рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Google I / O 2018: штучний інтелект по всіх усюдах, дзвінки без участі людини і копіювання тексту з реальних об'єктів

  1. Google News
  2. Gmail
  3. Google Photos
  4. Google Lens
  5. Google Assistant

8 травня стартувала конференція Google I / O 2018, в рамках якої зрозуміло яка компанія розповіла про нововведення в своїх ключових продуктах. Про черговий версії одного з них - операційної системи Android - ми вже написали . А зараз - найголовніше про нововведення в інших сервісах Google.

Google News

Про це сервісі в Google говорять приблизно так: він об'єднує штучний інтелект з людським, використовуючи перший, щоб відшукати і продемонструвати кращі прояви другого. На практиці це означає наступне: алгоритми Google зможуть на підставі пошукових запитів конкретного користувача підбирати новини, які цікаві саме йому, і представляти у вигляді красивої добірки. Можливість вивчати той чи інший інфопривід за кількома джерелами, дивитися новини по конкретній темі, підписуватися на платні і безкоштовні новинні сервіси - все це в Google News теж є.

Google News приходить на зміну відразу двом сервісів - Google News & Weather і Google Play Newsstand. Новий сервіс буде запущений на наступному тижні в 127 країнах.

Gmail

Поштовий сервіс Google обзавівся функцією Smart Compose, яка намагається вгадати, що хоче написати користувач. Вона аналізує листування і контекст і на основі цих даних пропонує різні варіанти. Все це нагадує порозумнішали T9 (дуже перебільшено). Наприклад, якщо ви пишете комусь «приїжджай до мене в офіс», то Smart Compose запропонує додати «за адресою такому-то», а якщо листування ведеться в п'ятницю, то піде пропозицію дописати «хороших вихідних».

На перших порах Smart Compose буде доступна тільки в браузерної версії Gmail. У найближчі тижні вона з'явиться у всіх користувачів, але активувати опцію доведеться вручну в налаштуваннях.

Google Photos

Для цього додатка розробники підготували цілий ряд функцій на основі штучного інтелекту. Наприклад, Google Photos навчиться розфарбовувати чорно-білі фотографії: скануємо старий паперовий знімок за допомогою програми «фотосканер», відкриваємо його в Google Photos, натискаємо на пару клавіш - і вуаля. У разі кольорових фотографій з'явиться опція знебарвлення фону, коли кольоровим залишається тільки центральний об'єкт. Для невдалих з точки зору ІІ свіжих фотографій будуть пропонуватися варіанти поліпшення - наприклад, освітлити, підвищити різкість і так далі. Фото документів Google Photos навчиться переводити в файли формату PDF. Також сервіс зможе сортувати знімки в залежності від зображених на них об'єктів - котики до котиків, дерева до дерев, заходи до закатам.

Google Lens

Сервіс розпізнавання об'єктів був представлений на Google I / O 2017, потім він з'явився на деяких смартфонах в додатках Google Photos і Google Assistant. Тепер Google повідомила про реалізацію нових функцій в Google Lens і про швидку інтеграцію цього сервісу прямо в додатку для зйомки (зазвичай вони називаються словом «Камера»). Google Lens додадуть в «Камери» деяких смартфонів LG, Motorola, Xiaomi, Sony, Nokia, Transsion, TCL, OnePlus, BQ і Asus. Ну і, звичайно, сервіс з'явиться в моделях Google Pixel.

Суть Google Lens, якщо хто не в курсі, полягає в наступному: він дозволяє навести камеру смартфона на який-небудь об'єкт в реальному світі (наприклад, будівля або автомобіль) і сфотографувати його, потім знімок вивчається, і використовувати отримує масу різноманітної інформації про об'єкт .

Суть Google Lens, якщо хто не в курсі, полягає в наступному: він дозволяє навести камеру смартфона на який-небудь об'єкт в реальному світі (наприклад, будівля або автомобіль) і сфотографувати його, потім знімок вивчається, і використовувати отримує масу різноманітної інформації про об'єкт

З самого незвичайного - можливість за допомогою Google Lens дізнатися ціну тієї чи іншої речі в Інтернеті і, якщо ціна влаштує, купити її. Наприклад, зустрів на вулиці людини в красивій кепці, нишком «обробив» його за допомогою смартфона - і купив таку ж. З тим же успіхом можна сканувати манекенів в магазинах.

З тим же успіхом можна сканувати манекенів в магазинах

Також вражає функція виділення, копіювання і отримання даних про текст з об'єктів в реальному світі. Це може бути оголошення, книга, меню в ресторані або, наприклад, плакат.

Це може бути оголошення, книга, меню в ресторані або, наприклад, плакат

Google Assistant

Google Assistant вчиться виступати в ролі живої людини. Наприклад, його можна буде попросити записатися в перукарню або будь-яке інше заклад, і якщо це неможливо зробити в онлайні, помічник подзвонить в цей заклад і природним голосом поспілкується з персоналом. Правда, ця вкрай цікава опція поки знаходиться на самому початку свого шляху, і коли вона з'явиться в смартфонах - невідомо.

Зате в найближчі тижні Google Assistant отримає можливість розмовляти з користувачем - під цим варто розуміти відсутність необхідності говорити «Ей, Google» або «ОК Google» перед кожним новим питанням. На додаток до цього Google Assistant заговорить шістьма новими голосами, а для створення слів зі звуків в ньому буде застосовуватися нова система, яка забезпечить більш природне звучання.

Звернемо увагу, що Google приділяє своєму асистенту масу уваги, і з кожним днем ​​він стає все розумніший, проте російської мови Assistant поки не знає. Не так давно Google пообіцяла навчити свого помічника великому і могутньому, але поки це не сталося. На Google I / O 2018 оголосили, що до кінця року Google Assistant буде говорити і розуміти на 30 мовах і запрацює в 80 країнах. Що ж, дуже чекаємо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com