рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Китайські набори для вишивки

У наш час високих технологій, великих швидкостей, динамічного ритму життя все більшої популярності завойовує вид рукоділля - вишивка хрестом. Вишивальниці прекрасно знають про благотворний вплив процесу вишивки на нервову систему, дрібну моторику - на цьому ми не будемо зупинятися. Сьогодні поговоримо про те почуття, коли хочеться чогось новенького - нових дизайнів, нових відчуттів ... У всіх нас є улюблені виробники наборів для вишивання, але іноді (погодьтеся) необхідні зміни, нехай і в вишивці!

Таким «ковтком свіжого повітря» може стати набір для вишивання з Китаю.

\ \

\

На жаль, багато хто ставиться до китайських наборам упереджено - а дарма! Адже Китай недарма є «фабрикою світу». І питання якості - це лише питання ціни. Думаю, багато хто вже стикався з відшиваючи за розділами з Китаю, і деякі просто вражають реалістичністю сюжету, матеріалами. У нашій країні вишивка хрестом шовковими нитками поки ще в новинку, хоча і поступово завойовує серця рукодільниць.

Давайте ж докладніше розглянемо, що ж за явище - набори для вишивки шовком.

Шовкові нитки гладкі, можна сказати глянцеві, м'які, і, разом з тим, важкі. Мають насичений колір, який при пранні готової роботи не линяє. Мають не менш багату палітру відтінків, ніж нитки бавовняні.

Канва, як правило, 11 Каунті, з нанесеною кольоровою схемою і ключем до неї. Паперова схема зазвичай додається, але навряд чи буде потрібно. Закінчивши вишивку, досить просто прополоскати вишивку в холодній воді і від схеми не залишиться і сліду. Звичайно ж, таку канву потрібно від води берегти.

У великої канви, безумовно, є противники, але в китайських наборах це вишивальниць, тільки на руку! По-перше, деякі набори досить великих розмірів і вишивати таку роботу цілком не кожна візьметься, тому що на виконання її можуть піти багато місяців, а то й роки. По-друге, саме частково надрукований малюнок за рахунок будови канви і чудової якості друку, виглядає як картина, написана маслом на полотні, але ж нам це і потрібно! В останню чергу хочу зауважити, що вишивати шовковими ниточками в одне або два складання складно. Уже згадувалося, що нитки дуже гладкі і з однією ниткою буде складно управлятися - укладати її рівно незручно, тому що дані нитки призначені для вишивання в три складання і більш.

Китайські набори для вишивки значно відрізняються в сюжетному плані від звичних нам наборів. Адже ті, хто розпещений звичайного асортименту, вельми вибагливі. А тут нас чекають чудові квіти і квіткові композиції, райські птахи, павичі, тигри ... Присутні і набори з дитячими сюжетами, дівчата. За деяким винятком, сюжети небанальні, свіжі і дуже цікаві! Не будемо забувати і про різні форми - диптихи, триптихи, полиптихи - завжди дуже свіжо виглядають в інтер'єрі!

Не будемо забувати і про різні форми - диптихи, триптихи, полиптихи - завжди дуже свіжо виглядають в інтер'єрі

Приємною особливістю китайських наборів для вишивки є те, що абсолютно будь-який набір може вишити абсолютно будь-яка рукодільниця - і з багатим досвідом і починаюча. А це є важливим критерієм, наприклад, для подарунка. Обдаровуваний буде в захваті гарантовано! Або якщо починаюча вишивальниця хоче вишити цікавий сюжет, гідний вітальні - нічого складного і результат приголомшливий!

Або якщо починаюча вишивальниця хоче вишити цікавий сюжет, гідний вітальні - нічого складного і результат приголомшливий

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

Сподобався наш сайт?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com