рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ацетилсаліцилова кислота від прищів

  1. Ацетилсаліцилової кислоти в таблетках від прищів
  2. застереження
  3. Застосування аспірину в косметології
  4. Рецепт ацетіловой маски з медом
  5. Відгуки

Прості і доступні засоби можуть давати вражаючий ефект при лікуванні прищів. Є серед них препарати, дія яких призначене зовсім нема на рішення шкірних проблем. До таких ліків відносять ацетилсаліцилову кислоту, яку частіше називають аспірином. Всі знають, що таблетки з такою назвою приймають всередину, вони розріджують кров, знімають симптоми застуди і головного болю. Але аспірин добре допомагає і при прищах. Потрібно тільки знати, як правильно його застосовувати.

Ацетилсаліцилової кислоти в таблетках від прищів

Ацетилсаліцилову кислоту можна побачити в складі багатьох косметичних засобів відомих виробників. Це не випадково: аспірин підсушує прищі і діє як антисептик. Він бореться з інфекцією і усуває неприємні прищі і вугровий висип.

Він бореться з інфекцією і усуває неприємні прищі і вугровий висип

Вартість препарату від 5 р.

Однак засіб ефективний тільки в разі незначного ураження шкіри прищами. При великій щільності висипань потрібно звернутися до дерматолога. Аспірин в цьому випадку буде безсилий. Але якщо у вас час від часу з'являється кілька прищиків, то згадайте про ліки з аптечки: ацетилсаліцилова кислота допоможе швидко усунути проблему.

При зовнішньому застосуванні аспірин:

  • тонізує шкіру обличчя;
  • стабілізує функції сальних залоз;
  • коригує колір і структуру шкіри обличчя.

На відео розповідається про застосування ацетилсаліцилової кислоти від прищів:

Препарат використовують для приготування масок і скрабів, що знижують жирність шкіри, звужують пори і очищають обличчя від комедонів. Потрапляючи на шкіру, ацетилсаліцилова кислота викликає активний приплив крові до зовнішніх шарів епідермісу. При цьому поліпшується кровообіг, шкіра стає «оксамитової» і шовковистою.

Засіб найбільше підходить для жирної шкіри. Аспірин діє як скраб: прибирає ороговілі клітини і вичищає бруд і жир з пір. Такі дії попереджають появу прищів: жир перестає застоюватися і шкіра стає чистою, йде неприємний блиск.

Ацетилсаліцилова кислота крім прищів допомагає позбутися від невеликих почервоніння. Однак застосовувати засіб на сухій шкірі обличчя потрібно вкрай обережно: аспірин може надмірно її висушити. Пересушена шкіра може гостро реагувати на сонячні промені і засоби, що сприяють появі алергічних реакцій.

Пересушена шкіра може гостро реагувати на сонячні промені і засоби, що сприяють появі алергічних реакцій

Дізнайтеся, чи можна робити антицелюлітний масаж вагітним .

Відгуки про найкращих кремах для депіляції: https://soinpeau.ru/depilyaciya/kremom/kakoj-luchshe.html .

тут описані плюси і мінуси депіляції кремом.

застереження

  • Проблемна шкіра з множинними висипаннями від застосування аспірину може в перспективі стати дуже чутливою до дратівливим факторам.
  • Посилені приплив крові може сприяти появі купероза (видимих ​​червоних сіточок з дрібних судин).
  • Після засмаги аспірин використовують обережно, не варто застосовувати засіб і перед походом на пляж або в солярій, інакше можуть з'явитися пігментні плями.
  • Часте застосування аспірину може стати провокуючим фактором для сальних залоз: вони здатні під його впливом почати посилено виробляти секрет.
  • Косметичні засоби з аспірином підсушують шкіру, після їх використання потрібно обов'язково наносити зволожуючі креми або гелі.

На відео - маска з ацетилсаліцилової кислоти від прищів:

Маски з аспірином допоможуть позбутися від прищів і зроблять шкіру рівніше без шкоди для її стану в майбутньому, якщо засіб застосовувати помірно. Робити пілінги можна один раз в тиждень. Не забувайте про перерви: місяця таких процедур достатньо для видалення прищів. Про тзиви про масці від прищів з аспірином і медом можна дізнатися в даному матеріалі . Як робити аспіринову маску для обличчя дізнайтеся по засланні .

Не варто втирати розчинені таблетки ацетилсаліцилової кислоти в шкіру, так можна травмувати верхні шари епідермісу. І не забувайте, що всі маски і скраби наносять на очищену шкіру.

Слід утриматися від масок з аспірином під час вагітності, в період лактації, загострення шкірних захворювань, при наявності порізів і великих гнійних прищів на шкірі.

Аспірин зрідка може викликати алергію. Перед застосуванням засобу потрібно зробити тест на сприйнятливість. Для цього таблетку аспірину розчиняють в краплі води і наносять кашку на згин ліктя на 10 хвилин. Через добу потрібно перевірити стан шкіри в місці нанесення. Якщо почервоніння немає - можна приступати до приготування косметичного засобу від прищів. Якщо є алергія, то спробуйте інші маски для обличчя від прищів , Наприклад, маску з меду і соди від прищів .

Застосування аспірину в косметології

Ацетилсаліцилова кислота продається в аптеках у вигляді таблеток. Блістер з 10 штук обійдеться від 6 до 400 рублів. Для косметичних процедур знадобиться найдешевший аспірин. Немає сенсу купувати дорогі розчинні таблетки. Тобто, потрібна звичайнісінька ацетилсаліцилова кислота по 6-12 рублів за пачку.

Рецепт ацетіловой маски з медом

Користуватися маскою проти прищів з таблеток називають ще скрабом або кислотним пілінгом. Дія кошти дійсно має багато спільного з цими процедурами. Щоб очистити шкіру потрібно:

  • взяти 2-3 таблетки ацетилсаліцилової кислоти і розчинити в охолодженій кип'яченій воді (достатньо кількох крапель рідини, аспірин добре вбирає вологу і розпадається на окремі кристали);
  • в отриману кашку додати інші інгредієнти (мед, глину, йогурт, сік алое);
  • нанести маску на обличчя, уникаючи ділянок шкіри навколо очей;
  • змити засіб через 10 хвилин теплою водою;
  • нанести зволожуючий крем;
  • не виходити на вулицю як мінімум годину.

На відео - більше інформації про застосування аспірину від прищів:

Не потрібно брати для маски більше двох таблеток аспірину. Інакше ефект від маски може бути зворотним: ацетилсаліцилова кислота - досить агресивне засіб, його потрібно строго дозувати. Сильна концентрація може призвести до появи опіків.

В аптеці можна знайти ацетилсаліцилову кислоту в ампулах. Вона надходить у продаж в різних концентраціях: від 1 до 10%. Її теж можна використовувати в домашній косметології. Для масок від прищів беруть 1% розчин, 5-10% аспірин може обпекти шкіру. Ампулу розкривають і ватним тампоном наносять препарат на ділянки шкіри з прищами. Розчин злегка втирають до моменту появи легкого пощипування. Потім засіб змивають теплою водою.

Сама по собі ацетилсаліцилова кислота сушить шкіру. Її зазвичай змішують з зволожуючими інгредієнтами. Найпопулярніший серед них мед. Беруть густий зацукровані мед. Для 2-3 таблеток досить чайної ложки продукту. Якщо густого меду немає, то в маску додають трохи вівсяної або інший борошна в якості згущувача. Така маска легко наноситься і не стікає.

Для жирної шкіри в маску з медом і аспірином можна додати трохи соку лимона або пів чайної ложки соку алое. Тоді засіб тримають на обличчі 5 хвилин. На суху шкіру аспірин краще наносити разом з натуральним йогуртом. Час дії - 20 хвилин. Змивати маски з аспірином добре содової водою. Для цього в склянку теплої води додають чайну ложку соди.

Маска з ацетіловой кислотою може викликати легке поколювання під час нанесення. Це не є проблемою. Але якщо неприємні відчуття посилюються, то засіб потрібно негайно змити проточною водою і нанести заспокійливий крем.

Після маски може спостерігатися тимчасове почервоніння шкіри. Зазвичай воно проходить через 20-30 хвилин. Якщо через годину почервоніння не зменшується, то від масок з аспірином потрібно відмовитися, і замінити їх більш щадними засобами від прищів. Для лікування акне також використовують азелаїнової кислоту від прищів і кошти від прищів з саліцилової кислотою .

Відгуки

Немає єдиного засобу від прищів, яке допомагало б усім. Ацетилсаліцилова кислота також не є панацеєю. Відгуки говорять про те, що одним вона допомагає, а інші не в захваті від її дії.

  • Маргарита, 23 роки: «Начиталася я захоплених і не дуже відгуків про аспірин від прищів і вирішила спробувати на собі цей засіб. Шкіра у мене жирна. Боротьба з прищами зі змінним успіхом триває вже близько 10 років. Якщо з'являється надія від них позбутися, я починаю діяти. Маску роблю з медом. Тримаю 7-10 хвилин. Більше не треба - аспірин підсихає і починає стягувати шкіру. Після зняття кошти шкіра не стягнута. Але крем треба обов'язково наносити, інакше після висихання особа все ж стягне. На підшкірні прищі ця маска ніяк не діє, а відкриті комедони добре прибирає. Тепер роблю таку процедуру нечасто: раз чи два на місяць. Найчастіше немає потреби ».
  • Ольга, 19 років: «Я аспірин змішую з білою глиною. Люблю цю маску. Наношу нема на все обличчя, а тільки на лоб, ніс і підборіддя - це у мене найпроблемніші зони. Робила вже 3 рази. Перерви між процедурами - 7 днів. За цей час пори стали практично непомітними, а прищів сильно поменшало. Але мій косметолог каже, що аспірином можна захоплюватися, інакше можна пересушити шкіру. Зроблю перерву на місяць, а там подивимося ».
  • Марія, 21 рік: «А мені цей аспірин не сподобався. Я таблетки з йогуртом змішувала. Шкіра після маски почервоніла і стала якоюсь більш чутливою. До ранку почервоніння пройшла. Але, схоже, для моєї сухої шкіри цей засіб не підходить ».
  • Софія, 17 років: «Роблю пілінг з аспірином час від часу вже близько року. Я люблю експерименти. Змішувала ацетилсаліцилову кислоту з глиною, гідрофільним маслом, навіть із тертими яблуками. Мені найбільше з глиною і гідрофільних маслом сподобалося. У мене були жахливі чорні крапки на носі і на підборідді. Тепер я забула що це таке ».

Однак, не слід забувати, що ацетилсаліцилова кислота - це лікарський засіб і часто входить до складу рецептів болтушек від прищів . І застосовувати його потрібно обережно. У нього є свої переваги і недоліки. Успіх таких процедур багато в чому залежить від правильності нанесення засобу і особливостей шкіри. До експериментів подібного роду варто вдаватися тільки в разі відсутності протипоказань.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com