рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарба без аміаку | Чи можна вагітним фарбувати волосся: обережність перш за все

Волосся фарбують дуже багато жінок. Виробники фарби для волосся намагаються настільки розширити асортимент своєї продукції, щоб будь-яка жінка змогла підібрати для себе відповідний відтінок локонів, і цілком процвітають в цих своїх планах. Але що робити з відростають корінням свого рідного кольору, якщо в один прекрасний ранок тест на вагітність показав дві смужки - продовжувати фарбування або на дев'ять місяців утриматися від цієї процедури?

Шкода від фарби для волосся

Незважаючи на запевнення виробників про нешкідливість коштів на основі аміаку для вагітних, застосовувати подібну фарбу жінки «в положенні» побоюються, і цілком виправдано. Так, такий засіб не зашкодить майбутній дитині, проте його застосування може стати небезпечним для самої матері. Причина полягає в тому, що жіночий організм після зачаття починає стрімко перетворюватися; гормональний фон, рідинний баланс, призначення тканин і органів піддаються змінам. Структура волосся також змінюється, і агресивні хімічні барвники можуть завдати шкоди їхньому здоров'ю.

Крім того, не можна виключити і всілякі алергічні реакції, а зняти напад алергії звичними седативними засобами буде не можна - це шкідливо. Саме тому лікарі не радять використовувати фарбу на основі аміаку хоча б в перший триместр, поки зміни в організмі йдуть особливо бурхливо, а в ідеалі із застосуванням подібних засобів для фарбування краще почекати до народження дитини.

Засоби без аміаку - в чому відмінності?

Аміак у складі класичних фарб для волосся потрібен не для фарбування. Це хімічна речовина необхідно для того, щоб змінити щільну і гладку структуру волосяного стовпа, дозволяючи барвником пігментів міцно закріпитися. Саме тому таке фарбування є дуже стійким. Однак і шкода, що наноситься волоссю при цій процедурі, залишається досить значним - волосся пересихають, стають слабкими і ламкими. Саме тому виробники створили інший варіант барвників - фарбу без аміаку.

Подібна речовина фарбує волосся інакше. Пігменти не проникають у внутрішні шари волосся, а лише обволікають його зовні. Більш дорогі і якісні барвники можуть також містити речовини, здатні трохи прочинити щільно прилягають один до одного волосяні лусочки, тоді пігменти проникають під них, і фарбування стає більш стійким до змивання. При цьому структура волосся не змінюється, вони залишаються здоровими і красивими. Виробники також додають до складу фарб без аміаку інші речовини, корисні для волосся, тому такі барвники позиціонуються як здорові і навіть корисні.

Саме завдяки принципово відмінного дії на волосся фахівці і радять вагітним жінкам фарбувати волосся барвниками без аміаку. При цьому дотримується і ще одне важливе правило - немає аміачних парів, дихати якими майбутнім матерям ні в якому разі не можна. Той недолік, що подібні фарби дають не надто стійкий ефект, з лишком компенсуються їх безпекою; при необхідності процедуру можна повторити, не побоюючись за здоров'я малюка. Однак фарби без аміаку не підійдуть для жінок, які вирішили кардинально змінити свій вигляд: перефарбуватися з брюнетки в блондинку або вогненно-руду, застосовуючи такі щадні кошти, не можна. Подібні експерименти краще і зовсім відкласти до народження дитини, адже результат може виявитися зовсім не таким хорошим, як мріялося, а негативних емоцій під час виношування дитини потрібно уникати.


Статті по темі

Засоби без аміаку - в чому відмінності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com