рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

газета Примор'я "АВ" // Новини // Неповторний костюм

НОВИНИ
mama.ru Далі буде.

Продовження, початок у №№ 49-50
Ніс виготовити складніше, але теж неважко: спочатку виліпити його з пластиліну, потім обклеїти шматочками паперу (їх потрібно не нарізати, а нарвати), потім пластилін виколупати. Ніс з пап'є-маше розфарбувати, як захочеться, вирізати ніздрі і пришити тасьми.

Для носа порося, собачки або вовка підійде плоска кришечка, на ній можна буде намалювати п'ятачок, чорний кружечок і т Для носа порося, собачки або вовка підійде плоска кришечка, на ній можна буде намалювати п'ятачок, чорний кружечок і т. Д.

Клоунський ніс. Потрібно знайти гарненьку чисту пластмасову кришечку від якого-небудь бульбашки або відрізати половину полого кульки (дитяча пластмасова іграшка). Після цього прикладіть кришку до носа і подивіться, чи сильно вона заважає на переніссі, зробіть виїмку і приміряйте. Якщо справжньому носі комфортно під «носом» клоунским, то можна переходити до наступного етапу: з боків «носа» зробити маленькі дірочки і прив'язати до них тоненьку резиночку. Тепер «ніс» можна буде надіти і бути впевненим, що він не впаде в самий невідповідний момент. Так, і ось ще що: просвердлите одну або дві дірочки, щоб можна було вільно дихати.

Туніка, плащ-накидка, кімоно - всі ці речі шиються приблизно одним способом. Туніка - це сорочка, силует якої нагадує букву «Т». Рукава можуть бути короткими суцільнокроєними, довгими пришивними або взагалі бути відсутнім.

Туніка може бути основою для багатьох костюмів: римського воїна, російського костюма, костюма Робін Гуда, Шрека, ельфа і дуже багатьох інших. А зшити її може кожна представниця прекрасної статі, осилити в школі на уроках праці пошиття нічної сорочки. Як зшити туніку, можна подивитися тут http://www.mama.ru/club/new_year/3972/143854/, (форма дана на 2 роки, але розміри можна взяти будь-які, в залежності від бажаної довжини і ширини) і тут: http://www.solnet.ee/gallery/knk502.html.

Щоб спростити виготовлення костюма, туніку можна надіти поверх сорочки або водолазки. Дуже красиво, коли поверх туніки з довгими рукавами, зшитою з боків, надівається туніка з короткими рукавами або зовсім без них і з боків не шитий. Трохи складніше шиється плащ-накидка мушкетери - до «плечах» Безрукавий туніки пришиваються незшиті рукава і нашивається хрести. Про пошитті кімоно для японського костюма можна почитати тут: http://www.condottieres.iatp.org.ua/liblery/kim.php. В якості "верху" також можна використовувати будь-яку відповідну сорочку, блузку або навіть футболку.

Перетворити їх в елемент костюма допоможуть пришиті на комірці і манжетам мережива і рюші, акрилові фарби і фломастери для одягу, вишивка шнуром, нашита бахрома і інші хитрощі.

Футболка теж можна зробити швидко і просто. Найбільш легкий варіант - взяти гарну сукню і зробити його карнавальним і відповідним для обраного способу за допомогою нашитих на нього мішури, блискіток, стразів, стрічок, квітів, а може бути, скроєних з іншої тканини рукавів, коміра, болеро, воланів, оборочок, накидки , нижньої спідниці, фартушка.

Дуже цікаве плаття виходить зі звичайного топіка, потрібно викроїти тільки спідницю і летять рукава (тримаються на передпліччях за рахунок резиночки, до топіку НЕ пришивається), прикрасити обробкою, воно прекрасно підійде для костюма легковажного створення типу феї або метелики. Можна подовжити викрійку туніки і отримати просте плаття.

Якщо зробити туніку з м'якої струмує тканини і бокові шви виконати на відстані 15 см від країв, вийшов вже дуже гарна сукня, його можна доповнити шарфиком з тієї ж тканини.

Спідниці, легкі у виконанні - це пряма спідниця на гумці (шнурку), спідничка-сонце або полусолнце, спідниця з клинів (наприклад, з «лепесточков»). Спідниці (пряму, сонце, полусолнце) можна робити багатошаровими, пряму спідницю на гумці - «балоном», тобто скласти тканину навпіл так, щоб згин опинився по низу Подолу. Ось тут можна подивитися, як кроятся різні види спідниць: http://www.bellydance.ru/costumes/sew.shtml.
Штани нелюбітелі шиття зазвичай вважають за краще купувати готові. На джинси ковбоя або індіанця нашивається бахрома, для військового костюма - яскраві лампаси, джинси для костюма хіпі можна художньо продірявити і розмалювати фарбами. Як штанів для костюма можна використовувати трико, лосини, шорти і навіть колготки (для костюма Робін Гуда, наприклад). Легко шиються шаровари для східних красунь (див. Посилання вище).
Плащ - важливий елемент костюма дуже багатьох героїв і не тільки. Плащ потрібен лицарю, Зорро, Супермену, Хоббіта і іншим відважним особистостям.


mama.ru


Інші статті номера в рубриці Новини :

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com