рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка хрестом схеми


Анонс: Щосуботи проводиться безкоштовний майстер-клас .
"Торговий дім" Зигзаг " | Корисні посилання Вишивка хрестом схеми Igolka.info - це різноманітні схеми вишивки хрестом які можна викачати абсолютно безкоштовно, цікава інформація по вишивці хрестом і в'язання. Також на нашому сайті надані рубрики: поради по рукоділлю , траволікування . Сайт допоможе Вам оволодіти азами вишивки та в'язання. Крім цього Ви знайдете тут багато корисної інформації, що стосується жіночого здоров'я, догляду за собою, багато різноманітних, і в той же час простих у застосуванні рецептів і порад (напр. Масок для обличчя, рад по догляду за волоссям, тілом і т.п. ); важлива інформація про деяких продуктах харчування та багато-багато іншого. У нашому архіві зібрані унікальні схеми вишивки хрестом від Іголка.інфо.

Вишивка хрестом і рукоділля - на нашому сайті.

Якщо Ваш сайт має тематичне схожість з нашим сайтом, то Ви можете розмістити код нашого лінку у себе і надіслати нам своє посилання, банер 88х31 і опис сайту до 1000 знаків і 5-8 посилань на внутрішні сторінки Вашого сайту.

Наш банер 88х31

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com