рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Повний гід по альгінатних маскам

  1. Що таке альгінати Щоб розібратися з тим, що таке альгінатна маска, потрібно зрозуміти саме визначення...
  2. Омолоджуюча альгінатна маска
  3. Зволожуюча альгінатна маска з додаванням хітозану
  4. Альгінатна маска з аскорбіновою кислотою
  5. Альгінатние маски на різних рослинних основах
  6. Відмінності альгінатних від неальгінатних масок
  7. Особливості альгінатних масок
  8. Як правильно використовувати альгінатние маски
  9. Як наносити альгінатние маски
  10. очистіть обличчя
  11. Нанесіть саму маску
  12. Зніміть маску
  13. обробіть шкіру
  14. Як приготувати альгинатную маску в домашніх умовах

Що таке альгінати

Щоб розібратися з тим, що таке альгінатна маска, потрібно зрозуміти саме визначення «альгінат». Альгінат називають пластичне резіноподобное речовина, яке видобувається з бурих водоростей. Саме воно є основою однойменних масок.

Альгінатние маски - професійне косметичний засіб, яке демонструє непогані результати. під будь-який тип шкіри і для будь-якої проблеми можна знайти унікальний склад. Ну а за рахунок того, що всі альгінатние маски володіють яскравим ефектом, що підтягує, дамам за 30 користуватися ними просто необхідно.

У салоні нанесення альгинатной маски може обійтися в 1-2 тисячі рублів, а якщо провести процедуру будинку, то одна порція чудового засобу коштуватиме всього 200-300 рублів.

Види альгінатних масок

Класична (базова) маска на основі альгинатов

Вона найбільш популярна і широко використовується дівчатами з будь-якими шкірними проблемами, починаючи від розширених пор і закінчуючи підвищеною жирністю шкіри. Для її застосування необхідно змішати два компонента: альгінат зі спеціальною сироваткою, а іноді зі звичайною мінералкою. Така маска зволожить, підтягне, додасть шкірі пружність і молодість.

Омолоджуюча альгінатна маска

Її основна функція - зупинити старіння шкіри і зробити її свіже. Що входить до складу колаген надає епідермісу еластичність і пружність, за рахунок чого розгладжуються неглибокі зморшки. Додаткове призначення такої маски - зволоження шкіри обличчя і декольте, а також ліфтинг.

Зволожуюча альгінатна маска з додаванням хітозану

Хтозна - це аміноцукор, який видобувається з панцирних ракоподібних. Таку маску можна використовувати навіть в самих запущених випадках при лущенні і сухості. Вона здатна вирівняти контур декольте, шиї, підборіддя, щік, а також рясно зволожує шкіру.

Альгінатна маска з аскорбіновою кислотою

Ця маска - справжній порятунок при наявності пігментних плям або в тому випадку, якщо шкіру необхідно освітлити. Вона додасть особі рівномірний колір і приємний рум'янець.

Альгінатние маски на різних рослинних основах

Додані витяжки з рослин успішно вирішують різні проблеми зі шкірою. Ромашка, імбир, зелений чай, м'ята, алое будуть цілеспрямовано боротися з недосконалостями.

Відмінності альгінатних від неальгінатних масок

Kazmulka / Depositphotos.com

Чи справді альгінатние маски чимось критично відрізняються від будь-яких інших або це просто маркетинговий хід?

Якщо говорити про самих звичайних масках, що випускаються косметичними концернами, то вони уніфіковані. Розробили - протестували - в продаж. Це означає, що їх будуть купувати все, вони недорого коштують, ними легко користуватися, а допоможуть чи ні - вже справа випадку, хоча на етапі тестування вони показали якісь результати щодо наявної проблеми.

Альгінатние маски мало чим відрізняються від звичайних за винятком того, що їх необхідно готувати із запропонованих інгредієнтів, а сам процес нанесення і зняття складніше. Саме тому альгінатние маски вважаються косметикою професійної і в салонах їх наносять за всіма правилами, щоб був дійсно відчутний результат. Ці маски працюють краще при системному нанесенні більшою мірою саме за рахунок властивостей альгинатов, які і забезпечують омолоджуючий ефект.

Тому якщо ви плануєте купити альгинатную маску і використовувати її будинку, то співвідношення «ціна - якість» цілком собі розумне, а результатами ви будете задоволені більше, ніж при покупці найпростішої маски для обличчя за ті ж гроші.

Особливості альгінатних масок

1. Чим дрібніший порошок являє собою суха маска, тим вище її якість. Якщо порошок більше схожий на пісок, то така маска погано ляже на шкіру і утворює грудочки.

2. Гелева альгінатна маска не засихає так, як порошкове, і змивається звичайнісінькою теплою водою. Її зручно взяти в дорогу або використовувати у випадках, коли розвести порошкову не вийде.

3. На альгінатние маски практично не буває алергії. У них є один-єдиний алерген - йод, що видобувається з водоростей. Тому якщо ви алергік, але алергії на йод у вас немає, то сміливо використовуйте альгінатние маски - все буде добре.

Як правильно використовувати альгінатние маски

Якщо перед вами пакетик з гелеподібним вмістом, то ви купили альгинатную маску, яка готова до застосування. Вона має менший термін придатності і наносити її потрібно відразу ж після розкриття пакета, інакше вже через 5-7 хвилин вона стане більше схожа на гуму і нанести її не вийде. Звертайте увагу на те, щоб пакет був щільно запечатаний, адже якщо в нього потрапляє повітря, то довго така маска не живе.

Наносити альгинатную маску можна не частіше двох разів на тиждень, а для досягнення найкращого результату рекомендується провести повний курс. Залежно від виробника і індивідуальних особливостей шкіри це може бути від 7 до 20 масок.

Не намагайтеся зняту з особи або тіла маску зливати в унітаз або в раковину. Її потрібно викидати тільки у відро для сміття, інакше засмічення вам гарантований.

Якщо ви вирішили не ходити в салон, а зробити маску в домашніх умовах, то купіть спеціальну мисочку з косметичним шпателем, щоб перемішувати вміст.

Перш ніж розводити альгинатную маску, заздалегідь підготуйте особа, щоб маса не встигла засохнути.

Як наносити альгінатние маски

HannaNes / Depositphotos.com

очистіть обличчя

Тут вам допоможе молочко для зняття макіяжу, мицеллярная вода або будь-яке інше Ваш слуховий засіб. Брови і вії обробіть вазеліном або самим жирним кремом, який тільки є у вашому арсеналі. Щоб альгінатна маска проникла глибоко в шкіру, обличчя можна розпарити і нанести емульсію.

Нанесіть саму маску

Робити це рекомендується тільки після того, як емульсія вбралася. На цьому етапі візьміть альгінатний порошок і сироватку (якщо сироватки в комплекті немає і для розведення маски потрібна проста мінеральна вода - беріть її в рівних пропорціях) і змішайте. Наносите склад, прийнявши горизонтальне положення, м'язи вашого обличчя і шиї не повинні бути напружені. Робити це краще шпателем, в ідеалі - з урахуванням масажних точок. Не намагайтеся наносити маску руками.

Альгінатние маски володіють сильним пластифікуючих ефектом, тому застигають на обличчі вже протягом 5-10 хвилин.

Ви відчуєте відчуття стягнутості в місцях нанесення, вам може здаватися, що на обличчі застигла гума, але це абсолютно нормально.

Протягом півгодини залишайтеся в початковому положенні, після чого маску можна знімати.

Зніміть маску

Візьміть вільний край маски на підборідді і швидким ривкоподібно рухом піднімайте її до області волосся. Цей процес може доставити деякий дискомфорт, але ефект того вартий.

обробіть шкіру

Щоб обличчя нормально відреагувало на альгинатную маску, після її зняття нанесіть свій звичайний денний крем, який відповідає вашому типу шкіри. Шар повинен бути дуже тонким.

Як приготувати альгинатную маску в домашніх умовах

Якщо ви дуже хочете спробувати щось на зразок альгинатной маски, але на її покупку поки не зважилися, то спробуйте зробити в домашніх умовах схожу маску самостійно.

Вам знадобиться:

  • порошкова косметична глина (продається в будь-якій аптеці);
  • квіти ромашки (тільки не використовуйте ромашкові чайні пакетики);
  • курине яйце;
  • дрібна морська сіль.

Відокремте білок від жовтка. У білок умішайте 1 чайну ложку косметичної глини і добре перемішайте. Дайте квітам ромашки настоятися в гарячій воді протягом 20 хвилин і долийте 3 чайні ложки настою в глину. Туди ж насипте ½ чайної ложки морської солі. Кашку гарненько перемішайте. Для кращого ефекту її можна нагріти на водяній бані до комфортної теплої температури.

Потім нанесіть суміш на шкіру обличчя, уникаючи ділянок навколо очей і губ. Протягом півгодини маска застигне, а після вам не важко буде змити її звичайною водою. Під час змивання постарайтеся помасажувати обличчя, щоб активізувати масажні точки.

Звичайно, така маска з першого разу покаже не все, на що вона здатна, але якщо ви будете наносити її кілька разів в тиждень протягом 2-3 тижнів, то результати вас вразять.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com