рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шугарінг при вагітності очима клієнта. Стаття для не народжували майстрів

Користуючись положенням, хочу поділиться своїми спостереженнями і відчуттями з точки зору клієнта, а не майстра Користуючись положенням, хочу поділиться своїми спостереженнями і відчуттями з точки зору клієнта, а не майстра.

  1. Коли ти розумієш, що виявилася в цікавому положенні і думаєш про депіляції, автоматом вистрілює загальноприйнятий питання: а чи можна, чи не зашкодить? Це дивна для мене ситуація, тому що, я добре обізнана в цьому питанні, але нав'язані суспільством страхи все таки беруть своє. Це що то з опери - не можна в'язати, переступати через віник, відмовляти собі в чомусь під час вагітності і т.д. Ніхто не знає чому не можна, але так кажуть люди. Знайоме? Я у все це не вірю і люблю, щоб все затвердження підкріплювалися фактами.

Отже, робимо висновок, що жінка в положенні набагато чутливіші в психологічному плані і краще мільйон разів перестрахується, ніж зробить необдуманий вчинок.

Чи можна робити депіляцію? Так, можна робити шугарінг і ваксинг, якщо немає протипоказань, Детальніше . Не можна проходити апаратну епіляцію (лазерна, фото-, елос і т.д) під час вагітності та лактації.

  1. З'ясувавши, що депіляція безпечна для тебе і дитини йдеш на процедуру. Трохи вільніше (хоча роками ходиш на шугаринг), тому що говорять: при вагітності підвищується чутливість. Попереджаєш майстра про свій новий стан, щоб отримати додаткову увагу. Якщо чесно, на ранніх термінах, депіляція вагітної і невагітної клієнтки відрізняється тільки в кількості задається питання від майстра "як ви себе почуваєте?". Хороший майстер завжди хвилюється про комфорт свого клієнта. Що стосується больових відчуттів і чутливості - у кожного по різному. Якщо клієнтові набагато болючіше звичайного і процедура викликає стрес - майстер може порадити не продовжувати депіляцію, щоб не нашкодити дитині (стресом!). Особисто у мене нічого не змінилося в плані хворобливості, і я переконалася на власному досвіді, що більше стресу мені доставляє перейти дорогу на Позняках або похід на плановий огляд в гос.поліклініку. Ми навіть до стоматолога ходимо в положенні, а це хіба не стрес?)) Вирішувати звичайно тільки майбутній мамі.
  2. На великому терміні, прийшовши на процедуру вже не виходить так швиденько і спритно застрибнути на кушетку до майстра. Відчуваєш себе трохи незграбною, стараешся зручніше влягтися і прийняти зручну позу. Правильний майстер депіляції, завжди підлаштується під твоє становище і підкаже пози в яких вдасться і процедуру ефективно провести і клієнтові буде зручно. Коли вже не можна лежати на спині, в основному це поза на боці, іноді навіть стоячи. Найскладніше - піднятися! Тому, майстри, допомагайте завжди клієнтці з цим.
  3. Про що ти думаєш під час процедури? Напевно про все крім болю. Була я на прийомі у стоматолога (8 місяць), лікувала зуби. Так ось, цей захід набагато неприємніше ніж похід на депіляцію. Я не думала про те що мені боляче або шкода себе, я прислухалася до реакції пузожітель, намагалася бути максимально спокійною і подумки його заспокоювала, що б він не хвилювався. Коли у тебе в животі хтось ворушиться - про себе думаєш менше, і відповідно це відмінно відволікає від неприємної процедури. А якщо є про що поговорити зі своїм майстром депіляції - то взагалі час пролітає дуже швидко!
  4. Після процедури відчуваєш себе красивою! Навіть якщо вже не бачиш через живота своє "бікіні". Уже з 4-5го місяці відчуваєш себе бегемотом, навіть якщо це не так і ніхто не помічає твій живіт і попа на місці - тобі все одно здається, що ти погладшала. Тому дуже важливо балувати себе процедурами, які дозволяють тобі відчувати себе красивіше і впевненіше.

За логікою "пузатіков" шугарінг це:

  • Заощаджує час! Зробивши раз в 1-1,5 місяця і закрила питання, без депіляції справ вистачає.
  • Зручно! Зручно що б зробив хтось. Приходить такий період, коли ти не тільки не бачиш нічого, але і не дотягуєшся в потрібні місця.
  • "Чи не соромно перед людьми" в пологовому залі. Хто знає різницю якості шкіри після гоління і шугаринга / воску - той зрозуміє.
  • Це не бритва з тупим лезом в пологовому будинку! Незнаю чому, але у багатьох вагітних є такий страх, що тебе може мало не насильно поголити в пологовому будинку бабка з багаторазовим верстатом))) Мабуть в радянські часи так і робили. У будь-якому випадку, зручно коли після пологів ти ще місяць можеш відчувати себе людиною без зайвого волосся, напевно молодим мамам в процесі відновлення після пологів не до цього.

У підсумку, хочу сказати: вагітність - це 100% не хвороба. Любіть і дбайливо ставтеся до своїх клієнтів, але не стискаючи палицю. Якщо ви впевнені у своїй майстерності, можете кваліфіковано проконсультувати клієнта, розумієте особливості депіляції у вагітних і не боїтеся складнощів - не відмовляйте в обслуговуванні дівчині в положенні.

Дуже багато написано статей на тему: чи дозволено депіляція при вагітності, які протипоказання є і т.д. Про це ми писали на сайті і в сегда можемо проконсультувати з цього питання. У всіх майстрів нашої студії є немаленький досвід роботи з беременяшкамі на різних термінах. Тільки в 2017 році ми наводили красу перед від'їздом в пологовий будинок більше 20ти клієнткам (по нашій невеликій статистиці, лідирують хлопчики).

Кажуть, що відмовляти вагітним не можна, але якщо ви (майстер) не впевнені в своїх силах і переживаєте більше клієнтки - оберігайте її і себе стресу. Надсилайте до нас в студію, у наших майстрів великий досвід роботи з колобки.

Коли ти розумієш, що виявилася в цікавому положенні і думаєш про депіляції, автоматом вистрілює загальноприйнятий питання: а чи можна, чи не зашкодить?
Знайоме?
Чи можна робити депіляцію?
Якщо чесно, на ранніх термінах, депіляція вагітної і невагітної клієнтки відрізняється тільки в кількості задається питання від майстра "як ви себе почуваєте?
Ми навіть до стоматолога ходимо в положенні, а це хіба не стрес?
Про що ти думаєш під час процедури?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com