рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прості способи, де взяти гроші на весілля

  1. Звідки беруться гроші на красиве весілля
  2. Варіант перший - цільовий кредит на весілля
  3. Варіант другий - споживчий кредит
  4. Варіант третій - термінові гроші

Нарешті і наречений, і наречена прийшли до думки, що непогано б узаконити відносини і відгуляти весілля, бажано з розмахом Нарешті і наречений, і наречена прийшли до думки, що непогано б узаконити відносини і відгуляти весілля, бажано з розмахом. Можна, звичайно, скромно посидіти вдома з родичами і відзначити це доленосна подія в домашньому колі, але душа хоче торжества і відповіді на питання: де взяти грошей на весілля.

Особливо красиво вийти заміж, як правило, прагнуть нареченої. Ось тут-то і починають складатися списки запрошених, затверджуватися меню і обов'язкова показова програма, типу поїздок по місту на дуже красивих машинах. А хочеться ще і плаття з фатою, таке, щоб подруги плакали від заздрості. Та й щоб наречений змінив звичний неформальний вигляд на більш урочистий, надів шикарний костюм. Дурниця, що все це потрібно на один день. Весілля адже буває раз в житті. Коли всі організаційні питання вирішені, виникає ще один: де взяти гроші на весілля?

Звідки беруться гроші на красиве весілля

Перша думка, яка приходить в голову всім одночасно, скинутися по-родинному і назбирати необхідну суму. Ця ідея не позбавлена ​​здорового глузду. Особливо якщо батьки молодих або самі молоді належать до числа олігархів або, на худий кінець, підприємців. Що ж робити тим парам, які не можуть дозволити собі подібні витрати? Відповідь одна - йти в банк за кредитом. Варіантів кредитування сьогодні пропонується безліч. Розглянемо їх докладніше.

Варіант перший - цільовий кредит на весілля

Практично кожен банк сьогодні може запропонувати кредит на весілля. До позитивних моментів можна віднести досить швидкий термін розгляду заявки і отримання грошей. Причому слід зазначити, що процентні ставки по весільним кредитами істотно менше, ніж за звичайними споживчими кредитами. В іншому, весільний кредит практично нічим не відрізняється від звичайного:

  • пропонуються різні варіанти погашення (дострокове або рівними частинами);
  • встановлюється строк, на який кредит видається (до декількох років).

пропонуються різні варіанти погашення (дострокове або рівними частинами);   встановлюється строк, на який кредит видається (до декількох років)

Тепер поговоримо про можливі складнощі. Для отримання весільного кредиту необхідно надати стандартний пакет документів, до якого додаються документи з РАГСу, що свідчать про ваш намір вступати в шлюб. Причому зібрати документи і надати їх на розгляд в банк потрібно в найкоротші терміни. Вам адже доведеться не тільки отримати гроші до моменту одруження, але і зробити певні маніпуляції (замовити весільний кортеж, купити плаття, оплатити ресторан). Так що вибрати найбільш цікаву пропозицію по кредиту і зібрати необхідні документи потрібно досить швидко.

Варіант другий - споживчий кредит

При вирішенні питання, де взяти грошей на весілля, можна звернутися до більш швидкому варіанту - споживчим кредитом. Цей кредит відрізняється від цільового розміром процентної ставки (вона вище, іноді вище істотно). На цьому неприємні новини закінчуються. Якщо наречений або наречена раніше кредитувалися в якомусь банку, і мають позитивну кредитну історію, отримати черговий споживчий кредит для них не складе труднощів. Та й оформлення при цьому відбувається набагато швидше.

Крім термінів розгляду і отримання грошей є ще приємний момент - не потрібно збирати додаткові документи, що істотно заощаджує час і нерви. Термін повернення споживчого кредиту також відрізняється від цільового: він істотно більше. Якщо при всіх цих умовах ще й надати банку заставне майно, наприклад, автомобіль, то ймовірність отримання дуже солідної суми серйозно зростає. На отримані гроші можна не тільки з розмахом відзначити торжество, але і з'їздити у весільну подорож.

А взагалі, перш ніж йти в банк, почитайте чому можуть відмовити у видачі кредиту .

Варіант третій - термінові гроші

Якщо немає сил ходити і збирати довідки про зарплату і ще купу паперів, а відзначити весілля дуже хочеться, вам підійде варіант отримання термінового кредиту. Подібні кредити оформляються протягом двох-трьох діб, гроші надходять на пластикову картку, і ви можете розпоряджатися ними на свій розсуд. Очевидний плюс цього кредиту:

  • швидкість видачі фінансів;
  • зручність отримання грошей.

До можливих негативних моментів можна віднести досить високу процентну ставку, але тут існує один нюанс.

Всі швидкі позики мають певний термін, протягом якого можна погасити взяту суму без сплати відсотків. Цей термін називається мораторієм. Кожен банк самостійно встановлює термін мораторію, який може становити від 1 до 3 місяців. За цей час можна встигнути відзначити весілля, відпочити і погасити взяті у банку гроші. Природно, за умови, що витрати на торжество не настільки великі. Тим молодятам, які планують витратити на весілля до 100 000 рублів, подібний варіант кредитування вигідний більше, ніж інші. Необхідно пам'ятати тільки одне - термін мораторію починає текти з моменту активації карти.

Наостанок можна сказати, що справжнє весілля дійсно буває один раз в житті і відзначити її потрібно максимально урочисто, не думаючи про те, де взяти грошей на весілля. Для цього достатньо просто звернутися в будь-який банк, і майбутнє весілля вам гарантована. Як варіант, можете подивитися за цим посиланням, де взяти грошей, щоб не повертати .

Коли всі організаційні питання вирішені, виникає ще один: де взяти гроші на весілля?
Що ж робити тим парам, які не можуть дозволити собі подібні витрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com