рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плаття для вагітних | Готові викрійки і уроки з побудови на Викрійки-Легко.рф

Добрий день наші милі читачки !!!! Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зшити плаття для вагітної! Під час цього прекрасного періоду, животик постійно збільшується, і наряди доводиться купувати набагато частіше. Уважно варто поставитися і до вибору матеріалів з якого виготовлено одяг. Найкраще підійдуть натуральні тканини - льон, бавовна, шовк, вовна - легкі, вільно пропускають повітря, вони не порушують природну роботу шкіри, не перешкоджають шкірному диханню і потовиділенню.

Основний принцип створення викрійок суконь для вагітних, полягає в закладанні свободи в області живота. Не повинно бути тугих гумок (на поясі, на рукавах, внизу штанів - ні де !!!!) - це дуже важливо.

Далі, на фотографіях, наведені приклади суконь для вагітних з різними прийомами моделювання.

Сукня з запахом.

Напевно це один із самих практичних варіантів сукні для вагітних !!! За весь час вагітності, животик постійно збільшується, і нові наряди доводиться міняти мало не кожен місяць. Так як величину запаху можна змінювати, то дане плаття буде можливо носити протягом всієї вагітності!

Якщо ви ніколи не шили одяг із запахом, читайте статтю «основні прийоми моделювання - запахи» ось тут :

Даний прийом моделювання дає невелику свободу в області живота і підійде вам, якщо ви не на великому місяці вагітності. Для даних моделей краще підібрати добре тягнуться, трикотажні тканини. На моделі з сірого матеріалу ще додатково зроблені защипи по боковому шву в області живота. Приблизна послідовність розводки показана на малюнках 3 і 4 зі статті розташованої нижче.

Сукні із завищеною талією.

Одні з найбільш модних і поширених варіантів суконь для вагітних !!! Прийоми моделювання прості - підняття рівня талії на 10-15 см, і закладання складок, защипов, збірки по верхньому зрізу. Практичний варіант - можливо носити на різних термінах вагітності! Зверніть увагу на гарне чорне вечірнє плаття для вагітної - по конструкції воно дуже схоже на сукню, розібране в даній статті! Аналогічні прийоми моделювання присутні на малюнках 2,3,4 і 7 зі статті розташованої нижче.

Аналогічні прийоми моделювання присутні на малюнках 2,3,4 і 7 зі статті розташованої нижче

Плаття з заниженою талією.

Теж не поганий варіант для повсякденного носіння !!! У всіх моделях додатковий обсяг задається за допомогою розводки. На першому малюнку, на поясі зроблена збірка. У плаття з червоно - білої смужки, по вертикальній кокетці, додатково закладено защипи.

Плаття зі свободою від верху.

Такий же практичний варіант, як сукня з запахом !!! Під час вагітності змінюється не тільки розмір животика, а й обсяг грудей. Тому, додаткову свободу буде добре поставити і в грудях. За фотографіями видно, що защипи (модель 1) і складки (модель 2 і 3) починаються вище рівня грудей.

За фотографіями видно, що защипи (модель 1) і складки (модель 2 і 3) починаються вище рівня грудей

Якщо вас зацікавили якісь із запропонованих моделей, або у вас є свої ідеї, фотографії і ви хочете дізнатися як створити викрійку конкретного сукні для вагітної, то пишіть нам в групу в контакті ось тут

І тепер ми приступимо до створення ось цього красивого сукні для вагітних !!! В такому чарівному плаття майбутня мама буде почувати себе легко і невимушено в будь-якій обстановці! Модель прикрашена квітковим контрастним малюнком. Поличка з рельєфами виходять з плечових зрізів і йдуть через талієвиє виточки вертикально вниз. Відрізна кокетка з пояском, нижня деталь полички із зустрічною складкою. Спинка з фігурними рельєфами і середнім швом. Рукава втачного одношовні, довжиною ¾. Дане плаття буде відмінним вибір для повсякденного носіння !!!

Дане плаття буде відмінним вибір для повсякденного носіння

Щоб почати моделювати плаття для вагітної, нам потрібно мати основу сукні (рис.1). Для цього немає необхідності виконувати розрахунки і будувати її за допомогою лінійок і олівця - просто зайдіть на головну сторінку нашого сайту, виберете «базова форма сукні» і вкажіть свої мірки. Потім програма миттєво побудує вашу індивідуальну викрійку і, після оплати послуги, ви зможете роздрукувати її навіть принтері на форматі А4. Інструкції як це зробити є на сторінці генерації викрійки ось тут .

Введіть в форму свої мірки (інструкція, як правильно зняти мірки так само є на станиці генерації викрійки: отримаєте свою базову викрійку - основу сукні. ось таку :

ось таку   :

Як видно з технічного малюнку, нам необхідно підняти рівень талії на 10 - 15 см. Це забезпечити свободу в області живота (малюнок 2). Талієвиє виточки прибираємо.

Талієвиє виточки прибираємо

Потім ми будемо оформляти шви рельєфів (рисунок 3) .Плавние лінії будемо проводити, починаючи від плечового шва, потім по сторонам плечової виточки і зведемо в точці вершини виточки. В низ лінії йдуть вертикально.

В низ лінії йдуть вертикально

Тепер окремо размоделіруем бічну деталь переду (рисунок 4). Зробимо невеликий розведення 3-4 см, в області старого рівня талії, на опуклість живота. Потім плавною лінією оформимо бічний зріз і виконаємо заужение по низу на 2 см. Не забудьте поміряти шви сточування бокової і центральної деталі полички - з-за розведення потрібно буде збільшити довжину центральної частини!

Не забудьте поміряти шви сточування бокової і центральної деталі полички - з-за розведення потрібно буде збільшити довжину центральної частини

На малюнку 5 зображена готова деталь бічній частині полички.

На малюнку 5 зображена готова деталь бічній частині полички

Для моделювання центральної деталі необхідно зробити її в розворот (рисунок 6).

Для моделювання центральної деталі необхідно зробити її в розворот (рисунок 6)

Тепер відокремимо кокетку від нижньої деталі, розрізавши їх по лінії талії (рисунок 7 а). На кокетці намалюємо неширокий пояс 1,5 - 2 см і зобразимо глибшу горловину.

На центральній нижній деталі оформимо зустрічну складку з розчином по 3 см (малюнок 7 б). Якщо ви ніколи цього не робили, читайте статтю «основні прийоми моделювання складки» ось тут :

Тепер приступимо до моделювання спинки. Так само як на поличці проведемо рельєфи (рисунок 8).

На малюнку 9 показані деталі центральної і бічної деталей спинки.

На малюнку 10 а зображено креслення бази рукава. Трохи змінимо його: вкоротити до бажаної довжини і приберемо невелику виточки в лікті (малюнок 10 б). Обов'язково необхідно перевірити, щоб шви сточування рукава були рівні (х = у) і лінія нижнього зрізу мала плавну конфігурацію.

І ось форма сукні для вагітної готова !!! Тепер нам залишилося тільки викроїти всі деталі з тканини, а це - кокетка полички в розворот, нижня деталь полички, пояс, бічна деталь полички, бічна і центральні деталі спинки, обтачка горловини і рукава. За всіма зрізами задати припуски по 1 см. На подгибку низу слід додати 3-4 см.

Гарного настрою і до швидких зустрічей !!!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com