рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно зустріти 2017 рік Вогненного півня

  1. Яким повинен бути стіл на рік Півня?
  2. Як прикрасити стіл?
  3. Що подарувати?

За китайським народним календарем 2017 рік є роком Вогненного Півня. На думку астрологів, Півень - символ оновлення, новизни. Грядущий рік обіцяє бути непередбачуваним, а щоб не потрапити в халепу, можна пріслушатся до порад фахівців і залучити удачу в будинок. Що для цього потрібно? Все гранично просто. За китайським народним календарем 2017 рік є роком Вогненного Півня

де і з ким зустріти 2017 рік вогняного півня

Півень за визначенням домашня птиця, тому астрологи радять відмовитися від подорожей і провести Новий рік вдома в колі сім'ї. Якщо ж поїздки не уникнути, спробуйте взяти домашніх з собою. А от проводити святковий вечір окремо від рідних категорично не можна. Якщо між родичами були недомовки, розбіжності або сварки - варто помиритися і попросити вибачення. Краще відкласти з'ясування стосунків на потім. Можливо, після свят ви зможете спокійно поговорити і вирішити всі проблеми.

Новий рік стане прекрасним приводом, щоб створити в родині добру традицію. Наприклад, всі найближчі будуть розписувати ялинкові іграшки, або зробити новорічну фотосесію в стилі family look з використанням новорічної атрибутики. Кращим варіантом для новорічної ночі стане компанія добрих друзів і рідних в домашніх стінах. Головне, щоб цей день ви провели з людьми, які вам по-справжньому дороги.

Головне, щоб цей день ви провели з людьми, які вам по-справжньому дороги

Що надіти на 2017 рік вогняного півня

Прикметник «вогненний» має на увазі використання в одязі червоного, жовтого, золотого та помаранчевого кольорів, а так само їх похідних. Але, якщо червоний вам не до душі, вибирайте «свої» кольори, а червоний використовуйте в аксесуарах. Для жінок безпрограшним варіантом стане сукня. Елегантне, стримане, але ні в якому разі не вульгарне. Чоловіки ж можуть надіти строгий костюм і червону сорочку. Якщо ж варіант з червоною сорочкою для вас здається занадто кричущим, використовуйте, наприклад, червону краватку або шийну хустку.

Яким повинен бути стіл на рік Півня?

що поставити на стіл в 2017 рік Півня

Логічно, що на столі не повинно бути курячого м'яса. А ось приготувати рибу, нові салати або екзотичні страви - це те, що потрібно. Якщо ваш коник - це десерт, то сміливо діставайте фірмові рецепти і дивуйте гостей. Можна і зовсім зробити упор на солодке, адже ніч довга і напевно сісти за стіл для чаю кілька разів за свято буде чудовою ідеєю!

Зверніть увагу так само і на оформлення страв - відмовтеся від варених яєць. Краще використовуйте свіжу зелень, гранат, моркву і лимон. Це зробить ваш стіл яскравим і святковим.

Як прикрасити стіл?

Як прикрасити стіл на 2017 рік Півня

Якщо з минулого року у вас залишилися свічки і червона скатертина - сміливо використовуйте її знову. Можна так само прикрасити стіл перечницею і сільницею, яку можна зробити своїми руками з зерен і двох непотрібних маленьких ємностей. Для цього підготуйте невеликі баночки - це можуть бути пляшечки від спецій, баночки з під соусів і кілька видів круп або зерен. Нанесіть на баночки клей і викладіть малюнок з крупи за своїм бажанням. Вийде досить незвичайний столовий аксесуар, який допоможе залучити удачу в ваше життя.

Що подарувати?

Що подарувати на 2017 рік вогняного півня

Так, як вже було сказано, Півень - птиця свійська, сімейна, в питанні вибору подарунків варто зробити акцент на їх необхідність. Можна подарувати кухонне приладдя, різноманітні пледи і подушки для домашнього затишку, кулінарні книги, столові прилади і багато чого подібного. Так само можна без праці зробити подарунки своїми руками. Наприклад, зшити прихватки для гарячого в стилі петчворк, зв'язати теплі капці, зробити ключницю або чайний будиночок.

Якщо ж у вас на роботі збереглася традиція робити подарунки колегам, відмінним варіантом буде влаштувати веселу лотерею з маленькими призами або солодощами.

Яким повинен бути стіл на рік Півня?
Як прикрасити стіл?
Що подарувати?
Що для цього потрібно?
Яким повинен бути стіл на рік Півня?
Як прикрасити стіл?
Що подарувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com