рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Курка з картоплею в казані: калорійність, рецепти з фото

  1. Рецепт смачної тушкованої картоплі з куркою і грибами в казані
  2. Як приготувати страву зі сметаною
  3. Кулінарні поради

Багато з нас просто обожнюють куряче м'ясо, але кожна господиня завжди намагається знайти новий і цікавий рецепт приготування даного виду м'яса. Дуже часто буває так, що гості повинні ось-ось прийти, а до столу нічого подати. Саме такі рецепти допоможуть кожній господині здивувати не тільки гостей, а й своїх близьких.

Класичний рецепт приготування

Інгредієнти Кількість Курка - 1 тушка масою 1,5 кг Картопля - 700-800 г Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста звичайний - 1 велика головка Майонез "Легкий" - 2 ст. л. Томатний соус або паста - 50 г Олія соняшникова - кілька столових ложок Свіжий часник - на свій смак Сіль, перець, композиція спецій - за смаком і бажанням Свіже листя зелені - для прикраси Час приготування: 60 хвилин Калорійність на 100 грам: 125 Ккал

Якщо гості на порозі, а хочеться якоїсь легкий і в той же час простий у приготуванні, але дуже виграшний рецепт, то саме курка, тушкована з картоплею в казані, і стане тим самим «цвяхом програми». Вашій увазі пропонується класичний рецепт приготування курячого м'яса в казані з картоплею.

Інструкція по приготуванню курки з картоплею в казані:

  1. Для початку необхідно провести підготовку курячого м'яса і овочів. Тушку курки добре вимити, якщо присутні пір'я, позбутися від них, обробити на однакові шматки. Отримане куряче м'ясо посипати сумішшю солі, меленого перцю і різноманітних спецій, залити майонезом і томатним соусом (за смаком). Залишити гарненько промаринуватися на кілька годин; Багато з нас просто обожнюють куряче м'ясо, але кожна господиня завжди намагається знайти новий і цікавий рецепт приготування даного виду м'яса
  2. Тепер переходимо до овочів. Їх необхідно ретельно очистити і вимити. Ріпчасту цибулю нарубати однаковими кубиками, моркву порізати напівкружечками, картопля - на четвертинки;
  3. У добре розігрітий казан влити рослинне або оливкове масло, кинути туди цибулю, моркву, потім додати порізану курку. Гасити, накривши 10-15 хвилин. Потім додати порізану картоплю. Залити все чистою кип'яченою водою, таким чином, щоб повністю були покриті всі інгредієнти. Дати закипіти, потім накрити і тушкувати півгодини;
  4. За дві хвилини перед подачею гостям можна присипати дрібно порізаним часником і зеленню. Дати постояти протягом 5 хвилин. Подавати блюдо гарячим.

Рецепт смачної тушкованої картоплі з куркою і грибами в казані

Завдяки додаванню грибів в даний рецепт, куряче м'ясо набуває неймовірний аромат і смак, на який збіжаться всі гості.

Необхідні інгредієнти:

  1. Курячі гомілки або стегна - 1 кг;
  2. Картопля - 700-800 г;
  3. Морквина - 1 штука (приблизними вагою 100-150 г);
  4. Лук синій кримський - 1 шт .;
  5. Гриби лісові або шампіньйони - 300-400 гр .;
  6. Свіжі або консервовані томати - 2-3 шт .;
  7. Олія - ​​невелика кількість, необхідно для обсмажування;
  8. Свіжий або сухий часник - за смаком;
  9. Морська сіль, суміш меленого перцю, композиція прованських трав - за смаком і бажанням;
  10. Листя петрушки або кінзи - для оздоблення.

Загальний час приготування за рецептом - 45 хвилин.

Калорійність в 100 гр. - 150 ккал.

Покрокові поради з приготування:

  1. Спочатку проводимо підготовчі роботи з курячими стегнами або гомілками. Для цього їх необхідно промити водою, висушити, замаринувати в спеціях на 30 хвилин;
  2. Підготовка овочів: очистити і промити овочі та гриби. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, моркву - кружальцями, картоплю і гриби на однакові шматочки;
  3. У попередньо добре нагрітий казан влити необхідну кількість будь-якого рослинного масла, просмажити на ньому овочі та гриби, потім кинути туди курку. Дати згасити під кришкою хвилин 10-15. Після додати порізану картоплю. Залити все водою, щоб всі інгредієнти були покриті. Довести до кипіння, накрити і тушкувати півгодини;
  4. Перед презентацією гостям можете посипати дрібно порізаним часником і прикрасити листям зелені на ваш смак.

рецепт   ледачою вівсянки в банку - смачний і корисний сніданок рецепт ледачою вівсянки в банку - смачний і корисний сніданок.

рецепт сирного кексу - дивовижно смачна випічка.

Пиріжки з картоплею - ароматна випічка за бабусиними рецептами.

Як приготувати страву зі сметаною

Сметана додасть ніжності тушкованого курячому філе, приготувавши за цим рецептом, можна приємно здивувати всіх членів сім'ї і гостей.

Необхідні інгредієнти:

  1. Грудка куряча - 800 г;
  2. Картопля - 600 г;
  3. Морквина - 1 шт .;
  4. Цибуля ріпчаста звичайний - 1 шт. середнього розміру;
  5. Сметана жирністю 10-15% - 3-4 ст. л .;
  6. Майонез «Провансаль» - 2 ст. л .;
  7. Олія соняшникова - 3 ст. л .;
  8. Свіжий часник - за смаком;
  9. Сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком і бажанням;
  10. Кріп або петрушка свіжі - для оздоблення.

Загальний час приготування за рецептом становить - 60 хвилин.

Калорійність на 100 гр. - 250 ккал.

Як згасити картоплю з куркою в сметані в казані:

  1. На першому етапі філе курки необхідно ретельно помити проточною водою і висушити. Нарізати рівними кубиками, присипати сіллю, перцем і сумішшю спецій на ваш смак. Додати сметану і майонез, добре все перемішати, залишити настоятися хвилин 15;
  2. На наступному етапі чистимо, миємо й нарізаємо овочі. Нарізку проводимо будь-яким методом;
  3. Попередньо розігріваємо казан, вливаємо олію, смажимо до напівготовності овочі, потім додаємо до них куряче м'ясо. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. В кінці додаємо порізану картоплю. Влити воду, щоб були покриті всі компоненти страви, тушкуємо на повільному вогні протягом півгодини;
  4. Перед подачею на стіл присипаємо нарубаним свіжим часником і прикрашаємо гілками кропу, петрушки або будь-який інший зелені на ваш розсуд.

Кулінарні поради

  1. При оброблення цілої курячої тушки її необхідно попередньо трохи приморозив, тоді м'ясо буде краще відділятися від кісток;
  2. Необхідно заливати водою в такій кількості, щоб були покриті всі овочі. Якщо води буде більше, то вона не встигне вся википіти і в підсумку вийде суп, а не тушковане блюдо;
  3. Казан повинен бути чавунним, в іншому випадку блюдо пригорить;
  4. Якщо ви додаєте в блюдо лавровий лист, то після того, як страва приготується, його потрібно вийняти, щоб уникнути зайвої гіркоти;
  5. Гасити блюдо необхідно на повільному вогні, щоб воно мліло, а не кипіло.

На закінчення хочеться побажати кожній господині, щоб приготування даних страв було приємним і легким, а всі навколишні були в захваті від ваших кулінарних шедеврів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com