рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Hearty soft

Полімерна глина Hearty soft

Полімерна глина Hearty soft Тип: самоотвердевающей Виробник: Padico Палітра: 3 колір / а / ів Вага: Випускається в блоках по: 50 і 200 г Температура запікання: чи не запікається

Додатковий опис:

Самозастигаюча полімерна глина Hearty soft за своїми властивостями дуже м'яка, легка, еластична, тягуча. При відриві руками витягується в нерівномірні нитки. Для точного поділу на однакові шматочки краще відрізати ножем. Чи не бруднить руки, але при дуже сильному натиску може прилипнути до руки. Після висихання досягається ефект шкіри-замші. Так як це дуже м'який пластик, зробити з нього тонкі деталі дуже важко, вони не тримають форму і згинаються під власною вагою. Чи не розлучається в шликер. Всі деталі, зроблені з самозастигаюча пластика Hearty soft добре склеюються між собою, не утворюючи швів. Місця з'єднання легко вигладжуються мокрим пальцем. Сохне швидко, близько доби, залежить від товщини виробу. Сушиться при кімнатній температурі. Спочатку утворюється плівка на поверхні. Під нею протягом доби залишається м'який пластик. Висохлі вироби можна реставрувати, якщо є необхідність. Свіжа глина Hearty soft добре приклеюється на висохлу деталь, не залишаючи видимих ​​швів. Після висихання виріб міцна, гнучка і легка, не деформується і не дає тріщин. Чи не ламається, слідів від згинів практично не залишається. Якщо натиснути, то пластик пружинить і повертає форму. Дуже тонкі деталі легко рвуться. Ідеально підходить для моделювання дрібних і крихких деталей. Сухі пігменти на пластик Hearty soft лягають рівномірно. Якщо занурювати в рідку фарбу, то може змінити колір нерівномірно. З цього пластика можна виготовляти деталі ляльки, стилізовані волосся, імітувати тканину, квіти. Стійкий до подряпин. Випускається в упаковці по 50 і 200г білого, чорного, червоного кольору.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com