рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Блакитна глина для волосся: дбайливий догляд і повноцінне харчування

  1. Корисні властивості
  2. Загальні правила приготування
  3. Рецепти, перевірені часом
  4. профілактика алопеції
  5. Для усунення лупи
  6. Для стимуляції росту
  7. Для сухих пасом
  8. При зайвої жирності
  9. Нестандартні методи застосування

Розкішні локони - естетичне прикраса будь-якої дівчини. Щоб вони були красивими, міцними і слухняними, необхідно забезпечити пасмам дбайливий догляд. Косметологи не втомлюються міркувати на тему корисності блакитної глини для волосся. Це природний засіб відрізняється багатим складом мінеральних речовин, безпекою, ефективністю і доступною вартістю. Маска з блакитної глини для волосся допоможе швидко впоратися з найпоширенішими проблемами: випаданням, лупою, зайвою жирністю або сухістю. Купити порошок для приготування домашніх регенеруючих складів можна в будь-якій аптеці. Чим же заслужила широку популярність косметична блакитна глина?

Чим же заслужила широку популярність косметична блакитна глина

Корисні властивості

Трихологи рекомендують забезпечити постійний догляд за ослабленими і піддаються щоденному негативному впливу навколишнього середовища локонами за допомогою натуральних засобів. Лідируюче місце серед них займає блакитна глина. Її корисність обумовлена ​​багатим складом, куди входить маса цінних мінералів:

  • мідь - додає яскравість натуральному пігменту;
  • залізо - необхідно для активізації зростання волосяних фолікулів;
  • кальцій - зміцнює і прискорює ріст;
  • сірка - відновлює пошкоджену структуру волоска;
  • ванадій - виконує захисну функцію;
  • магній - запобігає випаданню.

Крім того, вона багата цинком, калієм, фосфором, марганцем і кремнієм. Всі елементи надають комплексний вплив на локони і шкіру голови, помітно покращуючи їх стан і зовнішній вигляд.

Чим корисна блакитна глина:

  • має антисептичну дію;
  • запобігає ламкість, сухість і висічення кінчиків;
  • активно бореться з шкірними захворюваннями;
  • усуває лупу;
  • перешкоджає випаданню;
  • покращує мікроциркуляцію крові в шкірі голови;
  • прискорює обмінні процеси в тканинах;
  • усуває свербіння;
  • надає додаткову пружність і блиск;
  • захищає від ультрафіолетового випромінювання.

Глина косметична підходить для волосся будь-якого типу. Маски на її основі не тільки зміцнять пасма і прискорять їх зростання, але і нададуть сприятливу дію на шкіру голови, знімаючи напругу і виводячи токсичні речовини. Вони забезпечують ослабленим локонам додаткове харчування, що робить прядки слухняними, сяючими зсередини природним блиском і об'ємними без ефекту обважнення. Як правильно готується маска з блакитною глиною для волосся?

Загальні правила приготування

Найкращий ефект дадуть ті склади, які виготовлені за простими, але важливим правилами.

  1. Готувати маску необхідно перед самим застосуванням, щоб її дія була найбільш вираженим.
  2. Для роботи використовують керамічний або скляний посуд, а перемішувати суміш необхідно ложкою або паличкою з дерева.
  3. Аптечний порошок розводять теплою кип'яченою водою до консистенції сметани, поступово вливаючи рідину в суху масу.
  4. Як наносити глину на волосся? Поживний склад накладають в напрямку від коренів до кінчиків, при цьому посічені кінці рекомендується змастити реп'яхову олію.
  5. Оптимальний час витримки на волоссі становить 15-30 хвилин.

Для посилення ефекту необхідно укрити голову поліетиленовою плівкою або заховати оброблені локони під шапочку для душу, а потім обернути рушником і прогрівати феном.

Як готувати глиняні маски для волосся, щоб повернути пасмам природну красу і запобігти алопецію?

Рецепти, перевірені часом

Яка глина краще для волосся? Дослідження показали, що саме блакитна сприятливо впливає на їх зовнішній вигляд і внутрішній стан. Застосовуючи її у вигляді масок, доповнених іншими не менш корисними компонентами, можна домогтися приголомшливого ефекту. Жінки зі звичайним типом волосся можуть використовувати порошок в чистому вигляді, просто розвівши його водою. Для панянок, локони яких мають схильність до сухості, страждають від лупи або надто жирні, необхідно включити в приготоване вдома косметичний засіб додаткові інгредієнти. Якщо у вас є блакитна глина для волосся, які маски можна створювати самостійно?

профілактика алопеції

Блакитна глина для волосся від їх випадання рятує вже після 2-3 процедур. Приготувати просту маску легко можна в домашніх умовах і використовувати 1 раз в тиждень. Що для цього потрібно:

  • блакитна глина;
  • вода;
  • 10 крапель розмаринового ефірного масла.

Скільки взяти порошку і рідини залежить від довжини локонів. Суміш повинна по консистенції походити на густу сметану. Її накладають тонким шаром від коренів до кінчиків і витримують 30-40 хвилин до відчуття легкого пощипування. Залишки видаляють звичайним змиванням.

Для усунення лупи

Захворювання шкіри голови доставляють масу незручностей. Глина від лупи допомагає надзвичайно швидко, результат впливу природного засобу помітний вже після першого застосування. Щоб приготувати маску, необхідно з'єднати 2 ст. л. глиняного порошку з 1 ч. л. води і 1 ч. л. лимонного соку. Суміш ретельно перемішують і втирають в шкіру голови. Залишають на чверть години під рушником, після чого добре промивають, використовуючи шампунь.

Для стимуляції росту

Блакитна глина для волосся застосування має широке, однак найчастіше її використовують для активації сплячих волосяних фолікулів. На її основі готують спеціальний склад, який стимулює зростання, роблячи зростаючі пасма міцними і сильними. Вам знадобиться:

  • суха глина - 30 г;
  • сухий гірчичний порошок - 10 г;
  • мед - 1 ч. л .;
  • сік половинки лимона;
  • 1 яєчний жовток.

Інгредієнти перемішуються і наносяться на шкіру голови. В результаті прискорюється кровообіг, активується зростання, локони стають слухняними і поліпшується їх колір.

Для сухих пасом

Щоб позбутися від сухості і ламкості, слід в рівних пропорціях змішати глиняний порошок і кип'ячену воду, додати 2 ст. л. рідкого меду і по 1 ст. л. оливкового і розтопленого вершкового масел. Наносити суміш на зволожене волосся і залишати на півгодини. Змити теплою водою і шампунем.

При зайвої жирності

В складі:

  • блакитна глина - 4 ст. л .;
  • зелений чай - 2 ст. л .;
  • жовток яєчний - 1 шт.

Порошок розводять теплим зеленим чаєм, додають жовток і перемішують до однорідності, а потім розводять водою до рідкуватої консистенції. Розподіляють по чистим вологим локонам і через 30 хвилин змивають, застосовуючи шампунь. Після процедури рекомендується прополоскати голову розведеним яблучним оцтом або лимонною кислотою.

Нестандартні методи застосування

Не менш корисно миття волосся глиною. Для виготовлення домашнього шампуню в рівних частинах змішують воду і яблучний оцет, а потім отриманою рідиною розводять порошок. Засіб зберігають в темному прохолодному місці і використовують як звичайний препарат для миття голови. Після процедури рекомендується обробляти локони бальзамом на основі натуральних олій.

Моделююча глина для волосся часто використовується для крос-стайлінгу. З її допомогою можна створювати оригінальні укладання, формувати будь-який обсяг і робити цікаві акценти на будь-яких Прядко. Користуватися для цієї мети порошком простіше простого: розтерти невелику кількість на долонях і нанести на локони.

Щоб дбайливо доглядати за зачіскою, необов'язково купувати наддорогі косметичні продукти. Відмінні кошти можна зробити вдома, а їх ефект виявиться значно краще, ніж у придбаних в елітних магазинах.

Вам може бути цікаво: Чому волосся січеться і як з цим боротися Пучок на голові: варіанти зручною зачіски Едипів комплекс - що це таке

Чим же заслужила широку популярність косметична блакитна глина?
Як правильно готується маска з блакитною глиною для волосся?
Як наносити глину на волосся?
Як готувати глиняні маски для волосся, щоб повернути пасмам природну красу і запобігти алопецію?
Якщо у вас є блакитна глина для волосся, які маски можна створювати самостійно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com