту не можна назвати ефективними, але це зовсім не так. Ціна залежить від декількох факторів: компанії виробника (а точніше, розкрученості бренду), терміну дії і позитивно ефекту.

Досить часто дешеві російські аналоги Дапоксетіна, наприклад, П-Форс складаються з рослинного натуральної сировини, тому їх дія проявляється після регулярного прийому. При цьому позитивний вплив зберігається ще деякий час після припинення вживання таблеток.

Що ще допоможе позбутися від проблеми

Пам'ятайте, що крім медикаментозного лікування допомогти позбутися від передчасної еякуляції можуть такі рекомендації:

  1. Продумайте свій раціон харчування таким чином, що максимально наситити його білками. Слід повністю відмовитися від шкідливої ​​їжі, копченостей, смаженого і жирного. Пам'ятайте, саме харчування негативно впливає на загальне самопочуття людини і правильну роботу організму.
  2. Приведіть у порядок нервову систему. Для цього намагайтеся уникати конфліктних ситуацій, не нервувати на роботі. Якщо цього досягти не вдається, пропийте курс заспокійливих препаратів.
  3. Забезпечте собі повноцінний відпочинок. Тільки добре відпочив чоловік здатний на подвиги в ліжку.
  4. Спорт і активний спосіб життя. Доведено, що представники чоловічої статі, які регулярно займаються спортом, ведуть здоровий спосіб життя і займають активну позицію, хворіють значно рідше.
  5. Знайдіть «свого» партнера. Вчені стверджують, що при наявності постійного статевого партнера, з яким чоловік довіряє, проблеми з потенцією виникають в рази рідше.

На закінчення

Як ви бачите, позитивні відгуки і широкий вибір аналогів дають можливість підібрати препарат, який би влаштовував пацієнта і за ціною, і за дією. Але краще звернутися за порадою до фахівця, а не ґрунтуватися на думці друзів і знайомих.

Якщо у вас ще залишилися питання, пропонуємо вам почитати рубрику FAQ про Дапоксетіна , Яка включає найбільш чато актуальні питання та відповіді на них.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com