рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати верстат для вишивання

  1. види
  2. огляд верстатів
  3. Поради у виборі

Ручна вишивка - різновид рукоділля, що є частиною стародавнього промислу. З давніх-давен дівчаток долучали до ведення домашнього господарства, а також розвивали навички вишивання. У багатьох сучасних сім'ях досі підтримується старовинна добра традиція під час сватання зустрічати бажаних гостей вишитими рушниками. Матері дарують дітям, котрі збираються в далеку дорогу, вишитий одяг, хустки.

Матері дарують дітям, котрі збираються в далеку дорогу, вишитий одяг, хустки

Красиві вироби, прикрашені ручною вишивкою, знову знаходяться в тренді. Багато хто не шкодують коштів для того, щоб придбати скатертини, хустки, блузи з писаними візерунками. Існують і такі умільці, які вважають за краще самостійно вишивати візерунки, дивуючи своєю роботою всіх оточуючих. Ручна вишивка - рукоділля, азам якого легко навчитися, а згодом удосконалювати свої навички. Багато досвідчені майстри рекомендують придбати верстат для вишивання, який значно полегшує процес вишивання, сприяє створенню сприятливих умов для такого заняття. У спеціалізованих магазинах можна придбати різноманітні верстати для вишивки та інші товари для вишивання . Рекомендується завчасно вивчити поради рукодільниць щодо вибору верстатів, а також вивчити пропонований торговими магазинами асортимент таких пристроїв.

види

Купуючи це оригінальний пристрій для рукоділля, майстрині отримують повну свободу дій. Перш за все вони можуть займати будь-яке положення тіла і змінювати його, щоб в процесі роботи відчувати себе комфортно. До того ж, застосовуючи такий пристрій, виключається необхідність утримувати однією рукою пяльци з полотном, оскільки звільняються обидві руки вишивальниці, що сприяє більш швидкій роботі.

У спеціалізованих торговельних закладах є такі різновиди верстатів для вишивання:

Диванний верстат для вишивання вважають за краще купувати майстрині, які прагнуть створити справжню картину, що вимагає більш значних тимчасових витрат. Такий різновид верстата дозволяє умільці розташовуватися в зручному кріслі або на дивані. Верстат для вишивання хрестиком встановлюється попереду вишивальниці, його ніжки розміщуються по обидва боки стегон. Відстань, на якому необхідно розташувати такий верстат, може бути різним, все залежить від персональних переваг майстра.

Диванний верстат багато хто вважає універсальним, оскільки його можна розміщувати і на столі. Він дозволяє регулювати кут нахилу, а також висоту, збільшуючи або зменшуючи ніжки.

Настільні верстати для вишивки хрестом, бісером вважають за краще купувати умільці, яким комфортніше працювати за столом, на якому розташовуються всі необхідні матеріали для вишивки. Такий різновид верстата досить популярна не тільки серед початківців, але і досить досвідчених майстринь завдяки таким характерним для нього особливостей:

  • компактність;
  • проста конструкція;
  • широке розмаїття варіантів регулювання положень.

Третій різновид верстатів - для підлоги, супроводжується складною конструкцією і багатофункціональністю. Такі верстати воліють мати досвідчені майстри, що ставлять перед собою найскладніші завдання, вишиваючи справжні шедеври у вигляді картин. Підлоговий верстат можна видозмінювати, доповнювати його необхідними для роботи комплектуючими.

Верстати для вишивання можуть відрізнятися якістю рами, здатної обертатися навколо осі. Також рамка відрізняється зовнішніми параметрами. Найчастіше диванні конструкції мають рамки з шириною від 40 до 70 см, а ширина рамок підлогових верстатів - в два рази більше, вона становить від 80 до 100 см.

огляд верстатів

Верстати для вишивання - товар, який активно пропонується не тільки в спеціалізованих торгових закладах, а й у інтернет-магазинах. Умільці можуть вибрати різноманітні варіанти, що супроводжуються різною ціною, формою, розміром. Купувати пристрої в інтернеті в даний час вважають за краще багато, оскільки при бажанні споживача інтернет-магазин забезпечує доставку, товар надходить за вказаною адресою.

У торгових закладах представлені верстати різних виробників, найпопулярнішими серед яких є компанії:

  • Дубко;
  • Арабеска;
  • Оманік.

Ці виробники пропонують кращі пристрої, що забезпечують високий результат. Вишивки на виробі виходять напрочуд гарними, нічим не поступаються за якістю і зовнішнім виглядом машинному аналогу.

Фабрика «Дубко» створює популярні верстати, що заповнюють 20% потреб ринку. Пристрої характеризуються високим рівнем якості, оскільки для їх виробництва використовуються тільки тверді породи дерева.

Пристрої характеризуються високим рівнем якості, оскільки для їх виробництва використовуються тільки тверді породи дерева

При створенні верстатів були враховані запити та побажання рукодільниць. Купуючи пристрої фабрики «Дубко», майстри отримують можливість вишивати не тільки хрестом, а й бісером.

Ще один популярний виробник - «Арабеска» - пропонує найширший асортимент верстатів, включаючи підлогові, настільні та диванні конструкції. Рами верстатів володіють величезними розмірами, що дозволяє вишивати величезні полотна. Відмінною особливістю конструкцій рам пристроїв компанії «Арабеска» є можливість їх обертання навколо осі.

Інтерес серед рукодільниць викликають також верстати компанії «Оманік Фекторі». Вони виготовляються з високоякісної сталі, характеризуються підвищеною міцністю і функціональністю. Існують два різновиди моделей цього виробника, які користуються особливою популярністю. «Монстрик» - різновид, що забезпечує роботу з великими полотнами, розмір яких досягає 1,2 м. «Дуплекс» - ще один вид верстата, що забезпечує високу мобільність роботі умільці.

Поради у виборі

Процес вишивання часто провокує у недосвідчених рукодільниць підвищену втому. Це свідчить про те, що вони не володіють секретами щодо правильної організації робочого місця. Бажаючи придбати верстати для вишивання, слід правильно підійти до питання вибору пристрою. Для цього важливо звернути увагу на такі його особливості:

  • діапазон регулювання (якщо придбати верстат з широкими можливостями регулювання положення рами, умільці зможуть забезпечити для себе комфортне положення тіла);
  • матеріал, з якого виконаний верстат (краще відмовитися від пристрою, виконаного з пластика, який часто піддається поломок, перевагу слід віддавати дерев'яним виробам, що характеризується високим рівнем міцності, надійності, а також виключає ефект прилипання ниток).

Також при виборі пристрою важливо враховувати не тільки особливості конструкції, а й перевагу самої рукодільниці. Якщо вона прагне вишивати картини, значить, купувати слід тільки підлоговий варіант.

Важливо враховувати і простір приміщення, в якому планується встановити верстат. Зокрема, в невеликих кімнатах не вийде встановити підлоговий варіант верстатів, оскільки вони мають великі габарити. Якщо ж рукодільниця планує працювати в приміщенні з великою площею, тоді розміри пристроїв не несуть ніякого критичного значення. Дуже важливо звернути увагу на механізми фіксації верстата.

Добре, якщо є можливість особисто відвідати торговий заклад, візуально оцінити рівень функціональності вподобаного пристрою. Якщо ж покупка здійснюється через інтернет-магазин, потрібно обов'язково зв'язатися з адміністратором, уточнивши у нього всі подробиці конструкції пристрою. Ретельне вивчення особливостей конструкції верстатів забезпечує надалі комфортну роботу умільці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com