рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем-маска з Рожевої Глиною і екстрактом Маракуї. Відгук.

Маска LIGNE ST BARTH потрапила в відому рубрику Олени Кригін # новийденьноваямаска

Топ-візажист і beauty-експерт Олена Кригіна і її команда поставили перед собою грандіозне завдання: протестувати якомога більше масок для обличчя. Відгуки про кращих з них публікуються в In stagram і на сайті Олени з хештегом # новийденьноваямаска. Не дивно, що в цю добірку потрапила маска для чутливої ​​шкіри LIGNE ST BARTH:

Суха, тьмяна, схильна до лущення, зневоднена шкіра - для вас не порожні слова? На допомогу прийдуть заспокійливі, зволожуючі і живлять маски.


Сама ніжність. Призначена для сухої, нормальної і навіть чутливої ​​шкіри. Ніжна, хмарно-рожевого кольору маска легко наноситься і дарує легкий ненав'язливий аромат маракуї. Один з основних компонентів - рожева глина, але маска не стягує і не сушить шкіру, не застигає на обличчі, а навпаки стабілізує роботу клітин шкіри і поставляє в них всі необхідні корисні елементи. Маску з рожевою глиною та екстрактом маракуї рекомендують використовувати не більше 15-20 хвилин: цього достатньо, щоб ви побачили результат. До речі, маска входить в must have продуктів St Barth і неодноразово перемагала в косметичних номінаціях.

До речі, маска входить в must have продуктів St Barth і неодноразово перемагала в косметичних номінаціях

Крем-маска з рожевою глиною та екстрактом маракуї зволожує, підвищує еластичність, надає розгладжує і регенеруючу дію, заспокоює, очищає, насичує мінералами і забезпечує ліфтинг-ефект для нормальної, сухої, чутливої ​​і зрілої шкіри.

Містить екстракт маракуї, рожеву глину, масло авокадо, екстракт камелії, гліцерин, воду Карибського моря.

Джерело: elenakrygina.com

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com