рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особистий досвід: iPad Pro в руках дизайнера «Класного журналу»

У видавництві «Відкриті системи», частиною якого є DGL.ru і журнал «Світ ПК», крім технологічних видань є і всякі інші, наприклад дитячі «Класний журнал» і «Понимашка» . Їх особливістю, однією з, є безліч графічних ілюстрацій, які створюються нашими художниками, зокрема Світланою кіркової. Так що, коли постало питання, кому б з професіоналів дати спробувати iPad Pro зі стилусом, ми відразу ж відправилися до Світлани.

Як стверджують в Apple, iPad Pro з легкістю може замінити звичний ноутбук і навіть PC. Начинка планшета дозволяє однаково просто справлятися з такими складними завданнями як перегляд або монтаж відео, обробка фотографій, рендеринг 3d зображень або отрисовка ілюстрацій за допомогою Apple Pencil. Схоже на диво! Перевіримо, чи так це насправді.

Перші враження від iPad Pro, втім як і від інших продуктів Apple - це непідробне захоплення якістю і продуманість всіх деталей аж до дрібниць. Лаконічний дизайн, тонкий металевий корпус, великий дисплей (12,9 дюйма) - ось далеко не повний перелік всіх достоїнств цього планшета. Розміри екрану дозволяють одночасно налаштувати дві робочі зони. Це дуже зручно, коли працюєш відразу в декількох програмах. Однак такі великі габарити не дозволять вам довго тримати планшет на вазі - рука дуже швидко втомлюється. В якості опори для планшета може послужити фірмовий чохол, але для цього потрібна стійка робоча поверхня. Тобто працювати в польових умовах не вийде. Так чи інакше знадобиться стаціонарне робоче місце.

Так чи інакше знадобиться стаціонарне робоче місце

На сьогоднішній день iPad Pro - це найбільший планшет від Apple. Розміри екрану 2732х2048 точок - це практично формат аркуша А4. Є де розгулятися творчої фантазії. Дисплей оснащений розширеним колірним діапазоном, що дозволяє насолоджуватися яскравою барвистою картинкою і відтворювати найтонші колірні градації. Зображення виглядає живим і реалістичним. Повністю ламінований дисплей Retina захищений спеціальним покриттям, стійким до появи подряпин і відбитків пальців. А покриття антивідблиску дозволяє дивитися на зображення під будь-яким кутом без втрати якості.

Для того, щоб відчути себе справжнім художником вам не обійтися без Apple Pencil
Для того, щоб відчути себе справжнім художником вам не обійтися без Apple Pencil. На вигляд він нічим не відрізняється від звичайного олівця або ручки, тільки трохи важче. Тримати його в руках одне задоволення. До того ж він набагато тонше і легше більшості пір'я від Wacom. Apple Pencil легко коннектітся до планшета через USB-роз'єм. Всього кілька хвилин зарядки вистачить для роботи на кілька годин. Для захисту роз'єму на іншому кінці пера передбачений спеціальний ковпачок. Apple Pencil без праці примагничивается до країв планшета навіть через чохол. Тонкий наконечник чутливий до самого слабкого дотику. Товщина лінії регулюється силою натискання і нахилом пера.

«Наприклад, якщо тримати Apple Pencil майже вертикально, лінії будуть чіткими і тонкими, а якщо під нахилом, то м'якими і розтушованими. Це важливо, коли користуєшся різними стилями кистей, наприклад, туш, акварель, вугілля і т. Д. Повноцінне відчуття як від малювання на звичайному папері. Можливості Apple Pencil дозволяють пропрацювати найдрібніші деталі і найтонші лінії на малюнку. Відгуку між рухом руки і появою лінії на екрані майже не помітно. У той час як звичайні планшети нерідко грішать цим », - зазначає Світлана кіркової.

У той час як звичайні планшети нерідко грішать цим », - зазначає Світлана кіркової

iPad Pro одночасно реагує на дотик пера і пальців. Це не дуже зручно, так як при малюванні залишається багато слідів від кісточок пальців, тому що тильна сторона долоні так чи інакше стикається з поверхнею екрана. Писати пером також зручно, як і малювати. При цьому абсолютно не важливо, з якою швидкістю буде рухатися ваш рука, почерк виходить дуже природним. За допомогою встановлених на планшеті «Нотаток» можна писати, малювати і навіть креслити ідеально прямі лінії за допомогою вбудованої лінійки. На вибір 5 різних інструментів і 8 квітів.

За словами нашого дизайнера, варто звернути пильну увагу на додатковий софт, якщо ви плануєте використовувати iPad Pro всерйоз.

«У Аpp Store можна завантажити додатки на будь-який смак від найпростіших фоторедакторів до програм, що працюють з 3d зображеннями. Також можна завантажити професійний софт для дизайнерів - Аdobe Photoshop Express, Аdobe Photoshop Mix, Аdobe Photoshop Fix, Аdobe Photoshop Lightroom, Adobe Illustrator Draw. Звичайно, це не повні версії програм і підготувати якісний макет з друком не вийти, але існуючий набір функцій і інструментів цілком годиться для початкової опрацювання матеріалу. Ті ж, у кого є власний аккаунт в Аdobe Creative Cloud, без зусиль зможуть працювати в повноцінних версіях програм. З корисних додатків можу порадити ще Autodesk SketchBook, AutoCAD 360, Autodesk Pixlr ».

З корисних додатків можу порадити ще Autodesk SketchBook, AutoCAD 360, Autodesk Pixlr »

Варто зазначити, що iPad Pro оснащений вельми непоганою камерою. Їх, до слова сказати, цілих дві: звичайна і фронтальна. Дозвіл камери дозволяє робити чіткі яскраві знімки при будь-якому освітленні. Камера оснащена 5-лінзовий об'єктивом, вбудованим автофокусом, сама контролює експозицію. Можна знімати в декількох режимах - панорамний і серійна зйомка, зйомка в форматі HDR. При бажанні iPad Pro спокійно може замінити недорогий напівпрофесійний фотоапарат. Одним рухом руки отриманими знімками можна ділитися в соціальних мережах або відправляти поштою. А ось вбудованого фоторедактора в планшеті не передбачено, тому для обрабаткі фотографії знадобляться спеціальні програми. Любителям Селфі припаде до душі встановлена ​​на планшеті програма Photo Booth, яка дозволяє робити знімки з різними ефектами - теплова камера, калейдоскоп, рентген, криве дзеркало і т.д. Результат відразу можна оцінити на екрані. Виглядає це досить забавно. Камера також дозволяє знімати відео, підтримує режим сповільненої і покадрового зйомки з вбудованим стабілізатором зображення.

Перетворити планшет в ноутбук можна за допомогою бездротової клавіатури Smart Keyboard, яка служить одночасно чохлом і підставкою. Це зручно в першу чергу для тих, хто працює переважно з текстовими документами. Окремо варто відзначити 4 динаміка по кутах планшета, які створюють об'ємне звучання як при горизонтальному, так і при вертикальному положенні екрану. Ще одна перевага - тепер не треба запам'ятовувати складних паролів. Технологія Touch ID допоможе розблокувати планшет одним дотиком пальця.

Підводячи підсумки, варто сказати, що iPad Pro більшою мірою виправдовує звання планшета для креативної аудиторії. iPad Pro зможе стати відмінним додатковим інструментом як для людей творчих професій - художників, ілюстраторів, фотографів, архітекторів, так і для звичайних користувачів - любителів стильних і дорогих гаджетів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com