рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шведський СПА салон Оріфлейм

Хочу поділитися своїми враженнями від використання скрабу і маски Шведський СПА салон Оріфлейм Хочу поділитися своїми враженнями від використання скрабу і маски Шведський СПА салон Оріфлейм. Я навіть не можу передати всі слова і то захоплення, яке я отримала. Шкіра після використання скрабу стала рівною, м'якою, покращився колір обличчя. І головне, що всі ці зміни видно відразу після першого застосування. Це завдяки особливому складу і скрабірующім гранулам. Вони не жорсткі, не дряпають, а дбайливо видаляють ороговілі клітини, вирівнюючи верхній шар епідермісу. Скраб потрібно нанести після очищення шкіри, помасажувати, і змити літньою водою.

Зараз відгук про очищувальну маску Шведський СПАсалон Оріфлейм. Вона на основі глини. Колір маски зелено-блакитний, хоча в складі біла глина. Багато помиляються, припускаючи блакитну глину. Приємна текстура забезпечує легке нанесення пензлем, а від аромату я взагалі в повному захваті. Середнім шаром покриваємо обличчя маскою, чекаємо 10 хвилин. Область навколо очей звичайно не чіпаємо! Змиваємо теплою водою, можна навіть за допомогою губки. Далі протремо обличчя тоніком і нанесемо улюблений крем. Шкіра столу світлою, матовою, пігментація менш помітною, пори звужені. Хочу вас запевнити, що ефект приголомшливий після цих двох процедур! Не могла намилуватися на себе в дзеркало. Єдине, про що шкодую, що не замовила відновлює сироватку для обличчя цієї ж серії (але це я виправлю).

Я впевнена, що сьогодні кожна жінка хоче виглядати привабливо, з косметикою Оріфлейм це можливо. Якщо хто ще сумнівається, чи варто замовити собі продукти серії Шведський СПА салон Оріфлейм, не роздумуйте, зі 100% упевненістю можу сказати, що це правильний вибір для кожної жінки. В основі всієї серії зволожуючий комплекс Hydracare +, частки малахіту, цілий ряд вітамінів. Все це сприяють виведенню токсинів. Серія підійде для будь-якого типу шкіри, в особливому захваті залишаться володарі жирної та комбінованої шкіри, тому що тут результати будуть просто приголомшливими. Підходить для будь-якого віку. Користуйтеся 1-2 рази в тиждень.

Автор: Марина Даниленко / Менеджер. Оформити дисконтну карту Оріфлейм можна тут!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com