рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп Стрілець на 2017 рік. Річний прогноз для знаку зодіаку Стрілець

  1. любовний гороскоп Стрільці - везунчики в любові! Тобі вдасться обзавестися новими приємними знайомими...
  2. Гороскоп здоров'я
  3. сімейний гороскоп

любовний гороскоп

Стрільці - везунчики в любові! Тобі вдасться обзавестися новими приємними знайомими і зустріти свого єдиного.

Любовний гороскоп для Стрільців, які народилися 23.11 - 02.12

Любовні стосунки будуть хвилювати і радувати тебе протягом усього року. Нудьгувати не доведеться. Буде дуже багато зустрічей, розмов, обіцянок - тільки Стрільцям з їх невичерпною енергією буде під силу впоратися з цим морем інформації. Якщо нове знайомство чимось збентежить тебе - Не примушуйте себе продовжувати його, не гай часу і сили на чужого по духу людини. А якщо ти вже в парі, приділи більше часу своєму обранцеві.

В ТЕМУ: 4 ради експерта, як влаштувати новорічну вечірку для незнайомих між собою людей

В ТЕМУ:   4 ради експерта, як влаштувати новорічну вечірку для незнайомих між собою людей

Любовний гороскоп для Стрільців, які народилися 03.12 - 12.12

Цього року Любовний гороскоп на 2017 для Стрільців рекомендує стежити за своєю мовою. Справа в тому, що останнім часом ти стала різкувата з близькими людьми. Пора покінчити з цією тенденцією, поки ваші відносини не зіпсувалися остаточно. Спробуй встати на місце улюбленого, поглянь на себе його очима, і тобі нічого не потрібно буде пояснювати.

Любовний гороскоп для Стрільців, які народилися 13.12 - 21.12

Рік Вогненного Півня - це час цікавих зустрічей і вечірок, коли ти захочеш і на людей подивитися, і себе показати. Якщо ти поки шукаєш свою половинку, в цьому році великий шанс зустріти відповідну людину, а якщо вже знайшла, знай: ваші відносини стануть темою року - тільки від тебе залежить, наскільки прекрасними вони будуть.

Фінансовий гороскоп

У бізнесі у Стрільців буде багато всього - і роботи, і везіння, і конкуренції. Лови удачу!

Фінансовий гороскоп для Стрільців, які народилися 23.11 - 02.12

Питання конкуренції в діловій сфері вийдуть на перший план. Але тобі не страшний цей виклик, в професії ти відчуваєш себе як риба у воді. Будь доброзичлива і великодушна з суперниками - це підніме тебе в очах колег. Дозволь собі витратити деяку суму на хобі або придбання емоційних речей - це окупиться хорошим настроєм.

В ТЕМУ: 7 фільмів, які варто подивитися в Новий Рік замість «Іронії Долі»

Фінансовий гороскоп для Стрільців, які народилися 03.12 - 12.12

Якщо ти хочеш відкрити свою справу, займися цим питанням на початку року. Гроші прийдуть, правда, спочатку не такі великі, як тобі хотілося б. А ось влітку будь гранично уважна і обережна - збільшується ризик втрат. Втім, така ситуація довго не триватиме, везіння і удача повернуться до Стрільцям вже в жовтні. Порадуй сім'ю подарунками!

Фінансовий гороскоп для Стрільців, які народилися 13.12 - 21.12

У 2017 році фінансовий гороскоп для Скорпіонів віщує, що з початку року тобі вдасться взяти абсолютно неймовірний темп, який ти будеш якимось дивом підтримувати весь час. Звичайно, це дуже позитивно позначиться на твоїх доходи - ти багато зможеш дозволити собі і родині, але не забувай про своє здоров'я, як раз цього за гроші не купиш. Намагайся слід висипатися і відпочивати.

Гороскоп здоров'я

Насолоджуйся здоров'ям і не забувай про профілактику. Борись з шкідливими звичками!

Гороскоп здоров'я для Стрільців, які народилися 23.11 - 02.12

Проблем зі здоров'ям у Стрільців не передбачається, але розслаблятися не варто. Якщо у тебе є якась шкідлива звичка - саме час від неї позбутися. Один з кращих методів - знайти їй здорову заміну. Будь обережна взимку і ранньою весною на вулиці - бійся переломів, вибирай стійку взуття.

В ТЕМУ: 7 модних укладок цієї зими, які урізноманітнюють нудний образ

Гороскоп здоров'я для Стрільців, які народилися 03.12 - 12.12

У напружені місяці тебе можуть переслідувати головні болі - це пов'язано з великою кількістю інформації, яку тобі доведеться переварити. Поспішай повільно - рекомендація гороскопу на 2017 рік для Стрільців для тебе настільки ж вірна, як і даремна: зупинити загорівся ідеєю Стрільця не може ніхто, крім його самого. Так що скажи собі «стоп» в потрібний момент і перепочинь. Сходи з подругами в сауну або проведи день на самоті і спокої з улюбленою книгою.

Гороскоп здоров'я для Стрільців, які народилися 13.12 - 21.12

Ранкова або вечірня пробіжка, курс вітамінів в холодну пору року, повноцінний сон і здорова їжа в розумних кількостях - практично все, що тобі потрібно, щоб відчувати себе здоровою і енергійною в цьому році. Але не забувай про профілактику! Стеж за зубами і зором, вчасно відвідуй докторів, особливо стоматолога.

сімейний гороскоп

Близько потребуватимуть твоєї допомоги й опіки. Порадуй престарілих родичів подарунками та увагою.

Сімейний гороскоп для Стрільців, які народилися 23.11 - 02.12

Багато уваги зажадають діти. Май терпіння вислухати дитину до кінця, цілком можливо, у нього накопичилося безліч невирішених питань і проблем, допоможи йому розібратися з труднощами - це значно поліпшить ваші взаємини.

В ТЕМУ: Місячний календар стрижок на грудень 2016: сприятливі дні для стрижки та фарбування

Сімейний гороскоп для Стрільців, які народилися 03.12 - 12.12

Будь обережна, критикуючи свою половинку; якщо вже ніяк без цього не обійтися, говори тихо і доброзичливо - так тебе швидше почують. Але і сама будь готова почути парочку претензій. Головне - якомога швидше перевести подібний розмову в конструктивне русло.

Сімейний гороскоп для Стрільців, які народилися 13.12 - 21.12

Гороскоп на 2017 рік для Стрільців пропонує представникам знака обзавестися корисними звичками. Чому б не зробити це всією сім'єю? Наприклад, кожну суботу вирушайте на велопрогулянку, а взимку - в басейн. Дуже цікавим може виявитися відвідування всією сім'єю лекторію при планетарії або музеї.

Чому б не зробити це всією сім'єю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com