рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хто така Тріш Бурр і чому ми так її любимо

  1. З чого все починалося
  2. Співпраця з DMC
  3. Створення схем і вишивка гладдю
  4. Вишивка Тріш Бурр сьогодні
  5. Де купити книги Тріш Бурр російською мовою

Якщо ви любите вишивку гладдю і вже давно підписані на співтовариство Червоної нитки ВКонтакте, вам напевно знайоме ім'я Тріш Бурр! Цю талановиту рукодільницю з ПАР дуже складно залишити без уваги - її роботи часто миготять в рукодільних паблік як зразок художньої вишивки гладдю.

Якщо ж ви вперше чуєте це ім'я - вам можна позаздрити! Адже прямо зараз, в цій статті вам належить знайомство з однією з найулюбленіших і шанованих майстринь рукодільного світу.

З чого все починалося

Тріш Бурр народилася в Зімбабве, відвідувала там же Ірландську Католицьку Школу і, як вона сама пише, замість того, щоб, як інші дівчатка, вчиться шити і готувати, співала в церковному хорі. У неї все ж були заняття з малювання, і вона навіть мріяла вступити в художній коледж, але такого в країні не було, а відправити її за кордон батьки не могли через фінансові причини. В результаті Тріш пройшла курси секретарів.

Після заміжжя в 23 роки і народження двох малюків вона потроху займалася рукоділлям - шила, в'язала, пробувала себе в декупажу та створенні вітражів. Чоловік, який завжди підтримував в ній любов до рукоділля, годинами стояв у місцевої церкви, пропонуючи купити її творіння, але бажаючих було небагато, що дуже засмучувало Тріш.

Але одного разу, в 1995 році її двоюрідна сестра, приголомшливого майстерності кравчиня, попросила Тріш, відправляти у відпустку, купити для неї муліне DMC для вишивки хрестиком.

«Коли я зайшла в магазин і побачила неймовірне розмаїття відтінків і безліч схем для вишивки хрестом, я втратила спокій», - розповідає сама Тріш.

У той час в Зімбабве просто не існувало такого поняття як «муліне», а крім того, кожен громадянин мав право мати лише обмежену кількість валюти. Тому всю доступну їй суму (близько 25 доларів) Тріш вирішила витратити на нитки і схеми.

Так почалася любов до вишивки довжиною в ціле життя!

Співпраця з DMC

Три роки по тому Тріш Бурр звернулася до французького відділення DMC з пропозицією імпортувати в Зімбабве муліне. За її словами, вся рідня і друзі думали, що вона має бути з'їхала з глузду - настільки непрактичною і безглуздою здавалася ця затія, але сама вона була впевнена, що попит буде. Після довгих переговорів компанія DMC надала їй можливість створити офіційне агентство-представництво фірми в Зімбабве.

Успіх був неймовірним - Тріш почала поставляти муліне в кожен магазинчик і в кожен рукодільний відділ в країні. Підприємство все росло, їй навіть довелося наймати співробітників, але через політичну обстановку в країні сімейство було змушене перебратися в ПАР і продати цей бізнес, так як в ПАР вже було подібне агентство.

Підприємство все росло, їй навіть довелося наймати співробітників, але через політичну обстановку в країні сімейство було змушене перебратися в ПАР і продати цей бізнес, так як в ПАР вже було подібне агентство

Створення схем і вишивка гладдю

Що ж, муліне тепер було легкодоступною, але зі схемами все ж були проблеми, тому Тріш почала створювати власні схеми для вишивки хрестиком, що в підсумку вилилося в її Африканську Колекцію Схем.

Паралельно вона почала освоювати незліченні види вишивки. В тому самому першому в її житті рукодільні магазині Тріш купила набір для вишивки гладдю, і її полонила техніка коротких і довгих стібків, що дозволяє домагатися тонкого художнього результату. Ніяких підручників з вишивки гладдю не було й близько, тому Тріш змушена була вчитися методом проб і помилок, намагаючись скопіювати малюнки на листівках і в журналах.

У 1998 році її запросили на фабрику DMC у Франції - компанія запропонувала їй написати книгу по квіткової вишивці. Коли книга була готова, виявилося, що компанія збирається публікувати її виключно французькою, що Тріш не влаштувало. Розірвавши контракт, вона звернулася в інші видавництва.

На сьогоднішній день вийшло вже вісім книг Тріш Бурр, кожна з яких - маленький шедевр, не тільки з точки зору художньої цінності, але і з точки зору освітньої На сьогоднішній день вийшло вже вісім книг Тріш Бурр, кожна з яких - маленький шедевр, не тільки з точки зору художньої цінності, але і з точки зору освітньої. Тріш Бурр - прекрасний оповідач, всі, хто коли-небудь пробував вишивати по її майстер-класами і посібникам, знають, що її манера викладу відрізняється витонченою стислістю і доступністю. Вона завжди намагається дати максимум детальних схем, щоб читач міг зрозуміти техніку розташування стібків, і з її подачі ви легко освоїте гладь.

Вишивка Тріш Бурр сьогодні

на своєму сайті Тріш ділиться вишивками, ідеями та проектами, якими по праву захоплюються умільці зі всього світла. В блозі ви знайдете безліч історій, не тільки про вишивку, а й про особисте життя майстрині, але, на жаль, тільки на англійській мові.

У неї також є магазин , Де можна придбати схеми і уроки в електронному форматі.

У неї також є   магазин   , Де можна придбати схеми і уроки в електронному форматі

Де купити книги Тріш Бурр російською мовою

Далеко не всі книги доступні російською, а багато хто з тих, що все ж були видані, часто вже розкуплені, тому всім бажаючим отримати книгу Тріш Бурр в фізичному вигляді, доведеться постаратися! Але ми спробуємо спростити для вас завдання.

Далі ви знайдете опубліковані російською видання та анотації до них.

Ця книга є підсумком багатьох років роботи і вивчення африканської життя і її дивовижних звичаїв. Ці роботи показують чудове достаток пейзажів, рослин, птахів і тварин, які так природно існують в африканській середовищі, наповненою сонячним світлом. Тріш Бурр розробила колекцію проектів по вишивці хрестом, які зображують реалії повсякденного африканського життя в майже реалістичному, яскравому, барвистому і живому стилі, від світанку до заходу сонця, і додала трохи фольклорних оповідань, які супроводжують деякі з її дизайнів. Проекти розташовані по мірі зростання - від швидких і легких до більш складних, призначених для кваліфікованих вишивальників. Включені також алфавітна таблиця і збори мотивів, для того щоб читачі могли розробляти свої власні проекти.

Купити книгу на Ozon.ru

Представляємо приголомшливу колекцію унікальних вишитих робіт. Зображені на них квіти буквально оживають завдяки майстерно підібраним ниткам і майстерному використанню простих стібків. Будь-квітка з цієї книги - втілення досконалості природи і віртуозного володіння технікою вишивання.
Крім надзвичайної краси квітів, які зображені з урахуванням найменших деталей і переходів відтінків, книга порадує читача докладним описом техніки вишивання, повнорозмірними шаблонами і рекомендаціями щодо використання різних ниток.

Купити книгу на Ozon.ru

Вишивання квітів як високе мистецтво! Представляємо приголомшливу колекцію унікальних вишитих робіт. Зображені на них квіти буквально оживають завдяки майстерно підібраним ниткам і майстерному використанню простих стібків. Будь-квітка з цієї книги - втілення досконалості природи і віртуозного володіння технікою вишивання. Крім надзвичайної краси квітів, які зображені з урахуванням найменших деталей і переходів відтінків, книга порадує читача докладним описом техніки вишивання, повнорозмірними шаблонами і рекомендаціями щодо використання різних ниток.

Купити книгу на Ozon.ru

Довгоочікувана новинка від всесвітньо відомої вишивальниці гладдю! У цій книзі неповторна Тріш Бурр познайомить всіх любителів вишивання з колекцією чарівних мініатюр, виконаних шовкової гладдю. Всі вихідні малюнки зроблені за старовинними вікторіанським ілюстрацій. На сторінках книги Тріш розповість читачам про все, що засвоїла за роки роботи в техніці художньої гладі; поділиться своїми відкриттями; навчить правильно виконувати довгі і короткі стежки, а також застосовувати їх в різних малюнках. Для кожної моделі і для кожного малюнка в книзі представлені номери ниток, численні покрокові ілюстрації і опису. Схеми розташування кольорів показують, які ділянки яким кольором слід вишивати. Завдяки невеликим розмірам вишитим мотивами можна знайти саме різне застосування. Всі малюнки можна вишити як муліне DMC, так і муліне Anchor. У книзі також наводяться докладні таблиці переведення квітів для обох марок ниток. Моделі об'єднані в групи: портрети, птиці, квіти, вікторіанські братки. Книга закінчується докладним описом виготовлення голечник, прикрашеного вишивкою.

Купити книгу на Ozon.ru

Більше книг по вишивці ви знайдете в нашій спеціальній рубриці «Книжковий огляд» !

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com