рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Картина на стіні своїми руками: давньогрецький пейзаж з глини.

  1. 1 етап ескіз картини на стіні
  2. 2 етап - робота з глиною
  3. 3 етап - фон і тонування
  4. 4 етап - промальовування картини
  5. 5 етап - декор

Привіт, відвідувачі сайту rems-info.ru. Хочу поділитися з Вами ідеєю оформлення вітальні і запропонувати познайомитися ближче з розписом стін! Це захоплюючий процес, який допоможе Вам зробити свій інтер'єр унікальним. Нижче описується обсяг і поетапне виконання картини на стіні своїми руками.

Нижче описується обсяг і поетапне виконання картини на стіні своїми руками

Маючи довгу стіну у вітальні, хотілося чимось її заповнити і зробити більш затишним приміщення. Планувалося поставити біля цієї стіни обідній стіл і як би виділити цю зону. Стелі високі, порожня стіна робила кімнату незатишною. Кухня з темного дуба, тому на протилежній стіні повинно бути щось більш тепле, тому що це зона відпочинку. Хотілося чогось затишного і комфортного.

шпалери підібрали в сонячних тонах, а на стіні вирішили зробити давньогрецький мотив, об'ємну розпис стін. У підсумку, коли картина на стіні зроблена своїми руками була готова, замість столу поставили диван, і вийшла дуже затишна зона відпочинку.

Нам знадобиться:

  • водоемульсійна фарба;
  • глина;
  • акрилова фарба.

Всі матеріали гіпоалергенні, екологічно чисті.

Для водоемульсійною і акрилової фарби не потрібно закріплювач, а це великий плюс. При цьому з фарбами приємно працювати і вони відмінно лягають на шпакльовану стіну. Фарби хороші тим, що практично не вигоряють і багато років зберігають свою яскравість, так що ними сміливо можна малювати на сонячній стіні. Отже, приступимо.

1 етап ескіз картини на стіні

Маючи готовий ескіз, потрібно точно визначити розмір готової картини. Головне щоб вона була правильною по висоті і візуально виглядала на своєму місці. Висоту своєї картини брали виходячи від висоти обіднього столу, хотілося, щоб вона була вище. Візуально по композиції відстань картини від статі має бути більше, ніж картини до стелі. Так вона буде перебувати на рівні очей і не вибиватися із загального вигляду.

2 етап - робота з глиною

Олівцем намічаємо, де будуть знаходитися об'єкти, прорисовуємо контури без дрібних деталей під основний фон. За допомогою глини робимо обсяг потрібних деталей.

Нарощувати обсяг краще поступово, даючи висохнути верствам глини, тому що невисохлі глина може потріскатися.

Моїй картині потріскана глина надала ще більше реалістичності, так як цього ефекту я і добивалася. Глину можна сушити феном, тільки не пересушує, на відстані 15-20 сантиметрів.

3 етап - фон і тонування

Коли робота з глиною закінчена, стіну краще знежирити і нанести водоемульсійну фарбу. Вона стане основою нашої картини, її потрібно фарбувати фоновим кольором, бажано в кілька шарів, щоб не просвічувалася фарба. Після висихання покриваємо фарбою потрібного кольору окремі фрагменти.

4 етап - промальовування картини

Потім приступаємо до деталізації окремих елементів і їх промальовування.

Бажано відразу визначитися з технікою. Мені хотілося добитися м'якого ефекту, тому максимально плавно робилися переходи, тіні і вибиралися пастельні кольори. Небажано в одній картині використовувати різні натиски кисті і мазки. Потрібно враховувати, що чим далі об'єкт, тим більше світлим і м'яким він повинен бути.

Потрібно враховувати, що чим далі об'єкт, тим більше світлим і м'яким він повинен бути

Починати краще від великих об'єктів і поступово переходити до більш дрібним. Бажано відразу накласти тіні з урахуванням перспективи і віддаленості деталей.

Залежно від відстані колон, робимо їх більш темними або світлішими. При цьому деталізація елементів на ближній колоні буде чіткіше, ніж на далеких колонах.

При цьому деталізація елементів на ближній колоні буде чіткіше, ніж на далеких колонах

5 етап - декор

Для того, щоб «оживити» картину, використовуємо такі елементи, як штучні листя винограду, вони створюють 3Д ефект картини. Прикріпити декор можна за допомогою рідких цвяхів або заздалегідь вкручені шурупи.

Бажано передбачити можливість зняти композицію, щоб можна було протерти пил.

Ще для більш об'ємного ефекту з глини я зробила маленьке деревце. Стовбур вийшов майже не об'ємний, а ось крону я робила по одному маленькому листку з глини, вийшло досить мило.

Дивлячись на картину, здається, що дерево росте, наче з каменя, воно доповнює загальний вигляд і виглядає незвично. По краях картини робимо рамку зі штучного каменю довільної форми, він доповнює загальну стилістику.

По краях картини робимо рамку зі штучного каменю довільної форми, він доповнює загальну стилістику

Шпалери клеяться в останню чергу. Вони підрізають під форму каменів і візуально, здається, що картина просто накладена на стіну. Виходить досить нестандартний інтер'єр.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com