рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відбілюючі маски для обличчя з перекисом водню

  1. властивості
  2. Особливості та сфера застосування
  3. Рецепти засобів з перекису
  4. Використання перекису у вигляді масок для обличчя
  5. Маємо і відбілюємо
  6. Позбавляємося від чорних крапок
  7. Протизапальний засіб з ефектом відбілювання
  8. Освітлення волосся на обличчі і тілі
  9. На обличчі
  10. На тілі
  11. висновок

Розчин перекису є унікальним антисептиком і відписувати. Зазвичай, він є в кожній квартирі, де живуть маленькі дітки. Адже легкий концентрований водний розчин використовують для дезінфекції та промивання ран, порізів та інших травм на шкірі тіла, а також можна робити відбілюючі маски для обличчя з перекисом водню.

властивості

Останнім часом косметологи широко застосовують перекис. З її допомогою, можна позбутися від «чорних крапок», гнійних запалень. Вилікувати вугровий висип і попрощатися з веснянками. Причому відбілювання і пілінг за допомогою пероксиду водню - методика дуже ефективна. І до того ж розчин значно дешевше обходиться, ніж всі сучасні косметологічні речовини і хімічне чищення особи в салоні краси. Але, безумовно, всіх нас хвилює лише одне питання: «Чи допускається перекис водню додавати в відбілюючі маски, приготовані вдома своїми руками, і не шкідлива це для особи?»

Особливості та сфера застосування

Особливості та сфера застосування

Представник пероксидов (перекис) - це знебарвлений склад, який має специфічний аромат.

Перекис добре гармонує з водою, тому часто використовується для приготування різноманітних рідин. Через рідкісних відбілюючих властивостей вона знайшла своє широке використання в наступних галузях виробництва:

  • Целюлозно-паперова обробка - для очищення паперу за рахунок функцій знебарвлення.
  • Текстильна промисловість - для знебарвлення тканин таких, як бавовна.
  • Хімічна галузь - для отримання потрібних хімічних сполук.
  • Промисловість по обробці металу.
  • Гірничодобувна промисловість.

Гірничодобувна промисловість

Але, незважаючи на таку популярність у виробництві, ця реактивна форма кисню по частоті використання перше місце зайняла саме в косметології.

Рецепти засобів з перекису

Як вже говорилося раніше, даний розчин популярний не тільки в медицині, в текстильній, поліграфічній, стоматологічної промисловості, але також в косметології для виготовлення цілющих масок, пілінгів і скрабів для обличчя і тіла.

Розчином пероксиду можна вилікувати рясні висипання в області обличчя. Дану косметичну процедуру потрібно проробляти лише один раз в тиждень. Потрібно взяти ватяну паличку і акуратно занурити її в пляшечку з пероксидом, а потім точково нанести її на запалені ділянки на обличчі. Результат буде моментальним. Перекис зніме почервоніння, а також швидко їх висушить. Це посприяє якнайшвидшому одужанню.

Використання перекису у вигляді масок для обличчя

Вибілюємо і очищаємо

Вибілюємо і очищаємо

  • Жирний сир - 1,5 ст. л.
  • Яйце (жовток) - 1 шт.
  • Перекис - чотири краплі.

Всі інгредієнти змішати між собою до отримання однорідної консистенції. Нанести на обличчя і через п'ятнадцять хвилин змити теплою водою. Після закінчення десяти хвилин можна нанести зволожуючий крем. Якщо немає алергія на мед, то можна через раз в даний склад додавати одну чайну ложку чудесного продукту бджільництва. Цю відбілюючі маску для обличчя з перекисом водню можна робити один раз на тиждень.

Маємо і відбілюємо

Маємо і відбілюємо

  • Вершки 20% - 50 гр.
  • Перекис - п'ять крапель.
  • Вівсянка, перероблена в борошно - 2 ст. л.

Вівсяну муку визначаємо в емальований посуд і заливаємо вершками. Потім, на водяній бані продукти доводимо до густого стану і трохи остудити, додаємо перекис. Наносимо на обличчя і через п'ятнадцять хвилин змиваємо теплою водою. Зволожуючий крем також наносимо через хвилин десять.

Позбавляємося від чорних крапок

Позбавляємося від чорних крапок

  • Перекис водню - чотири - п'ять крапель.
  • Магнезія - на кінчику чайної ложки.
  • Тальк, очищений - половина чайної ложки.
  • Глина червона або біла - 2 ч. Л.
  • Термальна вода - 1 ч. Л.

Всі інгредієнти змішуємо і наносимо на обличчя, а якщо чорні точки є на шиї і в області декольте, то на ці місця склад наносимо теж. Після закінчення десяти хвилин змиваємо теплою водою. Після процедури можна замість крему тонким шаром нанести оливкову олію і через годину промокнути залишки серветкою, змоченою термальною водою.

Протизапальний засіб з ефектом відбілювання

Протизапальний засіб з ефектом відбілювання

  • Алое (свіжий сік) - 3 ч. Л.
  • Перекис - п'ять крапель.
  • Мед - 1,5 ст. л.

Перемішуємо між собою складові і наносимо на шкіру обличчя, шиї і декольте. Витримуємо складу двадцять хвилин і потім змиваємо. Крем для зволоження наносимо також хвилин через десять.

Освітлення волосся на обличчі і тілі

Вже довгий час волосся на тілі сприймається як поганий тон і жінки борються з ними будь-якими доступними методами. Зараз багато хто знає про такі методи, як шугарінг і воскова епіляція. Ці два методи в сучасності дуже поширені, так як перший - безболісний і з тривалим ефектом, а другий - не дивлячись на неприємні відчуття в процесі, гарантує дуже довгу свободу від занепокоєння за появу волосся на тілі знову.

Однак обидві ці процедури не найдешевші і виконуються в основному в салонах, через необхідність мати деякі навички. Але відвідувати салони не завжди представляється можливим, а волосся рости - не припиняють. Для цього є альтернатива - перекис водню.

Звичайно, цей метод не позбавить від самих волосків, але вони будуть менш помітними.

Перекис прекрасно підійде для будь-яких проблемних місць, таких як:

  • руки,
  • ноги,
  • обличчя,
  • живіт.

На обличчі

На обличчі

Великою проблемою для деяких є небажані волоски над верхньою губою. А коли вони ще й темні, то проблема переростає в комплекси і переживання.

Щоб такі небажані волоски не впадали в очі можна взяти трипроцентну перекис і протирати нею проблемну зону по п'ять хвилин на добу. За пару днів волоски будуть освітлені і практично непомітні.

Ще один варіант для того щоб приховати волоски над губою і на підборідді - додати п'ять крапель перекису в 3 ч. Л. піни для гоління. Таку суміш потрібно витримати на шкірі двадцять хвилин і змити. Однак потім бажано застосувати крем для шкіри, щоб та не пересихала.

Якщо освітлити волоски потрібно максимально швидко допоможе нашатир. Три краплі додають до суміші з 0,5 ч. Л. перекису і 2 ч. л. пінки для гоління. Але таку консистенцію тримають на шкірі не більше десяти хвилин і знову, ж після застосування використовують зволожуючий крем.

На тілі

На тілі

Для того щоб освітлити волосся на більшій поверхні шкіри, потрібно більше зусиль і уваги. Волосся бувають різними за структурою і жорсткості, що впливає на необхідну концентрацію розчину.

До розчину перекису можна додати кілька крапель нашатирю і відразу покрити сумішшю волоски. При цьому робити це потрібно акуратно, інакше можливий опік. А через пару хвилин, коли розчин висихає, слід змити все з шкіри. Ця процедура проводиться два рази на добу.

Відео: Освітлення волосся на тілі в домашніх умовах

висновок

Справа в тому, що протирати область обличчя можна лише слабким розчином в 3%. Це дуже важливо для належного догляду. Тому, щоб ви були повністю впевнені в збереженні своєї молодості і краси радимо не перевищувати встановленої норми і концентрації.


кисень освітлення очищення харчування зволоження

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля виділені


Додати коментар
Але, безумовно, всіх нас хвилює лише одне питання: «Чи допускається перекис водню додавати в відбілюючі маски, приготовані вдома своїми руками, і не шкідлива це для особи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com