рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Накладні раковини для ванної

  1. кругла чаша
  2. овальна чаша
  3. Прямокутна і квадратна чаші
  4. трикутні чаші
  5. Химерні і ексклюзивні чаші

Накладні раковини в ремонтно-будівельних роботах і дизайнерських рішеннях підбору стилю інтер'єру ванної кімнати стали застосовуватися порівняно недавно.

Накладний раковиною вважається така конструкція, яка накладається на певну підставу у вигляді стільниці, але не топиться в неї, в порівнянні з вбудованими такого роду пристосуваннями.

Дані раковини завжди будуть виглядати як стоїть на столі велика чаша. Форми, розміри і ціни її можуть абсолютно різні.

Те ж саме відноситься і до стільницям, на яких накладає раковина. Підстава під неї може бути мармурове, зроблене зі штучного каменю, або просто з високоякісного вологостійкого ламінованого ДСП.

Так чи інакше, але варто докладніше вивчити ці дивовижні споруди, користуватися якими, по всій видимості, дуже зручно і комфортно.

Сучасні технології дозволяють виготовляти накладні раковини з матеріалів, які мають досить тривалі терміни експлуатації, унікальний естетичний вигляд і приємність у використанні такими пристосуваннями для вмивання.

Матеріали, з яких виготовляються цього типу раковини, існують такі:

  • фаянс;
  • кераміка;
  • фарфор;
  • дерево;
  • Скло;
  • акрил;
  • мідь, латунь і інші метали;
  • мармур;
  • штучний камінь;
  • лівінтег (представляє собою суміш полімерної смоли, в яку додаються подрібнені камені природного походження);
  • полімер.

Найпоширенішими є раковини з фаянсу і порцеляни через їх вартості і практичності.

Ці матеріали найменше пористі, особливо в порівнянні з дерев'яними виробами, а тому дуже гладкі, тому на їх поверхні найменше накопичується бруд, а іржа практично не вбирається.

Скляні накладні раковини вище за вартістю, мають дуже багатий і презентабельний вигляд як самі по собі, так в загальному інтер'єрі ванної кімнати, а також мають достатню міцність тому, що скло загартовують.

Одне тільки, що може доставити незручності, це постійний догляд за скляними раковинами, тому що на такій поверхні часто залишаються розводи і висохлі крапельки від води.

Одне тільки, що може доставити незручності, це постійний догляд за скляними раковинами, тому що на такій поверхні часто залишаються розводи і висохлі крапельки від води

Легкі, і в той же час міцні акрилові раковини також є досить поширеним варіантом на сьогоднішній день.

Однак їх самий незручний мінус - це схильність до подряпин, які потім потрібно замазувати спеціальними пастами.

Тому прийнятна ціна і хороша якість акрилового матеріалу - це ще не все про що варто потурбуватися при покупці такої раковини.

Слід попередньо проконсультуватися у фахівців про те, як правильно за нею доглядати.

Раковини, виготовлені з мармуру, штучного каменю з дерева - це дуже дорогі сантехнічні вироби.

У догляді мармур більш примхливий, тому що має пористу поверхню, в яку може в'їдатися бруд. А штучний камінь більш практичний і може піддаватися очищенню за допомогою майже будь-яких миючих засобів.

Дерев'яні раковини - це, звичайно ж, ексклюзивний варіант. Варто не менше дешевше, ніж раковини з мармуру, однак, догляд за такими раковинами вимагає особливо ретельного підходу.

Мідні, латунні або інші будь-які металеві раковини досить міцні, але в догляді також зажадають особливого підходу.

Мідні, латунні або інші будь-які металеві раковини досить міцні, але в догляді також зажадають особливого підходу

Фото: мідна накладна раковина

Мідь, наприклад, має властивість окислюватися, тому по догляду за нею йде підібрати спеціальні засоби для чищення.

На сталевий неемальовану раковині часто залишаються розводи від води, тому її потрібно регулярно протирати насухо.

Важливо! Будь-метал - це потенційне взаємодія з водою і воно не завжди вдале. Перед придбанням металевих раковин слід вивчити всі тонкощі по їх експлуатації.

Форми раковин, які встановлюються накладним способом, дивують покупців не менше, ніж матеріали, з яких вони виготовлені.

Зараз на ринку сантехніки можна зустріти раковини найдивовижніших і химерних форм чаші, які ідеально підійдуть під будь-який запит, дизайнерський проект і каприз споживача.

кругла чаша

Накладні раковини в форму круглих чаш виглядають дуже цікаво і нагадують про традиції вмивання в далекій давнині, де в якості умивальника використовувалася кругла чаша.

Це не тільки елегантність, але і практичність використання раковини такої форми. Такі раковини можуть бути глибокі і не дуже, все залежить від переваги покупців.

овальна чаша

Овальні накладні чаші раковин для вмивання найзручніші тому, що за габаритами підходять більшості споживачів.

Для таких раковин потрібно, звичайно ж, певну відстань, тому для маленьких приміщень ванних кімнат такі раковини можуть не підійти.

Прямокутна і квадратна чаші

Прямокутні і квадратні форми чаш підходять практично під будь-який інтер'єр і стиль, однак не завжди можуть бути зручні, особливо для малогабаритних ванних кімнат, де потрібна наявність більшості обтічних форм сантехніки.

трикутні чаші

Така форма виглядає дуже незвично і елегантно. На перший погляд така конфігурація умивальника може здатися не дуже стійким, але це не так. Такі накладні раковини досить стійкі й комфортні.

Химерні і ексклюзивні чаші

Незвичайні форми чаш завжди додадуть інтер'єру ванної кімнати екстраординарності і незвичайності. Від цього зручність і комфорт в процесі експлуатації таких раковин не зменшується, а навіть навпаки.

Колоритні та дивовижні форми накладних раковин - це ще не все, чим можуть вразити сучасні дизайнерські розробки умивальників.

До родзинку сучасного рішення раковин можна віднести умивальники з монохромним калейдоскопом і підсвічуванням, яка завжди буде радувати і дивувати господарів або гостей незвичністю гри світла і води.

Різноманітність конфігурацій накладних раковин дозволяють розміщувати їх де завгодно: в кутку, посередині, між ванною і унітазом або в нішах стін ванної кімнати.

А колір і текстура завжди вдало доповнять загальний ансамбль інтер'єру всього приміщення. Накладні раковини з декором або карбуванням збільшують всі шанси ексклюзивної і шикарною ванної кімнати.

Підбір відповідних габаритів моделей накладних раковин - це не менш важлива частина у виборі сантехніки, ніж вибір кольору, форми і фактури.

Необхідний розмір підбирається завжди з урахуванням розмірів ванної кімнати і меблів для ванної.

А найоптимальнішими розмірами вважаються моделі з такими габаритами: довжина (іноді розглядається як ширина) - від 50 до 65 см, глибина - від 48 до 61 см. Розміри накладних раковин зустрічаються такі:

  • мініатюрні: довжина - від 40 до 55 см, висота (глибина) - від 12 до 35 см;

мініатюрні: довжина - від 40 до 55 см, висота (глибина) - від 12 до 35 см;

  • середні: довжина - від 55 до 75 см, висота (глибина) - від 35 до 48 см;

середні: довжина - від 55 до 75 см, висота (глибина) - від 35 до 48 см;

  • великі: довжина - від 75 до 120 з м, висота (глибина) - від 48 від 61 см.

великі: довжина - від 75 до 120 з м, висота (глибина) - від 48 від 61 см

Щоб правильно підібрати раковину, яка ідеально б підходила вашій родині або офісним співробітникам, тоді слід дотримуватися деяких рекомендацій фахівців, які допоможуть і направлять вас в процесі вибору накладної раковини для ванної.


Кілька найважливіших моментів щодо вибору відповідних накладних умивальників або умивальників:
  • перевірка потрібного розміру - ви можете перевірити для себе, наскільки раковина вам підходить: підійдіть впритул до конструкції та витягніть руку - буде ідеальним варіантом, якщо обриси раковини будуть закінчуватися у кінчиків пальців або посередині вашої долоні;
  • форми - звертаючи увагу на плавність вигинів і округлість країв раковини, ви можете убезпечити своїх близьких, особливо якщо у вас є діти, від зайвого травматизму, який допускається в разі експлуатації, наприклад, металевих раковин з гострими кутами;
  • необхідна висота - нахиліться над раковиною і спробуйте зробити звичні для вас руху, коли ви вмиваєтеся - так ви перевірите потрібну вам висоту самої чаші раковини, лікті не повинні заглиблюватися про саму раковину і, взагалі, не повинно бути ніяких обмежувальних дій;
  • правильний змішувач - для деяких типів і конфігурацій накладних ванн дуже важливо підібрати потрібний змішувач - якщо чаша занадто глибока, тоді змішувач низьким зливом води не підійде, в таких випадках краще використовувати високі крани, або короткі змішувачі;
  • перевірка якості матеріалу - обов'язково придивіться до матеріалу, з якого зроблена накладна раковина - дуже важливо, щоб не було на ній ніяких відколів, подряпин і інших дефектів.

Накладні раковини відрізняються своїм специфічним місцем розташування, тому що вони монтуються зверху на стільницю. Причому є різниця між накладної раковиною і вбудовується.

Мабуть, найголовнішою особливістю при установці таких типів умивальників є правильна організація прихованої системи сантехнічного обладнання.

Мабуть, найголовнішою особливістю при установці таких типів умивальників є правильна організація прихованої системи сантехнічного обладнання

Всі труби, шланги, муфти та інше повинні бути грамотно приховані. Розташовують їх або ближче до стіновий панелі, під самою стільницею або всередині всієї меблевої конструкції.

Якщо ви придбали модель накладної раковини без отвору для змішувача, тоді буде потрібно додаткове обладнання, яке дозволить вам вбудувати змішувач по таємного типу, щоб всі комунікаційні частини були естетично заховані і не залучали б до себе уваги.

Тумби, стільниці або будь-які інші конструкції, на яких встановлюється накладна раковина, можуть бути абсолютно різними.

Вони можуть бути подовженими спорудами, де зручно розташовується накладна раковина над пральною машиною, а можуть бути досить скромними, які займають не так багато простору.

За великим рахунком грамотний догляд залежить від того, з якого матеріалу вона зроблена. Наскільки він порист, який його покриття має здатність вбирати в себе бруд і наліт, а також чи є схильність залишати плями на поверхні або розлучення.

Фаянсові або порцелянові накладні умивальники і рукомийники не вимагають особливого догляду. Їх досить протирати звичайною ганчіркою і мити будь-якими засобами.

А ось що стосується акрилових раковин, то до їх відходу є певні вимоги. Тому тим, у кого сантехніка з акрилового матеріалу, слід обзавестися спеціальними м'якими губками і гелів миючими засобами без вмісту будь-яких спиртів.

Тому тим, у кого сантехніка з акрилового матеріалу, слід обзавестися спеціальними м'якими губками і гелів миючими засобами без вмісту будь-яких спиртів

Скляні раковини для ванної кімнати потрібно кожен раз витирати насухо тому, що на їх поверхні часто залишаються плями і розводи від води, які псують всю естетику.

Незважаючи на те, що при виробництві таких раковин скло досить загартовують і воно менш схильне до сколів і биття, проте, при дуже сильних ударах такі раковини легко розбити. Тому використовувати їх потрібно дуже акуратно.

Дерев'яні раковини оброблені спеціальними речовинами, які відштовхують вологу, тому вони не вбирають в себе воду і не гниють.


Щоб така ексклюзивна сантехніка прослужила максимально довгий час необхідно стежити за тим, щоб вона не піддавалася ніяким механічним впливам. Адже будь-яка подряпина порушує покриття, що захищає дерево.

Мармурові накладні раковини дуже примхливі у догляді за ними, хоч і красиві і вишукані. Їх недолік в пористої поверхні, на якій дуже швидко накопичуються шкідливі мікроорганізми, бруд і інше.

Деякі вважають, що мармур дуже легко почистити абразивним порошком або будь-яким їдким миючим засобом. Однак це велика помилка.

Мармур - це природний матеріал, поверхня якого легко можна зіпсувати тим, що його пористість можна зробити ще гірше, і тоді плями і бруд дуже складно буде видалити.

Мити і чистити раковини з мармуру слід спеціальними миючими засобами, призначеними для чищення виробів з натурального каменю.

Назва виробника Тип і матеріал раковини Додаткові відомості за формою, кольором і комплектації Розмір: Довжина х Ширина х Висота, мм Ціна, руб. Artceram Fuori, Італія Накладна керамічна Овальний, біла, з майданчиком для змішувача 630 х 470 9850 Накладна з лівінтега У вигляді глечика, чорно-біла, без площадки і отворів для змішувача 690 х 500 103610 Накладна керамічна Кутова, трикутна, біла, з майданчиком під змішувач 590 х 445 10880 GSI Kube, Італія Накладна керамічна Прямокутна, біла, без площадки і отворів під змішувач 500 х 380 10540 Накладна фаянсова Кругла, біла, з отвором під змішувач 420 х 420 х 120 8660 Накладна керамічна Кругла, біла, без площадки і отворів під змішувач 350 х 35 0 х 125 7900 Scarabeo Thin-Line Geo, Італія Накладна фаянсова Овальний, біла, з майданчиком під змішувач 701 х 386 13840 Scarabeo Zefiro, Італія Накладна фаянсова Овальний, біла, з дерев'яною площадкою для мила і керамічної під змішувач 900 х 505 х 100 15960 Sheerdecor Caida, Індія Накладна, натуральний камінь Трикутна із закругленими кутами, мармурова блакитна, без площадки під змішувач 600 х 400 19520 Накладна, натуральний камінь Трикутна із закругленими кутами, онікс, жовта, без площадки під змішувач 600 х 400 22560 Sheerdecor Cento, Індія Накладна , натуральний камінь Прямокутна , Чорна, базальт, без площадки під змішувач 600 х 400 15320 GALA JAZZ, Іспанія Накладна, фаянсовий Полукруглая, біла, з майданчиком під змішувач 620 х 485 3105 Laufen Pro A, Швейцарія Накладна, фаянсовий Прямокутна, біла, з майданчиком під змішувач 480 х 340 4270 Ideal Standart Strada, Німеччина Накладна, фаянсовий Кругла, біла, без площадки і отворів під змішувач 425 х 425 х 160 4605 Artceram Blend, Італія Накладна, фаянсовий Кругла, чорна, без площадки і отворів під змішувач 460 х 460 х 180 12938 Artceram Fuory Quota, Італія Накладна, фаянсовий Полукруглая, біла, з майданчиком під змішувач 350 х 440 х 200 12938 GLOBO Open Space Накладна, натуральний камінь Кругла, сіра, з майданчиком під змішувач 500 х 500 х 150 27966 Kraus, США Накладна, скляна Кругла, коричневе рельєфне скло ручної роботи, без площадки і отворів під змішувач 432 х 432 х 152 14063 Ledeme, Китай Накладна, скляна Кругла, прозоре блакитне скло, без площадки і отворів під змішувач 420 х 420 х 120 2200 Franco Ceccotti Petal, Італія Накладна, дерев'яна Прямокутна, кольору модрини, без площадки і отворів під змішувач 580 х 390 х 145 87413 Makro, Італія Накладна, металева Кругла, біла, полір ованная сталь, без площадки під змішувач 450 х 450 х 110 32400 Linkasink, США Накладна, металева Кругла, у вигляді чаші з ручками, бронза, жовта, без отворів і майданчики під змішувач 560 х 430 х 180 75430

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com