рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ФОТОВИШІВКА. Маленькі хитрощі в роботі. | Photovip - Машинна вишивка фотографій, портретів, картин на замовлення

З кожним днем, портрети вишиті по фотографії набувають все більше і більше прихильників. З кожним днем, портрети   вишиті по фотографії   набувають все більше і більше прихильників

Також, дуже багато майстринь, дизайнерів машинної вишивки які хотіли б навчитися створювати гарні вишиті портрети.

Дуже схожі на фотографію-початківець, реалістичні, як живі картини-фотовишівкі змушують зупинити свій погляд на них.

Як навчитися створювати гарні вишиті портрети? В якій програмі для машинної вишивки працювати?

Отже, з чого почати?

Почну з того, що існує кілька програм для створення таких дизайнів.

Особисто я, працюю в програмі Pe-design next.

Ця програма дозволяє робити дуже красиві дизайни фотовишівкі, але, її модуль має мінімальні налаштування і можливості для обробки зображення.

А це в свою чергу подрозумевает те, що користувач цієї програми вміє працювати в графічних редакторах, в такій програмі як Photoshop.

Якщо Ви хочете досягти хороших результатів у створенні дизайнів для машинної вишивки портретів для цього потрібно:

  • бажання навчатися
  • знання і вміння працювати в Photoshop
  • знання PE-Design
  • художній смак

Ну, і звичайно дуже добре, якщо у Вас є вишивальна машинка, щоб Ваші творіння (для початку невеликі) можна було б спробувати в роботі.

Якщо Ви новачок, і тільки починаєте вивчати комп'ютерно-машинну вишивку, мої невеликі рекомендації, я сподіваюся, допоможуть Вам, досягти нехай спочатку невеликих, але перших своїх успіхів в цьому, на перший погляд, легкому, а в нашому випадку, нелегкій справі.

Почнемо з підготовки до вишивки.

Готуємо тканину для машинної вишивки.

Виходячи з того, для якого вироби Ви будете робити вишивку, перед початком роботи потрібно підготувати тканину. Всім відомо, що практично будь-яка тканина з бавовни, дає усадку після першого ж прання, тому перша рекомендація:

  • намочити і висушити тканину, на якій Ви будете вишивати (виключаємо оксамит, а також шкіру, і ще тканину для виробів, які стиратися НЕ будуть: картини, обкладинки для паспорта і т.д)

Якщо всю тканину намочити і висушити просто немає можливості, тоді хоча б гладимо її через вологу марлю.

Підбір тканини для вишивки фотопортрета

  • Так як фотостежок це дуже щільна вишивка, тканина потрібно підбирати відповідної щільної фактури. Для вишивки по фото не підійде тонка тканина, а також тканину яка тягнеться. Це повинна бути тканина грубої фактури, щільна. А також для фотовишівкі потрібно використовувати стабілізатор.

(Детальніше про матеріали Ви можете дізнатися в цій статті «Матеріали для машинної вишивки портретів»

Готуємо стабілізатор для машинної вишивки портрета

  • Для машинної вишивки фотографій можна використовувати різні види флизелина (відривний, клейовий). Також він може бути різного кольору і щільності.

Фіксація тканини в п'яльцях для машинної вишивки

  • Запялівать і фіксувати тканину в п'яльцях щільно-можна АЛЕ, туго- не можна.
  • Постарайтеся так запяліть, щоб тканина у Вас була не надто натягнута, так як після того, як робота буде закінчена і Ви звільните тканину, вона повернеться в свою прежднему форму, а зморщування і деформація навколо вишивки виглядатиме дуже негарно.

"Проба пера"

  • Для того, щоб дизайн вишивки вийшов дійсно шикарний, яким би професіоналом в цій справі Ви себе не вважали, потрібно, ну просто необхідно, зробити пробну вишивку. На такий же тканини, яку будете використовувати в роботі. Це робиться для того, щоб потім внести будь-які корективи в дизайн машинної вишивки, перевірити натяг нитки, стабілізатор). Це стосується практично всіх дизайнів, виключаємо тільки вишивку по фотографії.

Чому? виключаємо фотовишівку? Тому що:

Фотовишівка, це зазвичай дизайн з множинними тисячами стібків, а якщо це дизайн занадто великий, наприклад фото-портрет 40х50 в кольорі, тоді на таку пробу у Вас піде мінімум 2-3 дні. А це- час, і дуже величезний витрата матеріалів. Тому, у вишивці портретів для новачків, я б рекомендувала зробити по-іншому.

  • Якщо це вишитий портрет, для нас найголовніше колірної підбір ниток для особи, волосся. (докладніше про підбір кольору Ви довідаєтеся зі статті «Колір в фотовишівке» )
  • Тому, найкраще вирізати невеликий шматок з дизайну особи (фото-приклад)

Дизайн портрета по фотографії

Дизайн портрета по фотографії

Вирізаємо невелику ділянку диза

  • Вирізати так, щоб туди входили елементи волосся, очей, шкіри, і цю невелику ділянку спробувати вишити. Нехай Ви витратите на це 30хв-1 годину, але згодом, будете на 100% впевнені, що нитки підібрані добре, кольори виглядають красиво, стежки лягають рівно, нижня нитка не вилазить наверх. І зробивши роботу за 1-3 дні, Ваша вишивка портрета не відправиться в сміттєвий бак.

І зробивши роботу за 1-3 дні, Ваша вишивка портрета не відправиться в сміттєвий бак

Елемент вишивки для проби

  • не забудьте, зберегти цей елемент під іншим ім'ям, а також записати черговість квітів у вишивці цього елемента.

Надалі, з досвідом, Ви навчитеся підбирати ниточки для особи в фотовишівке, і цього вже не потрібно буде робити.

Ниточки-голочки

Для машинної фото-вишивки потрібно використовувати тільки ті голки і нитки, які призначені для цієї вишивки. І ні в якому разі інші (швейні). Це дуже важливо в нашій роботі.

Детальніше про підбір ниток для вишивки фотографії

Моя рекомендація для новачків вишивки по фото:

  • Після того, як Ви зробили або купили готовий дизайн фотовишівкі , В програмі підібрали кольори ниток того, чи іншого виробництва, бажано все бобіни з номерами ниток (які підібрані в програмі) поставити перед собою, щоб подивитися поєднання кольорів.

Впевнена на 100%, що майстри не використовують нитки тільки одне виробника, як правило у майстринь їх кілька. Десь купили дешевше ниточки, десь ті, які більше підходять за кольором. Подивіться, чи всі кольори у Вас є для вишивки портрета по фотографії, або яким кольором можна замінити нитку, якою у Вас немає в наявності.

  • При заміні, спробуйте і в програмі змінити колір на той, який хочете поставіть.Теперь подивіться, як виглядає дизайн вишивки? Чи не занадто змінився він після заміни кольору нитки? Як поєднуються кольору в дизайні вишивки портрета?
  • Головне правило: вишиваємо від світлого відтінку до темного !!!

Якщо ця особа: не можна спочатку поставити першим номером нитку темно-бежевого кольору, а потім вже вишивати нитками світлих тонів особа.

Дивіться що виходить, якщо Ви в неправильному порядку поставили кольору.

Дивіться що виходить, якщо Ви в неправильному порядку поставили кольору

Для прикладу на зображенні Ви можете побачити, що при правильному порядку, відповідність тіней відблисків на обличчі, гармонійно виглядають в дизайні.

Для прикладу на зображенні Ви можете побачити, що при правильному порядку, відповідність тіней відблисків на обличчі, гармонійно виглядають в дизайні

При неправильному порядку, особа на вишивці просто буде зіпсовано. А це гріш-ціна Вашої праці.

Протягання. І як з ними боротися?

Ох вже ці протягання! Скільки часу йде на цей процес! В основному при розробці дизайнів, програміст машинної вишивки повинен зробити дизайн так, щоб в подальшому в роботі при вишивці їх було мінімум. Або ж при розробці дизайну (в різних програмах) можна поставити таку функцію, як обрізка нитки.

Тоді машинка буде обрізати нитки при закінченні вишивки якогось елементу, або при зміні кольорі нитки.

Але, в фотовишівке такого результату звичайно ж домогтися дуже важко. Так як сама вишивка по фотографії (photostitch) дуже щільна, колір однієї нитки накладається на колір інший нитки, безліч квітів, безліч протяжок (жах одним словом!) Тому протягання одного кольору, можуть зашіться іншим кольором, що нерідко призводить до поганих результатів машинної фото вишивка. Після того, як протяжка одного кольору зашілась іншим кольором, її мало того, що важко буде потім обрізати і прибрати, вона ще може зіпсувати Вам вишивку. Уявіть, якщо протяжка коричневого кольору залишилася під світлим кольором нитки на вишитому портреті на самому видному місці: на обличчі?

Моя порада:

  • Прибираємо протягання після кожного вишитого кольору! Це легко зробити, якщо програмувати машинку так, щоб після кожного зшита кольору машинка зупинялася на паузу.

Ну, ось, мабуть, невеликий перелік маленьких секретів, для машинної фотовишівкі якими хотіла поділитися з Вами, дорогі майстрині!

Рада буду відповісти на Ваші питання.

Ви можете мені як писати мій e-mail: [email protected]

Або стукати в скайп: tanyamarmash

Ну і звичайно запрошую всіх приєднатися до моєї групи в VK - Вишивка портретів від Photovip

С ув. Тетяна

схоже

В якій програмі для машинної вишивки працювати?
Отже, з чого почати?
Чому?
Виключаємо фотовишівку?
Теперь подивіться, як виглядає дизайн вишивки?
Чи не занадто змінився він після заміни кольору нитки?
І як з ними боротися?
Уявіть, якщо протяжка коричневого кольору залишилася під світлим кольором нитки на вишитому портреті на самому видному місці: на обличчі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com