рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно носити бандаж | Як одягати бандаж - Медтехніка

  1. Як правильно носити бандаж?

Проблеми зі спиною виникають, мабуть, у кожної людини. І це легко пояснити - хребет є головною опорою рухової системи людини, і саме він приймає на себе максимум навантажень.

Як правильно носити бандаж?

Цю тему умовно можна розбити на 3 частини: перша - суто теоретична - «чи потрібно носити бандаж». Друга - «Коли починати носити бандаж». І, нарешті, третя - «Як правильно носити бандаж».

Уже в дитячому віці ми починаємо розуміти, що нам по-силам, а що - ні. Але ж дуже часто нам доводиться працювати «на межі можливого».

І відповідь на питання: «чи потрібно носити бандаж», - може бути тільки однозначно ствердна - вчасно надітий бандаж може запобігти травмі як хребта, так і стопи, коліна і кисті. Бандаж потрібно надягати в ситуації можливих перевантажень, не чекаючи отримання травм! Ось вам відповідь на друге питання - коли починати носити бандаж або навіщо потрібно носити бандаж: не чекаючи травми, щоб травми не допустити!

На питання «Чи обов'язково носити бандаж?», - я завжди відповідаю: «Якщо хочеш залишитися цілим ...»

А ось питання «як правильно носити бандаж» Ви повинні обговорити з лікарем, так як і ваш організм в цілому, і ваша конкретна травма вимагають індивідуального підходу.

Втім, загальні правила тут відомі, пов'язані вони з тим, що самостійна робота м'язів при носінні бандажів обмежується, але їх не гріх повторити ще раз, коли потрібно носити бандаж:

  • Корсети та бандажі бажано надягати на нижню білизну, щоб не допустити натирання тіла;
  • Скільки часу потрібно носити бандаж - якщо немає іншого розпорядження лікаря, - не більше 6 годин на добу, і обов'язково знімати на ніч;
  • Коли треба носити бандаж: надягати обов'язково в разі передбачуваних перевантажень - спорту або фізичної роботи;
  • Чи не затягувати корсет для спини або бандаж дуже туго - це може порушити кровопостачання м'язів і хребта

Як одягати бандаж

Ми з вами розібралися в проблемі коли потрібно одягати бандаж, а ось як це робити, тут є тонкощі ...

В основному, бандажі та корсети зручніше надягати в лежачому положенні, попередньо розслабивши спинку. Вставати з поворотом через бік.

Особлива увага приділяється вагітним жінкам - саме для них був створений універсальний бандаж. Як носити універсальний бандаж до пологів і після пологів, інтуїтивно зрозуміло - до пологів від служить для підтримки животика (застібка під животом), а після пологів - для утягіванія (застібка ззаду).

А ось як правильно одягати універсальний бандаж - знали ще наші бабусі! Але вам потрібно призвичаїтися, особливо в допологовому стані.

Робити це потрібно лежачи, підклавши під спинку і сідниці невелику подушечку, - це допоможе плоду переміститися в верхню частину живота. Чи не намагайтеся затягнути універсальний бандаж туго. Вставайте обережно - спочатку перекиньтеся на бік, а потім вже вставайте

Як правильно носити бандаж?
Як правильно носити бандаж?
На питання «Чи обов'язково носити бандаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com