рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сервіровка новорічного столу 2011

Свято дитинства зовсім не день народження, а Новий рік! Для багатьох з нас час перед настанням Нового року особливе або навіть чарівне. Під дружне кружляння величезних сніжинок ми мріємо про диво, думаємо про бажання, які будемо загадувати під бій курантів, про подарунки, які з року в рік чекають нас під ялинкою. Ми вибираємо найкрасивішу, найпухнастішу і ароматну ялинку, з особливим трепетом наряджає її всією сім'єю, підписуємо листівки рідним і друзям і пакуємо подарунки. Але найголовніше в Новий рік не подарунки, не листівки і навіть не ялинка, головне - атмосфера свята, а ще святковий стіл.
Саме за столом ми проводжаємо старий рік і зустрічаємо новий, до столу ми запрошуємо гостей, за столом вимовляємо поздоровлення і тости. Як бачите, під час свята стіл завжди в центрі уваги. Мало приготувати різноманітні і смачні страви, потрібно ще й зі смаком сервірувати стіл, щоб він став справжньою родзинкою свята. Красива сервіровка здатна не тільки створити настрій, а й надати завершений вигляд святковій обстановці квартири і стати шикарною оправою приготованим вами страв. Ми пропонуємо кілька ідей сервірування як всього новорічного столу, так і окремих його деталей.

На фотографії представлений оригінальний і в той же час універсальний варіант оформлення новорічного столу. Для сервіровки використовуються новорічні кольори: білий, зелений, червоний і золотистий. При сервіровці свого столу обов'язково зверніть увагу на колірну гаму, вона повинна гармоніювати з прикрасою всієї квартири і поєднуватися між собою. Як правило, прикрашається центр столу і столові прибори або тарілки. Робиться це не випадково, адже якщо прикрасити весь стіл, то велика ймовірність того, що зайві деталі будуть заважати гостям дотягнутися до тієї чи іншої страви.
Відмінний варіант прикраси - невелика ялинка в центрі столу. Головне, зробити її дійсно невеликий, щоб гостям не довелося виглядати з-за неї, щоб подивитися на співрозмовника. Цю ялинку можна прикрасити невеликими іграшками або гірляндою, які тільки підтримають чарівну атмосферу. Оригінально виглядатимуть світильники або свічники, що відображають тему свята, наприклад, будиночок з засніженій дахом. Тільки уявіть, ви зустрічаєте Новий рік, б'ють куранти, гірлянда на ялинці переливається всіма кольорами веселки, а з віконця такого будиночка ллється теплий золотистий світло, що створює затишок за вашим столом.

Тільки уявіть, ви зустрічаєте Новий рік, б'ють куранти, гірлянда на ялинці переливається всіма кольорами веселки, а з віконця такого будиночка ллється теплий золотистий світло, що створює затишок за вашим столом

Основна ідея такої сервіровки у відсутності скатертини. Це не тільки відмінний варіант для ледачих, адже скатертину після кожного застілля має потребу в гарній чищенні, це ще й оригінальний підхід до прикраси новорічного столу. Всі ми звикли до обов'язкових драпіровок наших столів, тільки уявіть, як буде здивування і захоплення гостей, коли замість звичайної скатертини вони побачать штучний сніг! М'який і шурхотить, він як не можна краще відображає специфіку свята. Звичайно, пограти їм в сніжки не вийде, зате в ньому дуже жваво виглядатимуть зимові фігурки - скляні Снігуронька і Дід ​​Мороз, трійка, запряжена в сани, мініатюрні ялинки, навіть прості ялинкові іграшки створять необхідний антураж.

Звичайно, пограти їм в сніжки не вийде, зате в ньому дуже жваво виглядатимуть зимові фігурки - скляні Снігуронька і Дід ​​Мороз, трійка, запряжена в сани, мініатюрні ялинки, навіть прості ялинкові іграшки створять необхідний антураж

З скатертиною розібралися, тепер саме час звернути увагу на серветки. Можна трохи схитрувати і купити паперові серветки з красивим новорічним малюнком, наприклад, з символом наступаючого року, з ялинкою, снеговиком, Дідом Морозом і т.д. В цьому випадку прикрашати їх не доведеться, залишиться тільки оформити салфетниц. Якщо ж ви віддаєте перевагу тканинним серветкам, то доведеться проявити фантазію. В першу чергу потрібно подумати про те, як їх скласти - просто згорнути в трубочку або створити гарну композицію. Окрасою серветок можуть послужити маленькі ялинові гілочки, стрічки, підібрані в колір основної колірної гамми, або оригінальні, краще саморобні кільця для серветок.

Окрасою серветок можуть послужити маленькі ялинові гілочки, стрічки, підібрані в колір основної колірної гамми, або оригінальні, краще саморобні кільця для серветок

Не менш важливою деталлю сервіровки є свічки. Вони створюють атмосферу тепла, затишку, романтики і міцної дружби. Напередодні свята у вас не виникне проблем з їх придбанням, полиці магазинів рясніють свічками найрізноманітніших форм і кольорів. Однак, оскільки використання свічок вогненебезпечно, постарайтеся вибрати стійкі варіанти або запасіться стійкими свічниками. Так ви уникнете потрапляння розтопленого воску на стіл або скатертину, а також уникнете перекидання свічок. Крім того, потрібно пам'ятати, що зловживати свічками на столі не варто, оскільки будь-який необережний жест може стати причиною пожежі або опіків.

Крім того, потрібно пам'ятати, що зловживати свічками на столі не варто, оскільки будь-який необережний жест може стати причиною пожежі або опіків

Найважливіше, заради чого і затівається вся сервіровка - це смачні страви та посуд, в якій вони будуть подані. Святкова посуд заслуговує на особливу увагу. Звичайно, найоптимальніший варіант - це сервіз, коли перед кожним гостем стоять однакові красиві тарілочки, але такий варіант по кишені далеко не всім. Альтернативою йому може стати проста біла посуд, прикрашена красиво оформленими серветками. Якщо ж підібрати однакову посуд немає ніякої можливості, можна скористатися одним хитрим способом. У магазинах можна зустріти одноразовий посуд з щільного картону з малюнками новорічної тематики. Звичайно, суп в такі тарілки краще не наливати, доведеться обійтися салатами і закусками, зате не доведеться мити посуд після відходу гостей, і її неможливо розбити.

Звичайно, суп в такі тарілки краще не наливати, доведеться обійтися салатами і закусками, зате не доведеться мити посуд після відходу гостей, і її неможливо розбити

У новий рік так приємно отримувати привітання! Чому б не згадати про старі добрі листівках? Краще, якщо вони будуть зроблені своїми руками, з привітаннями, вигаданими і написаними вашою рукою. Так у гостей з'явиться можливість забрати частинку вашого тепла і дружній турботи з собою. Але зазвичай всі сили йдуть на прикрасу квартири, ялинки, стола і на приготування страв, а на створення листівок сил вже не вистачає. В цьому випадку можна скористатися пропозицією магазинів, але вибрати оригінальні форми листівки для кожного гостя. Якщо на Новий рік ви плануєте зібрати багато друзів, то вам можуть стати в нагоді посадочні картки, які можна замінити листівками, вийде і зручно, і дуже приємно.

Якщо на Новий рік ви плануєте зібрати багато друзів, то вам можуть стати в нагоді посадочні картки, які можна замінити листівками, вийде і зручно, і дуже приємно

Кожна жінка любить квіти, так чому б не прикрасити ними новорічний стіл? Разом зі свічками вони створять романтичну атмосферу, наповнять повітря своїм легким ароматом і порадують представниць прекрасної половини людства. Крім того, своєю появою квіти внесуть різноманітність у традиційна прикраса столу ялиновими гілочками. Головне підібрати відповідний колір і забезпечити їх водою. Також слід пам'ятати, що для нового року не підійдуть букети, що самотньо стоять у високих вазах, краще залишити від стебла 1,5-2 сантиметри і поставити на стіл низьку широку прозору вазу. Така композиція точно не залишиться без уваги!

Така композиція точно не залишиться без уваги

Неодмінний атрибут кожного нового року - ялинкові іграшки. І місце їм не тільки на ялинці, вони цілком згодяться і для прикраси новорічного столу. Якщо ви вирішили використовувати іграшки в сервіровці, постарайтеся обійтися без скла, адже одне незручне рух - і іграшка розбита, а новорічний вечір перерваний на прибирання осколків. Краще заздалегідь запастися легкими пластиковими іграшками, мішурою, дощиком, ялинковими намистом і серпантином. На столі відмінно виглядатимуть сніжинки, банти, дзвіночки і всіма улюблені кулі.

На столі відмінно виглядатимуть сніжинки, банти, дзвіночки і всіма улюблені кулі

Коли нам кажуть про Новий рік, перше, що спадає на думку, це мандарини, ми згадуємо дитинство і солодкий цитрусовий аромат, який в поєднанні з хвойним створює чудовий настрій, що супроводжує нас в це свято. Запах свята можна створити і за вашим столом! Для цього в якусь гарну чашу покладіть мандарин, прикрашений засушеними квітками гвоздики, кілька паличок кориці і інші пряні спеції на свій смак. За вашим столом буде витати неповторний, зігріваючий святковий аромат.

За вашим столом буде витати неповторний, зігріваючий святковий аромат

Новий рік - час, коли кожен чекає невеликого сюрпризу, тому безпрограшним варіантом в сервіровці столу стане використання міні подарунків для гостей. При формуванні подарунків згадайте дитинство, коли найбільшою радістю був кульок з різними цукерками, шоколадом і печивом. Спечіть печиво у вигляді зірок або ялинок, розпишіть їх цукровими сніжинками і упакуйте в кульок з подарункового паперу. Подарунком для гостей може послужити частина предметів сервіровки, наприклад, ялинкові іграшки, листівки або свічки. Оформлені таким чином сувеніри не залишать байдужим жодного гостя!
Чекати залишилося зовсім не довго, ще трохи і настане Новий рік - свято, улюблений усіма. Зараз йде активна підготовка, а значить, саме зараз, до настання загального ажіотажу, необхідно продумати всі деталі прикраси квартири, сервірування столу і визначитися зі стилем, щоб під час святкування вас супроводжувало незмінно гарний настрій, а від свята залишилися тільки яскраві емоції і приємні спогади !

Олена Карамзіна

www.kedem.ru

Чому б не згадати про старі добрі листівках?
Кожна жінка любить квіти, так чому б не прикрасити ними новорічний стіл?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com