рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 кращих масок з желатину!

  1. Користь желатину для організму Желатин - кристалічний порошок, що розбухає при додаванні води. Желатин...
  2. Користь желатину для волосся і шкіри

Користь желатину для організму

Желатин - кристалічний порошок, що розбухає при додаванні води. Желатин на 80 відсотків це білок, а основна його складова - колаген. Колаген це найпоширеніший білок в організмі людини, він є у всіх тканинах.

Завдяки колагену:

  • тканини стають еластичними, міцними;
  • сповільнюється старіння;
  • опорно-рухова система повноцінно працює.

З віком вироблення колагену сповільнюється, тому шкіра втрачає еластичність, суглоби починають хворіти. Захворювання суглобів пов'язано з руйнуванням хрящової тканини.

Користь желатину.

  1. ☀Желатін перешкоджає руйнуванню хрящової тканини.
  2. ☀Восстанавлівает зношених хрящову прошарок.
  3. ☀Помогает боротися з артрозом, артритом, остеохондрозом.
  4. ☀Желатін допомагає швидкому загоєнню кісток при переломах, після травм.
  5. ☀Благопріятно впливає на розумову діяльність.
  6. ☀Укрепляет серце і є джерелом енергії, завдяки амінокислотам в складі.
  7. ☀Улучшает стан шкіри, покращує стан волосся та нігті.

Користь желатину для суглобів - желатинові настоянки

Дуже корисно пити кисіль, муси, є желе де міститься желатин при внутрішніх кровотечах. Цей продукт покращує згортання крові.

Для лікування суглобів при артриті, артрозі і остеохондрозі, при переломах, ударах, вивихах потрібно робити настоянки з желатину.

1) Настоянка на воді.

Півсклянки холодної води залити чайну ложку желатину. Залишити на ніч. Вранці додати півсклянки гарячої води. все перемішати. і пити натщесерце за півгодини до сніданку. Можна додати т цукор або мед або замість води налити фруктовий сік. Лікуємося 2 -3 місяці 10 днів п'ємо, потім 10 днів перерва і так далі.

2) Настоянка на молоці:

  • дві чайні ложки желатину
  • 2/3 склянки теплого молока, краще знежиреного.
  • 2 стол л меду.

Розмішуємо і залишаємо на півтори години. Потім нагріваємо, постійно помішуючи, щоб розчинився желатин. Але до кипіння не доводите, інакше желе не загусне. Остудіть і приберіть в холодильник до утворення желе. приймати 2 3 рази на тиждень.

3) Від болю в суглобах допоможе компрес.

Візьміть широку серветку з марлі, змочіть в гарячій воді і відіжміть. Складіть в кілька шарів і насипте ложку желатину. Покладіть марлю на хворе місце, накрийте плівкою і замотайте теплим шарфом, замотайте бинтом. Тримати треба 2 години. Краще зробити такий компрес на ніч. Процедуру намагайтеся робити кожен день.

Користь желатину для волосся і шкіри

Желатин прекрасний косметолог. Хочу запропонувати вам дивовижні маски, після яких поліпшується контур обличчя, розгладжуються зморшки, шкіра стає еластичною, йдуть веснянки і пігментні плями, волосся стане густим, блискучими, міцними, краще ростуть.

Маски для сухої шкіри, що в'яне.

  1. ☀Замочіть ложку желатину, розтопити на водяній бані. Додати жовток яйця і нанести не шкодуючи на обличчя. Через 20 хвилин змити теплою водою, потім прохолодною.
  2. ☀Чайную ложку желатину залити ¼ склянки молока (холодного), порожній желатин розбухне, розтопити і додати ще ложку молока, добре розмішати і остудити. Тримати маску 20 хвилин, прибрати тампоном змоченим молоком і через 5 хвилин вмитися прохолодною водою.

Маска для зміцнення волосся.

☀Смешать ложку шампуню і ложку желатину. Нехай желатин набубнявіє. Волосся вимити, добре розчесати і нанести маску на коріння, розподіляючи по всьому волоссю. Через 20 хвилин гарненько промити волосся і дати висохнути не використовуючи фен.

Ванночка для нігтів.

☀2 ложки желатину залити ½ склянки води і нехай набухає. Потім підігріти, не доводячи до кипіння. Остудити і опустити в ванночку руки, потримати 15 хвилин Відмінно зміцнює нігті.

Висновок: ось виявляється, яка величезна користь желатину і для організму і для волосся, шкіри нігтів. Обов'язково робіть маски для волосся і нігтів, адже вони дешеві і ефективні.

Желатин виготовлений з тваринного колагену і тому маски з його використанням дуже ефективні при догляді за шкірою обличчя. Желатинові маски для обличчя чудово допомагають позбутися від чорних крапок, також добре підтягує, зміцнює шкіру і розгладжує зморшки.

Перед використанням маски з желатину, необхідно добре очистити шкіру від косметики та забруднень. Бажано зробити парову ванну, щоб пори відкрилися. Завдавши маску на обличчя, зручно ляжте, на очі покладіть пакетики з ромашкою або скибочки огірка і найголовніше - розслабтеся і думайте про щось хороше.

Приготувати желатин для желатинової маски для обличчя дуже просто. Для цього візьміть 1 ст. л. ложку сухого желатину, залийте половиною склянки холодної води і дайте йому набрякнути (це приблизно від 10 хвилин до 1 години все залежить від желатину). Після того, як желатин вбере в себе всю воду, поставте його на водяну баню і дайте йому розчинитися повністю до рідкого стану. Трохи остудіть до комфортної для особи температури - основа для желатинової маски для обличчя готова. Звертаємо вашу увагу, що іноді для більшої ефективності желатиновой маски для обличчя замість води желатин змішують з іншими рідинами - рецепти маски для обличчя з желатином для різних життєвих випадків ми вам надаємо.

🌞1. Маска для обличчя з желатином і активованим вугіллям від чорних крапок

Желатин в масках активно береться з чорними точками на обличчі, а дует з активованим вугіллям, який витягує всі забруднення з шкіри і пір, робить цю желатинову маску ще більш ефективною проти чорних крапок. Тут важливу роль відіграє тип вашої шкіри - якщо у вас жирна або комбінована шкіра, то розводите желатин апельсиновим або яблучним соком (пропорції ті ж, на столову ложку півсклянки), а якщо шкіра суха, то молоком. Потім додайте 2 таблетки активованого вугілля, попередньо добре його подрібнивши. Все добре розмішайте до однорідної маси і нанесіть желатинову маску на уражені висипом вугрів ділянки, потримайте до повного висихання і змийте теплою водою. Для кращого ефекту позбавлення від вугрів, перед нанесенням маски з желатину распарьте особа.

🌞2. Маска для обличчя з желатином і молоком

Желатинові маски можна робити на молоці. Дана маска для обличчя завдяки желатину і молоку дуже м'яка, поживна і зволожуюча, тому особливо рекомендована для сухої шкіри і для шкіри з віковими змінами. Більш того, маска для обличчя з желатином буде і живити шкіру обличчя корисними речовинами, завдяки молочним продуктам. Для цього, необхідно при приготуванні желатиновой основи замість води залити желатин молоком або вершками. Готову желатинову маску нанесіть на обличчя і потримайте 20-30 хвилин. При бажанні, додати 1 ч. Л. меду або ж розтопленого вершкового масла - ці інгредієнти посилять живлення шкіри і пом'якшать її.

🌞3. Маска для обличчя з желатином і гліцерином

Ця маска для обличчя з желатину буде інтенсивно зволожувати обличчя і тим самим зробить шкіру більш пружною і підтягнутою. Відгуки, які надіслали нам читачки, підтверджують її ефективність в домашніх умовах. Для її приготування до желатиновій основі додайте 1 ст. л. ложку гліцерину (продається в аптеці) і збитий білок одного яйця. Нанесіть на шкіру обличчя і шию приблизно на 30 хвилин, після чого змийте теплою водою і змастіть оброблені зони своїм кремом для обличчя.

🌞4. Маска для обличчя з желатином, медом і лимоном

Додавання меду і лимона в маску для обличчя з желатину підсилює її результативність - мед буде живити шкіру обличчя корисними мікроелементами і вітамінами, а лимонний сік надасть тонізуючий і зміцнюючий дію. Тому, желатинова маска для обличчя з медом підходить всім типам шкіри. Для її приготування знадобиться желатиновая водна основа, до якої потрібно додати 1 ч. Л. попередньо розтопленого меду і стільки ж лимонного соку. Нанесіть на шкіру обличчя, а після 20 хвилин змийте теплою водою.

🌞5. Желатинова маска для обличчя і підборіддя

Ця желатинова маска розгладить зморшки, допоможе прибрати так званий «другий» підборіддя і скорегувати овал обличчя. Для приготування желатинової маски для обличчя залийте 1 ст. л. желатину 2 ст. л. молока, поставити на вогонь і домогтися повного розчинення желатину. Окремо збийте яйце до утворення піни і додайте до розчиненого желатину, перемішайте і нанесіть на обличчя і шию. Дочекайтеся, коли маска підсохне, а потім змийте теплою водою.

🌞6. Тонізуюча желатинова маска для обличчя з огірком

Желатинова маска з огірком освіжить, поліпшить колір обличчя і надасть тонізуючу дію на в'ялу шкіру обличчя. Для приготування маски натріть на дрібній тертці один свіжий огірок і відіжміть м'якоть через марлю. Окремо розведіть 2 ст. л. желатину 3 ст. л. молока, дайте набрякнути, а потім розчиніть желатин на водяній бані. Коли желатин охолоне до прийнятної для вашої шкіри температури, додайте огірковий сік, а потім нанесіть на обличчя, потримайте 30-40 хвилин, потім змийте маску теплою водою.

🌞7. Желатинова маска для молодої шкіри

Для молодої жінок - до 30 років - прекрасно підійде в якості догляду за шкірою маска з желатину з апельсином. Вона надасть і поживний, і вітамінний ефект, зробить шкіру дуже привабливою зовні. Готується вона за класичним рецептом, тільки заливати желатин необхідно не водою, а свіжовичавленим апельсиновим соком, можете навіть додати в домашню желатинову маску м'якоть апельсина. Обсяги - на 1 столову ложку сухого желатину вам буде потрібно один апельсин. Після набухання складу нанести на обличчя, тримати півгодини, маску розм'якшити в воді 37-38 градусів (температура тіла) і обережно зняти.

🌞8. Желатинова маска з вершковим маслом для старіючої шкіри

Цю маску з желатином і вершковим маслом рекомендується використовувати власницям в'янучої / старіючої шкіри обличчя. Заливаємо одну чайну ложку желатину сім'ю чайними ложками холодної води або молоком і залишаємо його набухати. Розчиняємо отриману масу на водяній бані, додаємо туди одну чайну ложку вершкового масла, щоб масло розтопити. Розтираємо все дуже ретельно і накладаємо на обличчя на 20 хвилин. Знімаємо маску ватяним тампоном, змоченим в молоці, і вмивалися.

🌞9. Желатинова маска з м'якоттю авокадо для сухої шкіри

Суха шкіра - як раз той випадок, де домашні маски з желатином здатні проявити себе в усій красі. Даний рецепт легко виконаємо в домашніх умовах. Одну чайну ложку порошку желатину заливаємо невеликою кількістю води. Коли желатин набубнявіє, його необхідно розчинити на водяній бані. Одну столову ложку стиглої м'якоті авокадо ретельно розтираємо в желатині і охолоджуємо отриману масу. Наносимо суміш на обличчя і змиваємо прохолодною водою через 25 хвилин.

🌞10. Желатинова маска з сиром для живлення і зволоження шкіри

Якщо вам важливо, щоб шкіра отримала більше поживних і зволожуючих компонентів, рекомендую додати желатиновой масці домашній сир - пише нам читачка Тетяна. Я користуюся цією маскою, коли особа виглядає втомленим, блідим. Змішайте 1 ст. л. желатину і 2 ст. л. молока, залиште на 15 хвилин, щоб желатин набряк, потім розчиніть його на водяній бані. Додайте 1 ст. л. сиру, ретельно перемішайте щоб вийшла однорідна маса і нанесіть на обличчя хвилин на 30, потім ретельно змийте.

джерело: mirkrasoty.life

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com