рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У чому зустрічати Рік Водяний Змії

До настання Нового Року залишилося зовсім небагато часу. І тому саме час подумати про те, який наряд вибрати для святкової ночі. Адже кожній жінці на новорічному святі хочеться виглядати ефектно, загадково і привабливо.

Колір наряду для новорічної ночі.

Існує звичай, що в новорічному святковому вбранні мають бути присутні кольору, які відповідають символічного тварині очікуваного року. Головним кольором 2013 року року буде чорний, але так як стихією насувається року є Вода, то в новорічному вбранні можлива наявність синього, блакитного, зеленого, а також білого або сріблястого кольорів.

Жінкам необхідно пам'ятати, що, зупиняючи свій вибір тільки на символічно обумовленому кольорі, є ризик змішатися з святковим натовпом, інакше кажучи, несподівано опинитися схожими один на одного, що може затьмарити свято.

Щоб уникнути участі «в конкурсі двійників», потрібно врахувати той факт, що нерідко змії мають мереживну розмальовку. Тому в забарвленні новорічного вбрання і аксесуарах це можна активно використовувати, тільки постарайтеся не допускати карнавального варіанту.

Фасон нарядів.

Змія, до слова, як і будь-які інші символи китайського гороскопу, володіє власними особливостями, індивідуальним характером. А тому одяг, в якій ви будете зустрічати Новий рік, змії повинна неодмінно сподобатися.

Що ж припаде до смаку господині року?

По-перше, це досить суворі і лаконічні сукні, в яких немає нічого зайвого, ніякої недбалості, блискіток і мішури. В одязі Змія віддає перевагу скромності, елегантності і акуратності. Але, разом з тим, наряд ваш ні в якому разі не повинен бути нудним! Кращий спосіб внести в образ родзинку - це додавання аксесуарів, наприклад, прикрас, стильного взуття або сумочки, клатч. Абсолютно всі деталі гардероба потрібно продумати в найдрібніших нюансах! Недбалості не повинно бути ні в зачісці, ні в одязі, ні, тим більше, в ваших думках.

Струнким жінкам зі зміїної грацією можна порекомендувати обтягуючі наряди, які допоможуть підкреслити бездоганну красу фігури. Змія буде рада побачити зустрічає її жінку, так би мовити, в «зміїної шкіри», яка щільно обтягує її струнку фігуру. Ідеально, якщо спідниця або плаття будуть довгими.

Новорічні зачіски, прикраси та аксесуари.

П ри зустрічі року Змії необхідно в обов'язковому порядку блиснути різноманітними прикрасами зі своєї колекції.

Всі прикраси повинні бути виготовлені з благородного металу, з напівдорогоцінним або дорогоцінними каменями. Найбільшу удачу обіцяє принести в прийдешньому році перли.

Що стосується різного роду яскравою і блискучою біжутерії, то вона в цьому році не вітається.

Серед стильних аксесуарів в новорічну ніч перевагу слід віддати поясу, браслету або сумочці під зміїну шкіру. Звичайно ж, ні в якому разі не з натуральної зміїної шкіри - інакше господиня року може сильно образитися.

При виборі зачіски на свято ви повинні пам'ятати, що вона повинна по максимуму відповідати символу року. Бажано віддати перевагу розпущеним волоссям з кучерявими локонами.

Або, навпаки, зачісці з пригладженими волоссям, прикрашеними блискучою діадемою.

Новорічний манікюр повинен бути яскравим, незабутнім, красивим.

Створіть свій гармонійний новорічний образ, щоб порадувати мудру Змію, а натомість вона подарує вам удачу, любов, кар'єрний ріст і благополуччя.

Читайте також:

Що ж припаде до смаку господині року?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com