рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чайне дерево Love Nature догляд за жирною шкірою обличчя

  1. Комплексний догляд за серією «Чайне дерево»
  2. Що очищає гель для особи Чайне дерево Love Nature
  3. Матуючий тонік Чайне дерево Love Nature
  4. Крем для обличчя Чайне дерево Love Nature
  5. Очищаюча маска з глиною Чайне дерево Love Nature
  6. Антибактеріальний коректуючий олівець «Чайне дерево Love Nature
  7. Антибактеріальний лосьйон-олівець Чайне дерево Love Nature
  8. Антибактеріальний засіб Чайне дерево Love Nature код 33023
  9. ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ
  10. Онлайн - РЕЄСТРАЦІЯ

Чайне дерево Love Nature догляд за жирною шкірою обличчя

Масло чайного дерева (Melaleuca) вже давно і міцно влаштувалося в аптечці практично кожної російської сім'ї Масло чайного дерева (Melaleuca) вже давно і міцно влаштувалося в аптечці практично кожної російської сім'ї. Ну і звичайно кожен використовує його по-різному. Адже ця речовина, що отримується з листя дерева мелалеука має самий широкий спектр застосування, починаючи від боротьби з інфекціями і закінчуючи хронічними захворюваннями. Унікальне поєднання антивірусного, імуностимулюючої, противогрибкового і безлічі інших властивостей дозволило маслу чайного дерева стати одним з важливих компонентів, що застосовуються в косметології.

Набір застосування цього чудесного масло по догляду за шкірою теж досить великий і різноманітний. Його використовують для зняття різних запалень і подразнень, лікування екземи та дерматитів, відновлення шкірного епітелію після різних ушкоджень, і інших негативних змін структури шкіри. Наприклад, якщо Ви хочете позбутися від вугрів, або запалених прищів, досить точково змащувати їх маслом чайного дерева і незабаром вони просто зникнуть.

На тлі цих, і інших цілющих властивостей цього природного масла компанія Оріфлейм звичайно ж не могла обійти його своєю увагою. Науковим відділом компанії були розроблені й оптимізовані спеціальні креми і миючі засоби, основою яких і головним інгредієнтом є масло чайного дерева. Сімейство цих коштів по догляду за шкірою компанія Оріфлейм і представляє Вам для застосування. Нехай Ваша шкіра буде завжди молодою і красивою.

Лінійка косметичних засобів Love Nature для кожного віку впливає на шкіру обличчя ІНДИВІДУАЛЬНО

вам до 25 років це ваш ОСНОВНИЙ ДОГЛЯД за шкірою обличчя

вам 25 + Love Nature це базовий догляд + спеціальний догляд для шкіри кому за 25 +

вам 35 +, 45 +, 55 + лінійка Love Nature це факультативний догляд + інтенсивний догляд

Всі косметичні засоби серії «Чайне дерево» мають антібакторіальное дію і спрямовані на усунення запалення і жирного блиску. Найчастіше рекомендується з 20-25 років.

Комплексний догляд за серією «Чайне дерево»

Комплексний догляд за серією «Чайне дерево»

Що очищає гель для особи Чайне дерево Love Nature

Що очищає гель для особи «Чайне дерево» Код 30153 Що очищає гель для особи «Чайне дерево» Код 30153

Завдяки застосуванню гелю, всі наступні косметичні засоби, які будуть Вами використовуватися, для вдосконалення своєї шкіри будуть набагато оптимальніше вбиратися і забезпечать кращий результат.

Гель допоможе приховати, або зменшити турбують Вас недосконалості шкірного покриву, зніме запалення і заспокоїть наявні подразнення. Є найбільш передовою розробкою серед освіжаючих і очищувальних засобів. Споживацьки і дерматологічно протестовано.

Рекомендований кращими фахівцями-косметологами для недосконалою і проблемної шкіри.

Містить лікувальне масло чайного дерева. Обсяг 150 мл. ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Матуючий тонік Чайне дерево Love Nature

Матуючий тонік «Чайне дерево» Код 30126 Матуючий тонік «Чайне дерево» Код 30126 . Чудово охолоджуючий і очищающий ефективний тонік. Без проблем усуне «жирової» блиск на шкірі обличчя і видалить таке накопичення.

Містить мікроелементи, що сприяють звуженню пір епітелію. Сприяє відновленню балансу вологи в клітинах шкірного покриву і базово підготує шкіру до нанесення на неї крему, завершального вечірній, або ранковий туалет.

Рекомендований косметологами для проблемної шкіри і протестований дерматологами.

В ході проведення споживчих тестів, 84% жінок підтвердили ефективність застосування тоніка після першого ж використання. Обсяг 150 мл. ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Крем для обличчя Чайне дерево Love Nature

Крем для обличчя «Чайне дерево» Код 30124 Крем для обличчя «Чайне дерево» Код 30124.

Крем з нежирної, матирующей консистенцією, наповнений цілющою силою масла чайного дерева, найкращим чином забезпечить необхідне зволоження та живлення для жирної шкіри. Швидко і ніжно позбавить Вас від «жирового» блиску.

Зволожуючи шкіру, органічно і надовго відновить баланс вологи в клітинах шкірного покриву.

Перед нанесенням крему, шкіру бажано попередньо обробити очищує гелем і матирующим тоніком «Чайне дерево».

Для отримання стовідсоткового результату користуйтеся кремом протягом 2-3 тижнів, після завершення ранкового і вечірнього догляду за обличчям і шиєю. Добре захищає клітини шкіри від шкідливого UV. Обсяг 50 мл. ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Очищаюча маска з глиною Чайне дерево Love Nature

Очищаюча маска з глиною «Чайне дерево» Код 30154 Очищаюча маска з глиною «Чайне дерево» Код 30154.

Чудова очищаюча маска з лікувальним маслом чайного дерева, в сукупності з білою глиною дає гарантований антибактеріальний очищуючий ефект.

Прибирає зайвий «жирової» блиск і відновлює баланс сальних залоз шкірного епітелію. Стимулює і оптимізує обмінні процеси в клітинах, регулює виділення сального секрету, надаючи шкірі відпочив і свіжий вигляд.

Оптимально насичує її вітамінами і мінеральними речовинами, підтримуючи необхідний баланс вологи. Пройшов дерматологічний і споживчий. Обсяг 50 мл. ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Антибактеріальний коректуючий олівець «Чайне дерево Love Nature

Антибактеріальний коректуючий олівець «Чайне дерево» Код 30155 Антибактеріальний коректуючий олівець «Чайне дерево» Код 30155. Зручний в зверненні антибактеріальний олівець з цілющим маслом чайного дерева і подвійний ефект.

Маскує і усуває небажані почервоніння і знімає запалення і набряклість шкірного покриву.

Перед використанням олівця шкіру необхідно попередньо очистити наявними засобами (тонік, молочко, бальзам і т.д.).

Рекомендується спершу використовувати зелену область олівця, щоб зняти подразнення і запалення шкіри, а потім легкими круговими рухами нанести на шкіру бежевий колір, приховавши почервоніння. Протестований дерматологами. Обсяг 4 м ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Антибактеріальний лосьйон-олівець Чайне дерево Love Nature

Антибактеріальний лосьйон-олівець «Чайне дерево» Код 30156 . Антибактеріальний лосьйон-олівець «Чайне дерево» Код 30156 Що міститься в колбі, виконаної у вигляді олівця антибактеріальний лосьйон на основі саліцилової кислоти і ефірного масла чайного дерева чудово усуне турбують Вас видимі недосконалості, очистить забруднені пори і зніме запалення.

Знімає напругу і втому пір шкірного покриву.

Рекомендований фахівцями косметологами жінкам з проблемною шкірою. Пройшов 2-х тижневе споживче тестування за участю 80-ти осіб, 93% тестованих підтвердили ефективність лосьйону в перші ж 3 дні. Протестований дерматологами. Обсяг 15 мл. ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

Антибактеріальний засіб Чайне дерево Love Nature код 33023

Антибактеріальний засіб Чайне дерево Love Nature код 33023

ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Дізнатися про точну діючою ціною на товар, а так само будь-яке питання або уточнення - ви можете написавши питання менеджеру в коментарях. або заповнивши форму:

Вам докладно розкажуть про продукцію і дадуть повну консультацію про діючу ціну і акціях на товар.

Онлайн - РЕЄСТРАЦІЯ

П П   віслюку реєстрації ОСОБИСТОГО КАБІНЕТУ ви самостійно можете виписувати продукцію зі знижками, по акціях і з закритих розпродажів віслюку реєстрації ОСОБИСТОГО КАБІНЕТУ ви самостійно можете виписувати продукцію зі знижками, по акціях і з закритих розпродажів.

Так само кожен каталог дію акції на продукти, на них знижки від 40% і вище, кожну 2-у тиждень дії каталогу проходять розпродажі, на до Так само кожен каталог дію акції на продукти, на них знижки від 40% і вище, кожну 2-у тиждень дії каталогу проходять розпродажі, на до   я их продукти можна придбати зі знижками до 80% я их продукти можна придбати зі знижками до 80%.

З діючими в даний час можна познайомитися в рублики Новинки, акції, знижки

Дізнатись ціну

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com