рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустріти Рік Дракона - або Новий рік по-китайськи - мами і тата Петербурга

Originally posted by Originally posted by   berrytales   at   Як зустріти Рік Дракона - або Новий рік по-китайськи   Китайський Новий рік настає 23 січня berrytales at Як зустріти Рік Дракона - або Новий рік по-китайськи

Китайський Новий рік настає 23 січня. Цього разу ми зустрічаємо рік Дракона.
Китайський Новий рік настає 23 січня

Китайський Новий рік - один з найяскравіших свят світу, так чому б не скрасити холодні зимові вечори нашими барвистими ідеями рукоділля? Оень прості проекти, які ми пропонуємо, дають можливість вашим дітям дізнатися більше про різні свята і отримати величезне задоволення від виготовлення драконів, китайських ліхтариків, феєрверків і багато чого іншого!


Різнобарвний креповий дракон
Різнобарвний   креповий   дракон   Вам знадобиться: картонна трубка від рулону паперового рушника;  крепова папір різних кольорів;  лист картону;  різні прикраси - блискітки, очі, пір'я і тд;  клей
Вам знадобиться: картонна трубка від рулону паперового рушника; крепова папір різних кольорів; лист картону; різні прикраси - блискітки, очі, пір'я і тд; клей., скотч, ножиці.

Спочатку за допомогою клею або скотча обклейте картонну трубку крепірованной папером або смужками, вирізаними з різних листів крепірованной паперу, щоб дракон вийшов різнобарвним. Це буде тіло дракона. Його можна прикрасити блискітками, стразами або будь-якими іншими декоративними матеріалами. Потім з листа картону зробіть голову дракона. Для цього на картоні потрібно намалювати шаблон голови (намалюйте що-небудь на зразок крокодилової мордочки з загостреними вухами), потім вирізати його ножицями. Ваша дитина може уркасіть голову дракона будь-якою кількістю барвистих аксесуарів: зробити йому очі (можна використовувати старі гудзики), пір'я на голові, можна навіть зробити червоний язик, який буде кріпитися за допомогою заздалегідь виконаної прорізи для рота. За допомогою скотча прикріпіть голову до готового тулуба. Відрізки залишилася паперу різних кольорів приклеїти з внутрішньої сторони на іншому кінці рулону - це буде хвіст.

Отже, наш святковий Китайський Дракон готовий!

Паперовий китайський ліхтарик
Паперовий китайський ліхтарик       Вам буде потрібно: кольоровий папір А4;  ножиці;  лінійка;  скотч;  степлер або клей;  олівець;  декоративні матеріали для прикраси
Вам буде потрібно: кольоровий папір А4; ножиці; лінійка; скотч; степлер або клей; олівець; декоративні матеріали для прикраси.

Для початку допоможіть Вашій дитині вирізати смужку з кольорового паперу шириною 2,5 см (вирізати смужку потрібно з короткою сторонці паперу) - це буде ручка ліхтаря. Потім складіть аркуш навпіл і проведіть горизонтальну лінію на відстані приблизно 2,5 см від краю зі згином. Тепер намалюйте рівномірні вертикальні лінії від краю паперу зі згином до горизонтальної лінії і акуратно ножицями зробіть надрізи по цих лініях.

Розгорніть папір і, якщо хочете, прикрасьте її блискітками, ілюстраціями і тд. Потім знову сножіте, але іншою стороною, щоб приховати всі мітки, зроблені олівцем, і скріпіть краю скотчем, клеєм або за допомогою степлера. Прикріпіть ручку до верхньої частини - і наш китайський ліхтар готовий!

сливовий букет
сливовий букет       Вам знадобиться: маленькі різнокольорові йоржики для чищення курильної трубки (як альтернатива, прекрасно підійде   повсть   , Розрізаний на тонкі смужки);  рожева і / або біла тонкий, цигарковий папір, клей, великий аркуш ватману або картону, ножиці, кольорові олівці
Вам знадобиться: маленькі різнокольорові йоржики для чищення курильної трубки (як альтернатива, прекрасно підійде повсть , Розрізаний на тонкі смужки); рожева і / або біла тонкий, цигарковий папір, клей, великий аркуш ватману або картону, ножиці, кольорові олівці.

Гарний сливовий квітка є одним із символів Китайського Нового року, тк він означає надію і сподівання. Крім того, квітка сливи протягом століть широко використовується в Китаї в створенні фарфорових і керамічних виробів. Ці прості аплікації - прекрасний і легкий спосіб для дітей перейнятися духом свята.

Для початку, в нижній частині картону або ватману Ваша дитина може намалювати вазу в Китайському стилі, використовуючи велику кількість різних кольорів і ілюстрацій. Потім зробіть стебла квіток різної довжини, використовуючи повстяні смужки або йоржики, і приклейте їх до ватману (картону) так, щоб вони як би виходили з вази. Якщо ви використовуєте йоржики, ви можете трохи зігнути їх в різних напрямках, щоб картинка виглядала реалістичніше. Нарешті, виріжте кружечки з цигаркового паперу і зімніть їх трохи всередину до серединки - це будуть квіти. Приклейте їх серединкою до стебел. Усередині кожної квітки можна приклеїти намистинки або паєтки.

Наш сливовий букет готовий!

Китайська маска лева
Китайська маска лева       Вам знадобиться: кругла паперова тарілка, крепова або цигарковий папір різних кольорів (включаючи червоний і жовтий), блискітки, лист картону, срібна фольга, вата або біла цигарковий папір, відрізок гумки, дирокол, ножиці, олівець
Вам знадобиться: кругла паперова тарілка, крепова або цигарковий папір різних кольорів (включаючи червоний і жовтий), блискітки, лист картону, срібна фольга, вата або біла цигарковий папір, відрізок гумки, дирокол, ножиці, олівець.

У Китаї, щоб вітати Новий рік, прийнято виконувати традиційний танець в масках лева. Нашим головним завданням є сделатьмаску якомога більш барвистою. Отже, паперова тарілка - це основа Вашої майбутньої маски. По обидва боки тарілки виконайте отвори за допомогою діркопробивача, проденте в отвори гумку, попередньо примірявши її по голові Вашої дитини. Далі зробіть в тарілці отвори для очей.

Тепер прийшла пора обробної роботи. В оздобленні маски немає ніяких строгих правил, так що як щодо того, щоб нарізати різнокольорові смужки з креповой або цигаркового паперу і прикріпити їх до Вашої масці? Також можна зробити лева зуби - вирізати з картону звивисті форми, обклеїти їх фольгою і приклеїти до нижнього краю маски.

Китайські костюми лева часто мають багато білого пухнастого матеріалу. Ви можете зробити «обруч» з вати або цигаркового паперу і прикріпити його по колу маски. Іншою особливістю костюма є різнобарвна грива. Наріжте широкі смужки різнокольорового паперу, зберіть їх разом і приклейте до верхнього краю маски. Заключний штрих - блискітки. І наша новорічна маска лева готова!

Китайський каліграфічний постер
Китайський каліграфічний постер

Вам знадобиться: аркуш червоного паперу (А3 або більше), чорний фломастер або фарба, золота ручка або фарба, двосторонній скотч, шнурок

Допоможіть вашому малюку пізнати стародавнє мистецтво китайської каліграфії, зробивши разом з ним китайський новорічний декоративний постер, який він може повісити на двері своєї спальні. Використовуйте традиційні ієрогліфи, такі як FU, наприклад, що означає удачу або благословення і широко використовується для прикрас під час новорічних свят в Китаї. тут можна подивитися багато різних ієрогліфів і їх значень.

Або як щодо використовувати ваші імена або ініціали, щоб зробити постер більш персональним? Подивіться написання імен ієрогліфами тут . Чорним фломастером або фарбою напишіть ієрогліфи на аркуші паперу - пам'ятайте, китайці пишуть слова зверху вниз, а не зліва направо. Щоб ієрогліфи виділялися сильніше, прикрасьте їх по периметру, використовуючи золоту ручку або фарбу.

Нарешті, приклейте смужку двостороннього скотчу до верхнього краю постера так, щоб частина скотча залишалася вільною. Далі загніть цей край всередину і приклейте скотчем до постеру так, щоб вийшло отвір. Протягніть шнурок через цей отвір і зв'яжіть краю в вузол.

Тепер постер можна повісити на двері або на стіну!

Отже, ще є трохи часу до Китайського нового року - чому б не провести його весело і Користуйтесь? J

І хто сказав що празники закінчилися ...

Чарівного Вам нового року Дракона!

Завжди ваші, Berrytales


Китайський Новий рік - один з найяскравіших свят світу, так чому б не скрасити холодні зимові вечори нашими барвистими ідеями рукоділля?
В оздобленні маски немає ніяких строгих правил, так що як щодо того, щоб нарізати різнокольорові смужки з креповой або цигаркового паперу і прикріпити їх до Вашої масці?
Або як щодо використовувати ваші імена або ініціали, щоб зробити постер більш персональним?
Отже, ще є трохи часу до Китайського нового року - чому б не провести його весело і Користуйтесь?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com