рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Обов'язки водія автобуса

1. Чи зобов'язаний водій автобуса здійснювати завантаження / розвантаження багажу?

1.1. Ні не зобов'язаний водій автобуса проводити завантаження-вивантаження багажу.
В його обов'язки входить здійснювати посадку і висадку людей тільки на спеціально обладнаних пунктах і зупинках.

В його обов'язки входить здійснювати посадку і висадку людей тільки на спеціально обладнаних пунктах і зупинках

2. Скажіть, будь ласка чи зобов'язаний водій автобуса допомагати інваліду зайти, якщо автобус не обладнаний аппарелью?

2.1. Ні, в обов'язки водія це не входить.

2.2. Добрий день.
Їли це обумовлено в його посадовій інструкції.

2.3. Доброго дня! Ні не зобов'язаний.

3. Який час водій міжміського автобуса може їхати за кермом, які документи він зобов'язаний мати при собі?

3.1. Згідно з пунктом 2.1.1 ПДР у водія механічного ТЗ є обов'язок мати при собі та на вимогу працівників поліції передавати їм для перевірки такі документи:
Посвідчення водія, а якщо його немає то тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом відповідної категорії;
Реєстраційні документи на дане ТЗ, а якщо є причіп, то такі ж документи і на нього;
З випадках передбачених законом водій повинен пред'явити дозвіл на здійснення діяльності з перевезення пасажирів і багажу легковим таксі, шляховий лист, ліцензійну картку і документи на вантаж, що перевозиться, а якщо перевозиться великогабаритний вантаж, або великоваговий чи небезпечний, то водій повинен надати документи дають йому право на перевезення даних вантажів;
Страховий поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) власників транспортних засобів у випадках, коли обов'язок по страхуванню своє цивільної відповідальності встановлена ​​федеральним законом. У випадках прямо передбачених чинним законодавством, мати і передавати для перевірки працівникам Федеральної служби з нагляду в сфері транспорту ліцензійну картку, шляховий лист і товарно-транспортні документи;
Щоденна тривалість спільної роботи, в тому числі керування транспортним засобом не повинна перевищувати 13 годин. Тривалість загальної роботи може бути продовжена до 15 годин на добу. Водій може мати не більше трьох робочих днів продовжений до 15 годин спільної роботи між будь-якими двома щотижневими періодами відпочинку.

4. Чи може директор школи внести без згоди водія шкільного автобуса пункт про обов'язок чистити шкільні ворота вранці перед виїздом автобуса за маршрутом в 40 км.

4.1. Можуть, наказом повідомити. Ст. 74 ГК РФ дивіться. Уважно см. Також посадову інструкцію свою.

5. Чи зобов'язаний водій міжнародного автобуса проводити завантаження-вивантаження багажу?

5.1. Чи не зобов'язаний водій міжнародного автобуса проводити завантаження-вивантаження багажу.
В обов'язки водія входить здійснювати посадку і висадку людей тільки на спеціально обладнаних пунктах.

6. Чи зобов'язаний роботодавець доплачувати за ремонт шкільного автобуса водієві цього автобуса якщо в договорі про ремонт нічого не написано і чи мають право змушувати водія делат ремонт, якщо в договорі про ремонт нічого не згадується.

6.1. Якщо в трудовому договорі немає такого обов'язку, то це суміщення посад (ст.60.2 Трудового кодексу РФ), за яке повинні доплачувати згідно ст.151 Трудового кодексу РФ .
Стаття 151. Оплата праці при суміщенні професій (посад), розширення зон обслуговування, збільшення обсягу роботи або виконанні обов'язків тимчасово відсутнього працівника без звільнення від роботи, визначеної трудовим договором
При суміщенні професій (посад), розширення зон обслуговування, збільшення обсягу роботи або виконанні обов'язків тимчасово відсутнього працівника без звільнення від роботи, визначеної трудовим договором, працівнику провадиться доплата.
Розмір доплати встановлюється за згодою сторін трудового договору з урахуванням змісту і (або) обсягу додаткової роботи (стаття 60.2 цього Кодексу).

7. Хотів запитати зобов'язаний водій шкільного автобуса бути голеним.

7.1. Ні, такого обов'язку у водія шкільного автобуса немає. Це його особисте право, яку зачіску йому носити. Удачі Вам у вирішенні Вашого питання!

7.2. Доброго часу доби!
Ні звичайно, такого обов'язку жодним законодавчим актом не встановлено
Всього доброго, бажаю удачі!

8. Я водій міського автобуса. З метою економії на кондукторів, нам в обов'язки поставили продаж проїзних документів (квитків). Найчастіше працівниками підприємства виробляються виїзні перевірки. Перевірки пов'язані з перерахунком каси і кількості проданих квитків. Все це відбувається під час руху автобуса на лінії. Сам контролювати цей процес я не можу, тому що керую автобусом.
Питання Чи мають право проводити такі перевірки? Хто має право їх проводити? Адже в разі недостачі або надлишків в касі нас позбавляють премії.

8.1. Добрий день.
Подібного роду перевірки не заборонені законом, і перелік осіб, уповноважених на їх проведення, встановлюється вашим роботодавцем. Але Вам варто поскаржитися до трудової інспекції, що диктував Вам обов'язки йдуть врозріз з вимогами безпеки руху.

8.2. Доброго часу доби!
Не мають права, це абсолютно незаконно, подавайте скаргу в прокуратуру
Всього доброго, бажаю удачі.

9. Чи зобов'язаний я (водій маршрутного автобуса) предьявлять документи (в / в, рег. Посвідчення) інспектору транспортної інспекції на маршруті?

9.1. Так повинні
ПДР РФ, 2. Загальні обов'язки водіїв
"" 2.1. Водій механічного транспортного засобу зобов'язаний:
У випадках, прямо передбачених законодавством Російської Федерації, мати і передавати для перевірки працівникам Федеральної служби з нагляду в сфері транспорту картку допуску на транспортний засіб для здійснення міжнародних автомобільних перевезень, шляховий лист і документи на вантаж, що перевозиться, спеціальні дозволи, при наявності яких відповідно до законодавством про автомобільні дороги та про дорожню діяльності допускається рух автомобільними дорогами великовагового та (або) великогабаритного транспор ного засобу, транспортного засобу, який здійснює перевезення небезпечних вантажів, а також надавати транспортний засіб для здійснення вагового та габаритного контролю.
(В ред. Постанови Уряду РФ від 20.07.2016 N 700)
(Див. Текст в попередній "редакції")

9.2. Чи зобов'язаний я (водій маршрутного автобуса) предьявлять документи (в / в, рег. Посвідчення) інспектору транспортної інспекції на маршруті?
Добридень! Звичайно зобов'язані!

9.3. Цей обов'язок покладено на Вас Правилами дорожнього руху, читайте розділ Загальні обов'язки водіїв. Всього доброго.

10. Підприємство з перевезення пасажирів зобов'язало водіїв автобусів (на міських маршрутах) виконувати функції кондуктора. Наскільки це законно? С ув. Андрій Кузнєцов.

10.1. Добрий день, шановний Андрій
Якщо цей пункт включили в трудовий договір і підписали ВИ тоді законно, по іншому незаконно
Удачі Вам і вашим близьким !! ,

11. Чи можна покласти обов'язки супроводжуючого вихователя на водія шкільного автобуса?

11.1. Доброго дня! Покласти обов'язки супроводжуючого вихователя на водія шкільного автобуса однозначно не можна за законом.

11.2. Доброго дня! "Чи можна покласти обов'язки вихователя на водія" Лариса, а можна покласти обов'язки водія автобуса на вихователя ?! Удачі Вам і добра!

12. Чи зобов'язаний звільнити директор школи водія автобуса при отриманні на нього рішення суду по ч.1 ст.116 та ч.1 ст.166 відразу ж без відпрацювання або можна дати відпрацювати 2 тижні? Чи не буде це порушенням законодавства?

12.1. Ні, не зобов'язаний звільняти, так як посада водія не пов'язана з педагогічною діяльністю.

13. Влаштувався в ГУП Мосгортранс у вересні 2015 водієм автобуса. Чи зобов'язаний мені роботодавець відшкодувати витрати на оформлення медкнижки і ін аналізів, які були потрібні при прийомі на роботу?

13.1. Так, роботодавець зобов'язаний відшкодувати витрати. частина восьма статті 213 ТК РФ .

14. Чи зобов'язаний водій автобуса відповісти на питання пасажира з приводу проходження автобуса.

14.1. Водій зобов'язаний повідомляти маршруті слідування автобуса.

15. Чи зобов'язаний водій міжміського автобуса пристібати дитини до 12 років спеціальним утримує пристроєм, якщо сидіння обладнані поясними (двоточковими) ременями безпеки? Дякуємо!

15.1. Доброго дня! згідно ПДР - зобов'язаний.

згідно ПДР - зобов'язаний

16. Чи зобов'язаний водій-кондуктор в автобусі приймати купюри-500,1000,5000 рублів не маючи спец пристрої для встановлення автентичності купюр, або, якщо немає, -то згідно якого закону або положення? Рятуйте ...! Заздалегідь дякую.

16.1. в принципі так, це ж гроші і заборони на них немає ніякого, на них це і написано

17. Чи зобов'язаний водій шкільного автобуса пустити в салон співробітника ДІБДР для огляду салону автобуса?

17.1. Доброго дня! Так

18. Чи дозволено водіям автобуса, по трудовому кодексу, поєднувати обов'язки кондуктора з обов'язками водія працюючи на регулярних пасажирських перевезеннях?

18.1. Трудовий кодекс Росії питання суміщення посади водія і кондуктора не регулює.

18.2. не заборонено принаймні.

19. Чи дозволено водіям автобуса, по трудовому кодексу, поєднувати обов'язки кондуктора з обов'язками водія, працюючи на регулярних пасажирських перевезеннях!

19.1. Так, можете совмещать- заборон для цього ні-тим більше многоие так і роблять

20. Чи зобов'язаний водій рейсового автобуса (в моєму випадку 850 Санкт-Петербург - Виборг) на мою вимогу висадити мене на зупинці?

20.1. Якщо ця зупинка передбачена в маршруті цього автобуса, то зобов'язаний.
Якщо цей маршрут не передбачає зупинку в тому місці, де вам хочеться, то такого обов'язку немає.

Якщо цей маршрут не передбачає зупинку в тому місці, де вам хочеться, то такого обов'язку немає

21. Чи зобов'язаний водій міського громадського транспорту (автобуса) при продажу талонів мати здачу?

21.1. Доброго дня!
Він повинен давати здачу, в разі, якщо йому дають грошові кошти, що перевищують вартість проїзду

21.2. Закон не зобов'язує водія мати здачу.
Можу вам також сказати, що продаж квитків водієм міського транспорту, насправді - порушення закону 2О безпеки дорожнього руху ".
У той же час, якщо Ви оштрафовані за безквитковий проїзд, можете оскаржити штраф.

22. Водій в автобусі не оголошував зупинки. Наскільки я знаю, це входить в його обов'язки. Чи можу я вимагати від АТП заплатити мені в досудовому порядку вартість проїзду (до речі, у мене проїзний) + моральну компенсацію, оскільки улсгуа була надана не в повному обсязі. На підставі яких статей Закону про захист прав споживачів мені складати претензію і яку суму компенсації моральної шкоди просити. Є якась практика розміром компенсації і її завісомость про т чого-небудь.

22.1. Дійсно, відповідно до п.22 Правил перевезень пасажирів і багажу автомобільним транспортом в УРСР шофер (кондуктор) зобов'язаний (...) чітко і правильно оголошувати зупинки, а при зміні маршруту прямування автобуса оголошувати про це на кожному остановочном пункті. Разом з тим, Ви не можете обґрунтовувати свої вимоги тим, що послуга з перевезення було надано не в повному обсязі, оскільки закон про захист прав споживачів до відносин з перевезення не застосовується. До цих відносин застосовується Цивільний кодекс, Статут автомобільного транспорту та деякі інші акти. По-друге, саме по собі порушення цього обов'язку не тягне відповідальність АТП. Потрібно довести, що порушення обов'язку заподіяло Вам шкода, і сам факт шкоди. (Наприклад, через неоголошення зупинки Ви спізнилися на роботу і Вам винесли дисциплінарне стягнення за запізнення і т.п.). Голослівне твердження про те, що Ви зазнали збитків ні до чого не приведе. Далі Ви повинні довести, що шофер дійсно не оголошував зупинки. У більшості випадків це можуть зробити тільки свідки. І якщо Ви заздалегідь з ким-небудь не домовилися, то щось довести буде неможливо. Нарешті, якщо Ви і зберете потрібні докази і подасте позов про компенсацію моральної шкоди, то максимальна сума навряд чи перевищить 1000 рублів, а то і менше. Ваші права порушені, але не в тій мірі, щоб витрачати на їх відновлення здоров'я, час і гроші.

1. Чи зобов'язаний водій автобуса здійснювати завантаження / розвантаження багажу?
2. Скажіть, будь ласка чи зобов'язаний водій автобуса допомагати інваліду зайти, якщо автобус не обладнаний аппарелью?
3. Який час водій міжміського автобуса може їхати за кермом, які документи він зобов'язаний мати при собі?
5. Чи зобов'язаний водій міжнародного автобуса проводити завантаження-вивантаження багажу?
Питання Чи мають право проводити такі перевірки?
Хто має право їх проводити?
9. Чи зобов'язаний я (водій маршрутного автобуса) предьявлять документи (в / в, рег. Посвідчення) інспектору транспортної інспекції на маршруті?
9.2. Чи зобов'язаний я (водій маршрутного автобуса) предьявлять документи (в / в, рег. Посвідчення) інспектору транспортної інспекції на маршруті?
Наскільки це законно?
11. Чи можна покласти обов'язки супроводжуючого вихователя на водія шкільного автобуса?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com