рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тест і огляд: HTC One X + - оновлення флагмана

HTC останнім часом не дуже успішна, хоча сімейство One вийшло дійсно гідним HTC останнім часом не дуже успішна, хоча сімейство One вийшло дійсно гідним. Але купувати його не поспішали. У чому проблема HTC - сказати складно. По крайней мере, флагман HTC One X здобув чималу популярність, саме з цієї причини виробник вирішив представити оновлену версію One X +, хоча ціна виставлена вельми пристойна - 529 євро в Європі або від 21,6 тис. рублів в Росії . Чесно кажучи, за таку ціну було б розумніше очікувати нового флагмана, а не оновлення старої моделі. У будь-якому випадку, в нашій статті ми розглянемо, чи варто брати "старий" смартфон з новим залізом.

ми дякуємо getgoods.de за надання тестових зразків.

Зовнішній вигляд, дизайн, апаратне забезпечення

Візуально змін небагато - видно, що смартфон намагається в усьому відповідати попереднику. До незначним доопрацюванням можна віднести червоні кнопки або червоне кільце навколо вічка камери. Виглядають вони симпатично. Але навряд чи такі зміни достатні, щоб спонукати власника оригінального One X зробити апгрейд.

Але навряд чи такі зміни достатні, щоб спонукати власника оригінального One X зробити апгрейд

Замість 1,3 МП фронтальна камера тепер пропонує 1,6 МП. Вбудована флеш-пам'ять була збільшена до 64 Гбайт, в якості операційної системи встановлена ​​вже Android 4.1. Чи планується оновлення до версії 4.2 - поки сказати складно.

Процесор

4x 1,7 ГГц (NVIDIA Tegra 3) Дисплей 4,7 "SLCD2, 1280 x 720 пікселів Акумулятор 2100 мА-ч Камера (фронтальна) 1,6 МП Камера (тилова) 8,0 МП, автофокус, LED-спалах Пам'ять 64 Гбайт, не розширюється Габарити / вага 134,4 x 69,9 x 8,9 мм; 135 г Повний список функцій наведено на останній сторінці огляду

Лицьова панель смартфона закрита захистом Gorilla Glass 2 замість версії 1, всередині використовується більш потужний 4-ядерний процесор Tegra 3 (на 200 МГц швидше), задник має гумове покриття. У руці телефон лежить як і раніше добре, виготовлений він якісно, ​​але виправдовує це все більш високу ціну новинки в порівнянні з оригінальним One X, сказати складно.

Ергономіка / в роботі

Ергономіка / в роботі

Корпус залишився колишнім, тому відчуття від роботи не змінилися - нагадаємо, що One X в даному відношенні нам сподобався. 65 відсотків передньої панелі займає дисплей з діагоналлю 4,7 ", тому корпус не здається дуже великим. Щільність становить всього 1,55 г / см³ - відмінний результат, цілком можна порівняти з Galaxy S3. В цілому, HTC нічого серйозно не зраджувала - і в цьому немає нічого поганого. Хоча, знову ж таки, непогано було б знайти аргументи, які виправдовують підвищення ціни в порівнянні з оригінальним One X.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com