рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для обличчя з серії Pure Nature

Привіт! :)

Була дуже напружений тиждень, руки тільки зараз дійшли написати щотижневий звіт про продукт. Вибачте мене! :) Тому сьогодні бонусом напишу не по одному продукту, а цілим трьом: маски для обличчя з серії Pure Nature.

Отже, офіційна інформація:

Ніжну турботу природи про нашу красу важко переоцінити. В її коморах зберігаються натуральні цілющі засоби, і нам потрібно тільки зуміти грамотно ними скористатися. Фахівці Оріфлейм створили особливу серію засобів для догляду за шкірою на основі 100% органічних екстрактів рослин. Вирощені в екологічно сприятливих умовах і зібрані вручну з особливою турботою, ці рослини віддають максимум своїх корисних властивостей. Ввібравши в себе все краще від природи, засоби серії Pure Nature дарують догляд і відчуття комфорту. Представляємо новинку каталогу - маски для обличчя.

ЗВОЛОЖУЮЧА МАСКА-ГЕЛЬ «БІЛИЙ ЧАЙ»

Білий чай відносять до елітних рідкісним сортам. Щоб отримати унікальний екстракт, його листочки збирають на плантації всього кілька днів в році. У складі косметичних засобів багатий антиоксидантами білий чай зволожує і пом'якшує шкіру, нормалізує її стан і освіжає колір обличчя.

Гелева маска з антиоксидантами на основі органічного екстракту білого чаю зволожує шкіру і надає свіжість. Спосіб застосування: нанесіть на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей, через 10 хвилин змийте.

Обсяг: 50 мл. Ціна: 4,89 євро (без знижки). Код: 16356

МАСКА, ЩО ОЧИЩАЄ З ГЛИНОЮ «Реп'ях»

Цілющі властивості будяків - дикорослого будяка - давно використовуються в народній медицині. Екстракт довгих міцних коренів цієї рослини здатний регулювати діяльність сальних залоз, очищаючи і матіруя жирні ділянки шкіри.

Маска «Реп'ях» з глиною і екстрактом реп'яха очищає пори шкіри і підходить для нормальної і жирної шкіри. Спосіб застосування: нанесіть на чисту шкіру обличчя за винятком області навколо очей. Залиште на 10 хвилин, потім змийте.

Обсяг: 50 мл. Ціна: 4,89 євро (без знижки). Код: 16358

Відлущуючий МАСКА «ЖАСМИН»

Історичною батьківщиною жасмину вважається Індокитай. Розслаблюючі властивості і ніжний аромат його квіток високо цінуються парфумерами, а косметологи використовують екстракт жасмину для створення відновлюють, що очищають і отшелушивающих засобів.

Маска-плівка «Жасмин» м'яко видаляє ороговілі клітини поверхневого шару епідермісу. Підходить для нормальної і комбінованої шкіри. Спосіб застосування: рівномірно розподіліть на очищеної шкірі обличчя, уникаючи області навколо очей. Залиште на 20 хвилин до повного висихання, потім акуратними рухами від низу до верху видаліть утворилася плівку.

Обсяг: 50 мл. Ціна: 4,89 євро (без знижки). Код: 13657

Код: 13657

Моя думка:

Ці маски я пробувала як по-окремо, так і комплексом: маска-плівка, глиняна маска і, нарешті, зволожуюча маска. Хід моїх думок був таким: маска-плівка відлущує і прибирає омертвілі клітини, але вона м'якше пілінгу і тим більше скрабу, глиняна маска витягує бруд, а маска з білим чаєм зволожує. В масці плівці мені подобається відчуття зняття її з обличчя. Ви в дитинстві собі на руки клей PVA мазали? Треба було почекати, поки він засохне, а потім зняти плівку. Дуже прикольно! Тут щось схоже. Маска при нанесенні липка і густа, як клей, її рекомендую наносити спеціальним пензлем для масок. Приблизно через 20 хвилин вона стає плівкою і її можна знімати великими шматками. Відразу попереджаю, що якщо знаходиться в приміщенні з високою вологістю (парова лазня, наприклад), маска не застигає. Так само вона не застигає, якщо її нанести на розпарене обличчя, яке, вибачте, потіє. Коли я ванні з цією маскою лежала, вона теж не застигла. Так-так, у неї є особливості, якими я з вами ділюся. В цілому непогана маска, але мені не дуже аромат подобається. Більше люблю маску-плівку з виноградної серії, вона пахне смачніше і у неї колір більш насиченою.

Далі у нас глиняна маска: на відміну від багатьох глиняних масок вона не така густа, як каша, а скоріше схожа на крем з приємним запахом. Наноситься добре, у неї немає типового кольору глини, скоріше вона ближче до білого. Приємно пахне! Хвилин через 10 вже твердне і стягує особа. Змивається теж без зусиль. Руками і водою.

Найбільше мене підкорила зволожуюча маска з білим чаєм. Після неї залишається приємне відчуття свіжості і гладкості на обличчі. Вона прозора, гелева, з приємним ненав'язливим ароматом, вбирається хвилин за 10. Було якось, що я завдала її собі і чоловікові більше, ніж на 10 хвилин. У мене вона вбралася повністю протягом 30 хвилин, а чоловік взагалі забув про неї і пішов з нею на обличчі з дому)))))

Висновок: на такий комплекс моя шкіра реагує дуже добре, складно передати словами, але після такого догляду шкіра виглядає такою, що відпочила. В цілому вважаю, що маску плівку можна замінити на пілінг або скраб (кому як) або на іншу маску-плівку, дві інші - must have! Хоча ще раз повторюся, що маску плівку я б замінила тільки через запах жасмину, який не дуже люблю. Але, ймовірно, хтось любить! Також вважаю, що всі три маски можна використовувати окремо, це вже кому як подобається. У мене найкращий результат тільки в комплексі. Чоловікові моєму теж сподобалося. Він зазначив гладкість і м'якість своєї шкіри. Особливо радує співвідношення ціни і якості, за ці гроші - дуууже навіть! І на ці маски часто бувають знижки до 50%, чекайте пропозиції;)


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com