рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що взяти в поїздку на машині


Наявність власного автомобіля відкриває майже безмежні можливості в усьому, що стосується туризму. Можна спокійно з'їздити в сусіднє місто або в іншу країну, поїхати в ліс або на море. Не потрібно підлаштовуватися під розклад літаків, шукати квитки дешевше, по кілька днів нудьгувати в купе поїзда. Ніяких пересадок і галасливих попутників. Машина дозволяє не просто дістатися до місця відпочинку, але і насолоджуватися поїздкою з самого її початку. Можна побудувати власний маршрут, милуватися видами, їхати чи робити зупинки, коли захочеться.

Однак у багатьох подорож на машині асоціюється з дискомфортом, особливо для водіїв - цілий день за кермом, майже нерухомо, весь час уважно стежачи за дорогою. До того ж, в разі поломок і екстрених ситуацій сподіватися доводиться тільки на себе.

Але уникнути труднощів і зробити поїздку комфортною можна - головне, правильно спланувати подорож і взяти з собою найнеобхідніші речі. Список на перший погляд може здатися великою, але кожна з цих речей допоможе вам в дорозі.

Документи. Без них в нашому світі нікуди. Візьміть з собою паспорт, медичний поліс, документи на автомобіль. До речі, досвідчені мандрівники радять зробити копії паспорта та інших документів, і завжди тримати їх при собі - так не доведеться постійно перекладати посвідчення з місця на місце, і ризик втратити їх буде набагато нижче. Або можна носити документи з собою в спеціальній сумці.

Запчастини та інструменти. Якщо ви знаєте слабкі місця вашого автомобіля - подстрахуйтесь, але не беріть запасні деталі на всі можливі випадки, а то вам стане нікуди класти багаж. Так само варто прихопити трос, вогнегасник, аварійний знак, запасне колесо. Не завадить і хороший яскравий ліхтарик.

Бензин. Як правило на трасах повно заправок, але краще все-таки підготуватися і взяти з собою невеликий запас палива, особливо якщо ви їсте не в інше місто, а в ліс, до моря або в інше місце в стороні від основних доріг.

Аптечка. Зазвичай мінімальний набір є в стандартній автомобільній аптечці, але, якщо у водія чи пасажирів є навіть невеликі проблеми зі здоров'ям, краще взяти потрібні їм ліки. У будь-якому випадку, при вас має бути гарне знеболююче (це можуть бути і таблетки для прийому всередину, і спрей для зовнішнього знеболювання), сорбент (допомагає при отруєннях), протиалергічну, ліки для травлення, а також дезінфікуючі засоби і перев'язувальний матеріал. В аптечку можна заодно покласти роздруківку з інструкцією з надання першої допомоги - вона стане в нагоді в екстреній ситуації.

Чиста вода і їжа. Вода стане в нагоді в самих різних ситуаціях - і для пиття, і для вмивання, і для багато чого іншого. Зайвої вона ніколи не буде, але і дуже старатися не варто. З їжі варто взяти продукти, які займуть мало місця і не зіпсуються навіть в теплі - консерви, крекери, сухарики, сухофрукти, горіхи. Це не те, чим ви будете харчуватися щодня, а те, чим можна перекусити, не виходячи з машини, або опинившись далеко від міста. Якщо у вас є місце під автомобільний холодильник, поїздка стане ще простіше і приємніше - туди можна скласти і їжу, що вимагає особливих умов зберігання.

Одяг. Зручний одяг і пара змін білизни знадобляться завжди. Не забирайте її в валізи - вона знадобиться, якщо різко похолодає, якщо ви намочіть або забрудните той одяг, в якій їхали. Нехай це буде щось зручне і практичне, на зразок спортивного костюма або джинсів. Обов'язково прихопіть кілька пар шкарпеток, краще, якщо хоча б одна пара буде вовняний.

Предмети особистої гігієни. Зубна паста і щітка, мило, невеликий рушник і вологі серветки, туалетний папір, пляшечка з дезинфікуючим засобом - цього достатньо, щоб відчувати себе комфортно навіть в самих екстремальних ситуаціях.

Електроніка. В першу чергу - телефон. Якщо це сучасна модель, то в ньому буде і навігатор, і вихід в інтернет, і багато інших корисних функцій. В іншому випадку потрібно придбати навігатор окремо, так само, як і відеореєстратор - він допоможе в спірних ситуаціях на дорозі. Щоб техніка не підвела в потрібний момент, подбайте про харчування - візьміть з собою зарядний пристрій, що працює від прикурювача, і додатковий акумулятор.
До речі, якщо взяти перехідник гнізда, то можна одночасно заряджати телефон і, припустимо, кип'ятити воду за допомогою спеціального похідного кип'ятильника, що працює також від прикурювача.

Корисні дрібниці . Довга дорога може не тільки втомити, а й позначитися на вашому самопочутті. Тому не завадить взяти з собою подушку-підголівник, з якої зручно не тільки спати сидячи, а й просто довго зберігати нерухомість. Маска для сну допоможе відпочити в будь-який час доби, коли це буде потрібно. Автомобільний органайзер, сонцезахисні окуляри, паперова карта, складаний ніж - все це допоможе вам у несподіваних ситуаціях і зробить поїздку більш комфортною і безпечною.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com