рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бодяга від прищів

  1. Маска з порошку бадягі з перекисом водню

Бадягі - це прісноводні губки, які мешкають в чистих водоймах і мають вигляд деревовидних обростань, поселяясь на підводних предметах. Порошок з сухої бадягі, який можна придбати в аптеці, з давніх часів застосовується в медицині і косметології. Володіючи відлущувальними, очисними та розсмоктуючими і властивостями, активуючи кровообіг і посилюючи дихання шкіри, порошок бадягі допомагає позбутися від прищів і від слідів акне (плями, рубці, синці). Процедури з бодягою спрямовані на очищення і звуження пор, зменшення активності сальних залоз, оновлення шкіри.

Розглянемо кілька рецептів з бодягою, які виявляться корисними при цих проблемах. Але для початку слід ознайомитися із заходами безпеки під час використання цього засобу, щоб не нашкодити шкірі.

Рекомендації щодо застосування бадягі

Бодяга - це ефективний засіб, але її застосування вимагає особливої ​​обережності. При використанні бадягі слід пам'ятати наступне:

  1. Не можна використовувати бадягу при дуже чутливою, тонкою і сухій шкірі, а також при наявності гострих запалень на шкірі.
  2. Необхідно уникати потрапляння бадягі на слизові оболонки, область навколо очей і в очі.
  3. Застосовувати бадягу можна виключно в періоди низької сонячної активності - в осінньо-зимовий період; після застосування потрібно використовувати сонцезахисний крем при виході на вулицю.
  4. Після застосування бадягі шкіра червоніє, відчувається легке поколювання і почуття тепла, яке зберігається протягом декількох годин. Тому якщо напередодні вас чекає відповідальний захід, то застосування засобу краще відкласти.
  5. На другий - третій день після використання маски з бодягою шкіра починає лущитися в оброблених місцях. У цей період слід набратися терпіння і почекати, поки відмерла шкіра отторгнется самостійно.

Маска з порошку бадягі з перекисом водню

Ця маска з бодягою рекомендується, в першу чергу, проти плям від прищів. За своєю суттю маску з бодягою можна вважати пілінгом, оскільки така процедура сприяє видаленню верхнього шару шкіри з метою подальшої регенерації. Для приготування маски слід:

  1. Змішати в рівних пропорціях порошок бадягі з перекисом водню .
  2. Далі суміш легкими рухами наноситься тонким шаром на очищену шкіру, при цьому не слід її втирати (для нанесення краще використовувати пензлик).
  3. Засіб можна наносити не на все обличчя, а локально - лише на проблемні ділянки.
  4. Час дії - 10 - 15 хвилин, після чого маску слід змити. Для цього можна використовувати ватяні диски, якими обережно видаляють суміш з особи, намагаючись не натискати на шкіру. Потім особа обполіскується прохолодною водою.

Таку маску можна застосовувати один - два рази на тиждень. Результат дії засобу можна спостерігати приблизно після закінчення місяця. За цей час шкіра повністю оновлюється, стає чистою, рівною і гладкою.

Маска з бодягою, глиною і тальком

Дана маска - відмінний засіб для жирної шкіри, схильної до висипань. Готується вона також дуже просто:

  1. Змішати бадягу, тальк і білу глину в пропорції 1: 1: 3 і розвести водою до кашкоподібного стану.
  2. Далі засіб наноситься і змивається так само, як і в попередньому рецепті.
  3. Після зняття маски на шкіру можна нанести живильний крем.
Маска з бодягою і кремом

Змішавши в рівних пропорціях порошок бадягі з кремом для обличчя, яким ви зазвичай користуєтеся, можна також отримати склад для маски. Причому маска за таким рецептом відрізняється більш щадним впливом. Наноситься і віддаляється маска таким же чином, як і в двох попередніх варіантах.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com