рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за шкірою під час вагітності

  1. Крем від розтяжок MOTHERCARE лінії It's your body ( «Все для тіла»)
  2. Зволожуюча заспокійлива емульсія з захисними властивостями на основі термальною води La Roche-Posay
  3. Swisso Logical зволожуюча сироватка проти зморшок від ZEPTER

Автор: Тетяна Ардабьева 29.06.2016

Вагітність вельми відчутно перебудовує роботу всього організму. Догляд за шкірою обличчя і тіла в цей час дуже важливий, адже епідерміс в першу чергу відчуває наслідки потужної гормональної перебудови. Будьте готові до того, що ваша шкіра може реагувати на звичні засоби догляду зовсім інакше, ніж до вагітності. Треба уважно підійти до їх вибору, можливо, вам навіть доведеться відмовитися від деяких улюблених засобів.

Деякі салонні процедури, наприклад, масаж за допомогою гарячих каменів, гарячі обгортання, хімічний пілінг, процедури на основі ефірних масел бажано відкласти. Особливо небезпечні процедури фото- і електроепіляції, всі види ліфтингу, за винятком масажного, а також сауна, баня, гарячі ванни. Маски для обличчя можуть викликати дерматит або спровокувати появу пігментних плям. Вагітним рекомендуються процедури на основі морської солі і водоростей: обгортання, розслаблюючі і антистресові процедури.

Вагітним рекомендуються процедури на основі морської солі і водоростей: обгортання, розслаблюючі і антистресові процедури

У цей період багато жінок помічають поліпшення стану шкіри, так як запаси вологи в організмі підвищуються, внаслідок чого поліпшується кровообіг, шкіра стає свіжою і сяючою. Гормони естрогени, рівень яких зростає в кілька разів, також сприятливо діють на шкіру. Крім того, вони стимулюють синтез колагену, еластину і гіалуронової кислоти, активізують процеси кровопостачання, знижують ризик різкого скорочення судин, підвищують здатність шкіри зв'язувати вологу. Однак дисбаланс може викликати проблеми, такі, як свербіж шкіри (пруріго), причини якого до кінця не вивчені, а також посилити ймовірність целюліту. Найчастіше виникають роздратування і алергічні прояви. У період з 13 по 15 і з 20 по 25 тижні вагітності різко підвищується рівень тестостерону, що може спровокувати появу прищів і чорних крапок.

Вже з перших місяців вагітності доведеться систематично докладати зусиль, щоб підтримати еластичність шкіри, в області грудей, в зоні стегон і живота. Гормони гестагени зменшують еластичність волокон, щоб забезпечити можливість сильного розтягування шкіри.

Багато жінок під час вагітності виявляють на своєму обличчі пігментні плями, що виникли в зв'язку з иммунодепрессией. Потрібно максимально захищати обличчя від сонця за допомогою кремів і капелюхи, а після пологів можна зробити пілінг в салоні, щоб допомогти шкірі оновитися.

У другій триместр вагітності через збільшення маси тіла змінюється хода, що може спровокувати болі в спині, збільшення навантажень на ноги. Також нерідко з'являються неприємні розтяжки, які небезпечні тим, що вони можуть залишитися на шкірі і після того, як живіт скоротиться, тому боротьбі з цим явищем майбутній мамі варто приділити особливу увагу. Хороша профілактика цього явища - самомасаж із застосуванням спеціальних засобів від розтяжок, а правильно підібрані бюстгальтер і бандаж будуть підтримувати зростаючі груди і живіт, не даючи шкірі розтягуватися занадто сильно.

Запорука гарної рівної шкіри без розтяжок - регулярне її зволоження та живлення. Спеціально розроблена формула крему від розтяжок MOTHERCARE лінії It's your body на основі масел солодкого мигдалю і ши ефективно зволожує і пом'якшує ніжну шкіру в області грудей і живота, допомагаючи їй залишатися рівною по мірі зростання без ризику виникнення алергічних реакцій. Регулярне застосування крему робить шкіру більш еластичною, запобігаючи появі розтяжок.

Крем від розтяжок MOTHERCARE лінії It's your body ( «Все для тіла»)

Після пологів і під час годування грудьми

Відразу після пологів шкіра починає швидко скорочуватися, в ній знижується кількість вологи, тому знову доведеться вибрати нову систему для догляду за епідермісом. Дуже важливо стежити за станом сосків - вони часто тріскаються, а також за грудними залозами, адже збільшення обсягу часто викликає хворобливі відчуття. На допомогу приходять прохолодні компреси і продукти з м'яким охолоджуючим ефектом.

Зволожуюча заспокійлива емульсія з захисними властивостями на основі термальною води La Roche-Posay

LIPIKAR Емульсія була створена під контролем дерматологів і педіатрів спеціально для сухої і чутливої ​​шкіри. Засіб підходить для немовлят, дітей і дорослих.

Вхідне до складу формули масло каріте живить і зволожує суху чутливу шкіру, а Ніацинамід (4%) миттєво заспокоює і захищає її від впливу зовнішніх агресивних чинників. LIPIKAR Емульсія має легку текстуру для комфортного нанесення і, одночасно, ефективно зволожує і заспокоює навіть саму суху шкіру.

Swisso Logical зволожуюча сироватка проти зморшок від ZEPTER

Swisso Logical зволожуюча сироватка проти зморшок від ZEPTER

Зволожуюча сироватка з ексклюзивної лінії гіпоалергенної фітокосметики Swisso Logical - концентроване косметичний засіб, що поєднує інтенсивні інгредієнти, ефективно зміцнюють шкіру, і активні компоненти, які борються зі зморшками. Сироватка уповільнює процес руйнування шкіри на клітинному рівні і омолоджує її. Активні компоненти допоможуть запобігти появі дрібних і глибоких зморшок і помітно скоротять їх кількість.

Зволожуючий спрей для тіла Yves Rocher

флакон 100 мл, ціна 650 рублів

флакон 100 мл, ціна 650 рублів

Живильне молочко для тіла Yves Rocher

тюбик 200 мл, ціна 560 рублів


Гель для втомлених ніг Yves Rocher

флакон 200 мл, ціна 790 рублів

флакон 200 мл, ціна 790 рублів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com