рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма півня з тканини. 5 приголомшливих варіантів як зшити півня своїми руками.

  1. Які матеріали вибрати і як зшити півня своїми руками
  2. Півень з тканини своїми руками викрійки
  3. Покрокова інструкція як зшити півня своїми руками:
  4. Другий варіант півника з тканини-хутра
  5. варіанти іграшок

Іграшки з тканини неймовірно м'які і затишні. Існує багато приводів зшити красиву іграшку з тканини і один з них Великдень. Всім умільцям пропонуємо зшити курочку або півня з тканини своїми руками. Чому саме його? Тому що це своєрідний символ цього свята.

Тим рукодільниць, які ніколи не шили текстильних іграшок, потрібно цікава форма півня з тканини, щоб вийшов Петушок на Великдень. А так же поетапне опис цього процесу. Про це і піде мова.

Які матеріали вибрати і як зшити півня своїми руками

Всім відомо, що цей птах строката і яскрава. Тому всі матеріали для вироби півень своїми руками з тканини повинні відповідати цим вимогам. Існують рекомендації про те, щоб в одній іграшці «Півень з тканини» використовувати всі з перерахованого:

  1. фетр і фліс;
  2. бавовна і ситець;
  3. парчу;
  4. інші тканини, які виявляться досить барвистими і фактурними.

Для набивання знадобиться вата або синтепон. Оскільки півник з тканини виявляється на м'яких лапках, то його доведеться садити на горизонтальну поверхню. Але можна «навчити» його стояти, якщо всередину лап і тулуба вставити жорсткий каркас з товстого дроту.

Півень з тканини своїми руками викрійки

Для початку потрібно вибрати підходящий варіант. Для тієї іграшки, яка запропонована вище підійде ось така форма півня з тканини своїми руками.

Якщо хочеться зробити символ року таким, щоб він більше був схожий на живого, то будуть потрібні шматочки хутра різних відтінків. Тоді штучне хутро буде імітувати пір'ячко птиці. До речі, інший може бути і форма півня з тканини. Наприклад такий.

Але просто вибрати їх в інтернеті мало. Якщо роздрукувати їх, то вони виявляться маленькими. А іграшки в результаті стануть зовсім крихітними.

Щоб збільшити викрійки півників з тканини потрібно відкрити збережений файл в будь-якому графічному редакторі. У ньому збільшити розмір зображення. Потім роздрукувати на кількох аркушах паперу. Залишилося зібрати їх разом, щоб використовувати в роботі з тканиною.

Для цього їх потрібно було перенести на картон. Так буде зручніше прикріплювати викрійки до тканини.

Покрокова інструкція як зшити півня своїми руками:

  1. Обвести деталі, залишивши припуск на шви. Він повинен бути не менше 1,5 см, а краще 2 см. Неодмінно звернути увагу на те, що парні деталі півня з різних видів тканини повинні бути обведені на одному матеріалі. Причому кожна друга деталь неодмінно повинна бути перевернута, щоб вийшла в дзеркальному відображенні.
  2. Вирізати всі деталі.
  3. Зшити деталі викрійки попарно з виворітного боку. Тут годиться залишити зазор в декілька сантиметрів для того, щоб деталь можна було вивернути і набити. Цей зазор краще залишити на непримітній частині.
  4. Вивернути, набити їх наповнювачем, крім подглазніка. Зашити зазори.
  5. Залишилося з'єднати всі деталі один з одним. Можна зробити крила рухливими. Для цього їх потрібно пристебнути на відповідні за кольором і розміром гудзики. Так можуть бути зроблені різні півники з тканини своїми руками.
  6. Як варіант рекомендується залишити лапки НЕ набитими, тоді вони будуть легко звисати з поверхні. Буде здаватися, що півник з тканини своїми руками сидить.
  7. Очі цього символу року можуть бути пришиті з відповідних за кольором шматочків тканини або круглих гудзиків. Хтось рекомендує очі півня намалювати. Тоді будуть потрібні гелієві ручки. А закріпити малюнок можна за допомогою прозорого акрилового лаку з балончика.

А закріпити малюнок можна за допомогою прозорого акрилового лаку з балончика

Другий варіант півника з тканини-хутра

Ця іграшка вимагає жорсткого каркаса по всій фігурі. Він повинен бути протягнутий від лап до голови і хвоста. Початок виготовлення схоже на те, що було описано раніше.

Відмінності помітні на етапі з'єднання шматочків тулуба, так як форма півника з тканини утворені не цілими деталями. Спочатку з виворітного боку покладається зшити деталі грудки з черевцем і тулубом. Потім вивернути заготівлю на лицьову сторону.

Тепер настав час зшити дві половинки голови, залишивши зазор для набивання. Так само вчинити з крилами.

Всередину тулуба вставити дротяний каркас, від якого залишити висновки для деталей хвоста і лапок. Тяганиною для хвоста можна просто проткнути тканину.

Надати тулубу та голові обсяг, тобто набити їх наповнювачем. Зшити їх разом. Наповнювати крила не потрібно. Якщо є бажання, то в них допускається вставити картон, щоб зробити більш жорсткими. Крильця по верхній частині пришити до тулуба.

З'єднати дві частини борідки і дзьобика. Закріпити їх на своїх місцях на іграшці.

Хвіст у цього півня утворений простими смужками тканини, які зшиті по одному боці. Щоб не було складно вивертати деталі, їх варто відразу ж шити по лицьовій стороні.

Одягти їх на дріт, що йде від тулуба. Пришити їх. Залишилися лапки. Їх рекомендується просто обтягнути відповідним м'яким матеріалом по міцному каркасу. Завершити виготовлення іграшки «Півник» потрібно оформлення очей.

Завершити виготовлення іграшки «Півник» потрібно оформлення очей

варіанти іграшок

Тим рукодільниць, яким хочеться різноманітності, знадобляться інші види викрійки півня з тканини своїми руками. Наприклад, при наявності декількох відповідних шматків фетру у вас вийде яскравий півень з фетру своїми руками викрійки збережіть.

Зверніть увагу, що пунктирні лінії на деталях позначають додаткову сходинку. Вона необхідна для додання виразності півню з фетру.

Незвичайною і симпатичною буде іграшка, якщо форма півня з тканини буде такою.

Незвичайною і симпатичною буде іграшка, якщо форма півня з тканини буде такою

Та й хто сказав, що півень з тканини повинен бути простий іграшкою, пропонуємо вам продукт, який найкраще підійде для прикраси інтер'єру. Для цього знадобиться наступна форма. Вона ж підходить під визначення, як зшити півня швидко з тканини.

Вона ж підходить під визначення, як зшити півня швидко з тканини

Чому саме його?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com