рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка хрестом на одязі. Корисні спостереження і поради з досвіду.

Для початку хочу зауважити, що на одязі простіше і часто швидше робити вишивку гладдю. Причина проста: для гладі придатна практично будь-яка тканина основи і сама вишивка виконується досить швидко. Але, якщо ви, як і я, поки освоїли тільки хрестик, то і він відмінно підійде.

Для вишивки хрестом потрібна допоміжна канва. Вона буває двох видів: водорозчинна і канва, волокна якої треба висмикувати по одному після закінчення вишивки. Я віддаю перевагу водорастворимую канву, так як її простіше видалити.

Сюжет для вишивки зазвичай шукаю в Pinterest, там багато цікавих і свіжих ідей. Муліне використовую ті, що залишилися від вишивки за розділами. Це зручно: з одного боку, утілізіруешь залишки, а з іншого, можеш бути впевнений, що нитки несподіваного не злиняють на улюблений предмет гардероба, адже вишивка по набору вже пройшла через прання.

Якщо тканина одягу тягнеться, то при вишиванні пяльци краще не використовувати. Вишивати з ними зручніше. Але коли ви приберете натяг, хрестики деформуються, і вишивка, в кращому випадку, буде виглядати неакуратно. Якщо ж ви вишиваєте на льоні і взагалі будь-який мало деформується тканини, як це було в моєму проекті новорічних сорочок дітям, то можна сміливо застосовувати пяльци, шкоди не буде.

Шматок допоміжної канви потрібно відрізати з запасом в 1-2 см по периметру в порівнянні з розміром вишивки. А потім необхідно його щільно приметать до основи в місці, обраному для вишивання. Так ви будете впевнені, що в процесі роботи канва не зрушиться і вишивку не перекосів.

Якщо схема передбачає наявність бекстіча, французьких вузликів або бісеру, то все це краще виконає вже після прання та видалення допоміжної канви. З бекстічем так вчинити не завжди можливо, але, якщо можливо, рекомендую. У моєму випадку при вишивці на футболці з 100% бавовни, яка досить добре розтягувалася, бек у динозаврика довелося після прання перешити, бо він провис.

По закінченню вишивки прибираємо намітки, що закріплює допоміжну канву на основі. Ділянка одягу з допоміжної канвою необхідно замочити на 10 хвилин в теплій воді. Велика частина канви розчиниться за цей час, але після я все ж рекомендую випрати виріб в машинці в щадному режимі для остаточного видалення залишків канви.

Велика частина канви розчиниться за цей час, але після я все ж рекомендую випрати виріб в машинці в щадному режимі для остаточного видалення залишків канви

Після сушіння виконайте декоративні шви, якщо необхідно, і можна радіти нової ексклюзивної віщо в вашому гардеробі.

Після сушіння виконайте декоративні шви, якщо необхідно, і можна радіти нової ексклюзивної віщо в вашому гардеробі

Водорастворимую канву можна купити тут

Save

Save

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com