рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустрічати Новий 2015 рік?

Наближається всіма улюблене свято - Новий рік Наближається всіма улюблене свято - Новий рік. Дуже б хотілося, щоб зустріч Нового 2015 запам'яталася надовго, причому самої веселою оригінальної і позитивною. Символом наступного 2015 року є Синя (Зелена) Коза або Вівця, від якого слід очікувати в Новому році 2015 великі зміни, а хороші вони будуть чи ні, залежить вже від того, наскільки буде до вас прихильна і добра нова гостя. І вже зараз виникає питання, як зустрічати новий 2015 рік, щоб він подарував нам хороші і позитивні зміни, а Овечка стала одним і фортуною на наступні 365 днів ?!

Святкувати Новий рік 2015 бажано в сімейному колі, щоб поруч з вами в цю новорічну ніч були присутні рідні та близькі люди, спілкування з якими буде легким, добрим і сімейним. Пам'ятайте, що Коза (Вівця) любить будинок, його теплоту і комфорт. Вона дуже сильно цінує рідне місце, де вона буде забезпечена турботою і захистом близьких. Слід також мати на увазі, що багато астрологи рекомендують зустрічати це свято весело і активно, адже гостею у вашому будинку буде Коза, артистична і творча натура, любляча компанію і веселощі. Тим більше, це миле і витончене дозволяє скористатися чималою кількістю цікавих і різноманітних ідей для того, щоб позитивно зустріти Новий 2015 рік Вівці .

Спочатку, слід задуматися, де краще відсвяткувати Новий 2015 рік. Повторимося, що цей рік найкраще зустріти вдома, в колі близьких, проте, якщо вам така ідея не до душі, то Новий рік 2015 можна відсвяткувати в ресторані або де-небудь в теплих країнах, так в будь-якому місці, де вам буде затишно і комфортно (див. Де зустріти Новий рік 2015 ). Головне, щоб ця новорічна ніч принесла вам радість і гарний настрій. Зустрічатимете Новий 2015 рік вдома, тоді для вас - безліч цікавих ідей, якими ви можете скористатися:

Перше, що можна зробити, це - організувати новорічний бал-маскарад, на який всім вашим гостям потрібно буде прийти в цікавих на свій вибір костюмах Перше, що можна зробити, це - організувати новорічний бал-маскарад, на який всім вашим гостям потрібно буде прийти в цікавих на свій вибір костюмах. Також можна організувати Новий 2015 рік з ще більшою фантазією - влаштуйте тематичну новорічну ніч. Особливо актуальною в 2015 році буде ідея "Ферми" або "Тварину світу".

Не подобається такий сценарій Не подобається такий сценарій? Тоді проявіть фантазію: наприклад, влаштуйте вечірку в стилі індійських фільмів. Купіть або зшийте сарі, підберіть запальну музику Індії, влаштуйте конкурси на оригінальне виконання танцю або пісні, придумайте жартівливі ворожіння, позитивні передбачення майбутнього або розважте гостей гороскопом на 2015 рік . Загалом, все в ваших руках ...

Також можна зустріти Новий рік Кози в ретро напрямку - наприклад, організувати дискотеку 90-х. В такому випадку вам набагато простіше буде спланувати, що одягнути на Новий 2015 рік , Придумати розваги та конкурси, і найцікавіше це - дискотека до ранку. Щоб зовсім було правдоподібно додайте в ваш сценарій популярні атрибути тих часів: лото, газована вода, доміно, морозиво і т.д.

Можна придумати для зустрічі нового року містичний сценарій - переодягнутися в красунь і чудовиськ, в вампірів, драконів і принцес, можна сказати, влаштувати бал персонажів з казки Можна придумати для зустрічі нового року містичний сценарій - переодягнутися в красунь і чудовиськ, в вампірів, драконів і принцес, можна сказати, влаштувати бал персонажів з казки. Свічки, музика, оригінальні персонажі, що може завзято і весело такої тематики?

Якщо у вашій родині маленькі діточки, то в новорічну ніч 2015 сміливо одягайтеся в казкових (правда вже добрих) персонажів, нехай в цьому сценарії візьмуть участь і ваші маленькі домочадці Якщо у вашій родині маленькі діточки, то в новорічну ніч 2015 сміливо одягайтеся в казкових (правда вже добрих) персонажів, нехай в цьому сценарії візьмуть участь і ваші маленькі домочадці. Неодмінно організуйте веселі конкурси на Новий рік 2015 року, рухливі ігри, наприклад, з зав'язаними очима нарядити в мішуру вашого напарника або переодягнути в персонажа, який потрібно буде потім вгадати, з якої він казки. Після домашньої вечірки можна вийти на прогулянку і зліпити сніговика або пограти в сніжки. Одним словом, згадати дитячі часи, адже Новий рік - це ще і казкове свято, улюблений нами з самого дитинства.

Підводячи підсумок, можна з легкістю відповісти на питання - як зустрічати новий 2015 рік Кози (Вівці) - а зустрічати його потрібно весело і оригінально, проявивши артистизм і свої креативні здібності, адже Овечка - тварина творче, любляче веселощі, емоційність, вона природжена актриса. Цікаві і веселі конкурси, завзята музика, смачний новорічний стіл - все це неодмінно порадує нову покровительку 2015 року, і все ж найголовніше, постарайтеся зустріти рік Вівці (Кози) і провести цю чудову і новорічну ніч в оточенні люблячих і рідних вам людей, і тоді наступний 2015 рік обов'язково подарує вам удачу, щастя і благополуччя!

Не подобається такий сценарій?
Свічки, музика, оригінальні персонажі, що може завзято і весело такої тематики?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com