рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що не можна готувати на Новий Рік Жовтого Земляного Собаки: страви на Новий рік 2018 - 2018

Святкова атмосфера потроху поглинає кожного, тому на вулицях міст і в мережі вже починає відчуватися дух майбутніх свят. Традиційно публікуємо цікаві та актуальні новини по темі. Читайте далі про те, яких трьох страв не повинно бути на новорічному столі в рік Жовтого Земляного Собаки.

2,98 5 54

Саме кулінарним секретам на Новий рік 201 8 ми присвячений наш матеріал. Так як 2018 рік - рік Жовтого Земляного Собаки, на новорічному столі ні в якому разі не повинно бути таких страв.

Риба та морепродукти

Щоб догодити символу наступаючого року, краще не ставте на стіл рибні страви морепродукти. Як і в реальному житті, символу наступного року не подобається рибна тематика, зате м'ясна - дуже навіть. Пропонуємо вам замінити рибу і морепродукти , Приготувавши стейк, рулети, паштети, ясні салати, м'ясну нарізку і все, що душа забажає, але з м'яса. Цього разу від традиційних салатів "Оселедець під шубою" і "Мімози" краще відмовитися.

Цього разу від традиційних салатів Оселедець під шубою і Мімози краще відмовитися

Холодець і заливне

Нового символу 2018 року також ще не сподобаються всі страви, в основі яких є желатин або агар-агар. Тому залиште желе, холодець, заливне , Панакотту для іншого випадку.

Червона і чорна ікра

Як і у випадку з рибою, ікра також не підійде для цього Нового року 2018. Якщо не уявляєте собі новорічне меню без тарталеток, бутербродів з дорогий ікрою , Рекомендуємо замінити її закусками з печінковим паштетом або овочевий ікрою . Вийде не менш смачно, та ще й заощадите.

Вийде не менш смачно, та ще й заощадите

час продумати новорічні страви ще є. Тому рекомендуємо також переглянути ідеї подарунків на Новий рік , а також кращі варіанти макіяжу , Щоб блищати в новорічну ніч.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com