рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Психологія чоловіка-козерога. Як його зрозуміти?

  1. Який він - чоловік-козерог?
  2. Чоловік-козерог - характер
  3. Сумісність і відносини з іншими знаками зодіаку
  4. Жінка-риби і скорпіон
  5. Жінка-тілець і діва
  6. Жінка-Овен і ваги
  7. Жінка-близнюк і лев
  8. Жінка-водолій і стрілець
  9. Жінка-козерог
  10. Як жінці зрозуміти психологію чоловіка-козерога?
  11. Психологія поведінки чоловіка-козерога в сім'ї
  12. Який чоловік-козеріг коханець?

Коли важко зрозуміти коханого чоловіка - козерога, на допомогу приходить астрологія. Давно не секрет, що знак зодіаку визначає і характеризує особистість. астролог Надія Балябіна розповіла про те, як зрозуміти психологію такого чоловіка, який він у житті, до чого прагнути чоловік - козерог, який він у відносинах, як з ним взаємодіяти і з яким знаком зодіаку у чоловіка - козерога найкраща сумісність, з точки зору астрології.

Який він - чоловік-козерог?

Знак має відношення до земної стихії Знак має відношення до земної стихії. За своєю психологією, люди приземлені, добре стоять на ногах, проживають життя в матерії. Флегматичний тип. Деновскій знак - об'єднує в собі чоловіче і жіноче і спрямований на трансформацію, на те, щоб отримувати уроки і переводити одна якість в інше.

Символом козерога є десятий будинок - це мета, самореалізація, кар'єра, мета життя, призначення. Тому для всіх козерогів головне в житті - проходження якоїсь певної мети. У більш вузькому сенсі це може бути робота. Чоловік-козерог всюди бачить систему, мета. Він спрямований на те, щоб цю мету досягати. Психологія чоловіка - козерога спрямована на безперервне досягнення цілей.

Чоловік-козерог - характер

Знак козерога формують чотири планети: Сатурн, Марс, Місяць, Юпітер. Управляє козерогом Сатурн. Він відповідає за аскези, обмеження, за труднощі, які треба долати, за самообмеження. Тому козерог є символом людини, якій доводиться долати труднощі. Психологія чоловіка - козерога - обмежувати сам себе і довго йти на шляху до своєї мети.

Марс у Козерозі екзальтірует, він виявлений максимально сильно. Це чоловіча планета, планета фізичної сили, війни, ініціативи, активних дій, агресії. Тому у козерога цієї сили дуже багато. Також багато завзятості, часом межує з упертістю. Марс - чоловіча планета сексуальності, дає мужність, вміння захищати інших, десь пожертвувати собою, заради того, щоб допомогти комусь.

Місяць перебуває у вигнанні в Козерога. Вона проявляє себе як дуже прихований комплекс в людині, який він інтуїтивно відчуває. І, який, йому треба постійно десь напрацьовувати, приймати. Це планета чутливості, материнства, емоційності, інтуїції. Тому козероги - чоловіки не чутливі, мало емоційні, потайливі.

У падінні в Козерозі Юпітер - планета соціуму, добробуту, успіху в кар'єрі, визнання в соціумі. Постійно потребує визнання.

Сумісність і відносини з іншими знаками зодіаку

Знак-антагоніст для козерога рак

Сумісність з жінкою - раком можлива, але відносини з жінками цього знака буде складним. Вони будуть бачити один в одному всі недоліки. Але при грамотному підході, при розумінні, що партнер повна твоя протилежність, якщо ти можеш прийняти людину такою, якою вона є, відносини з жінкою - рак можуть стати одним з найуспішніших. У одного є те, чого немає в іншого.

Жінка-риби і скорпіон

Відносини більше дружні, спрямовані на бізнес, на контакти, на спілкування. Сумісність з такими знаками обіцяє бути джерелом контактів, прибутку.

Жінка-тілець і діва

Сприятливі відносини у козерогів з жінкою - телям і жінкою - дівою. Сумісність цих знаків настільки сприятлива, що даний союз буде хороший для шлюбу. Один з партнерів буде для іншого учителем. Бажано, щоб у відносинах учителем був чоловік, а жінка була джерелом творчості, але з цими знаками правило працює як в одну, так і в іншу сторону.

Жінка-Овен і ваги

З жінкою - овен і з жінкою - ваги сумісність хороша, але можуть бути дуже сильні очікування з боку чоловіка. Має місце бути поняття перенесення, коли чоловік чекатиме від жінки, що вона буде вести себе, як його мати. Він буде прагнути отримати від неї те, що недодали йому в дитинстві мама. Відповідно, якщо жінка в парі не готова взяти на себе роль матері, відносини з жінками даних знаків зодіаку, закінчаться дуже скоро.

Жінка-близнюк і лев

Одними з найбільш кармічних і напружених будуть відносини з жінками знаків близнюк і лев. Такі відносини вимагатимуть більшої опрацювання. Перед жінкою - близнюком чоловікові - козерогові доведеться прогнутися, він буде їй служити. У разі, якщо жінка - лев, чоловік - козерог буде її руйнувати. Обидва партнери будуть відчувати на собі енергетичну напругу.

Жінка-водолій і стрілець

Відносини з жінками знаків вдалий і стрілець нейтральні. Виходить непоганий союз. Один партнер є джерелом грошей, а інший - таємницею, загадкою. Жінка стрілець буде для козерога постійної загадкою, а чоловік для неї буде джерелом грошей.

Жінка-козерог

Коли в родині два козерога - це дуже добре. Люди з однаковими знаками завжди зрозуміють один одного як можна краще. Для козерога - чоловіки сумісність з жінкою - козерогом найкраща сприятлива.

Психологія будь-яких відносин така, що вони даються нам для проробок, вони не дані для насолоди. Насолода теж повинно бути, але, в основному, 96% шлюбів кармічни.

Як жінці зрозуміти психологію чоловіка-козерога?

Чоловік козерог може все життя йти до мети і не зрозуміти, що ця мета не та Чоловік козерог може все життя йти до мети і не зрозуміти, що ця мета не та. У ньому є сильний зсув в бік одноосібника. Такому чоловікові складно відчути іншу людину, складно проявити турботу. Тому йому потрібна та жінка, яка змогла б його вважати і відчути, що йому підходить інтуїтивно. Жінка повинна бути дуже чутливою. З козерогом не варто проявляти активної ініціативи. Він має потребу в турботі, щоб хтось йому підказував. На підсвідомому рівні він буде прагнути саме до такої людини.

Жінці важливо розуміти, що у чоловіка козерога відкритий комплекс, йому треба постійно досягати визнання. Він не буде сидіти вдома. Це козерог, він одноосібник. Він постійно буде десь, буде на роботі. І ні в якому разі не можна йому цього заборонити, тому що це позбавить його хліба, позбавить його можливості йти, досягати, реалізовуватися. Основне завдання козерога - це реалізація в зовнішньому світі.

По приходу додому, такий чоловік повинен отримати підтримку, турботу, увагу. Жінці, яка звикла з чоловіком постійно вибудовувати діалоги, буде складно з чоловіком - козерогом. Він не буде багато говорити зважаючи на свою аскетичність.

Символом козерога є самообмеження. Всі сили його йдуть на перспективу, на досягнення головної, масштабної мети. Для нього складно перебувати тут і зараз. Основне завдання жінки - розуміти таку природу і психологію поведінки людини.

Намагатися замкнути чоловіка вдома заради власної примхи, з якихось егоїстичних міркувань не варто. Однак, якщо жінка бачить, що чоловік втомився або йде неправильним шляхом, вона повинна акуратно, використовую свою жіночу мудрість, перенаправити його в «тут і зараз», пояснити, що він рухається не туди.

Психологія поведінки чоловіка-козерога в сім'ї

Козероги аскети. Вони можуть не одружуватися, можуть не хотіти будинок, дітей. За своєю природою вони одинаки і для них, якщо сім'я і діти будуть, це буде або самоціллю, або засобом досягнення на шляху до якоїсь іншої мети. Вони все сприймають з прагматичною, практичною точки зору.

У козерога місяць у вигнанні. Це може означати пізні шлюби, пізні діти.

Який чоловік-козеріг коханець?

Деновскій знак нейтральний, мало енергетики сексуальності. Деновскій знак нейтральний, мало енергетики сексуальності Чоловік - козерог в любові спокійний і мало емоційний. Але, якщо є показники в гороскопі, що людині це подобається, що у нього хороше лібідо, то це завжди буде людина, яка буде робити це за мету. Він може бути герой-коханець або може займатися сексом тільки заради отримання задоволення, або він може ставити в сексі мета зробити приємність жінці. Важливо зрозуміти те, що козерог ніколи не знаходиться в процесі. Психологія поведінки козерога спрямована на досягнення певної або декількох цілей і він завжди на шляху досягнення.

За секс відповідають планети сексуальності - Марс і Венера. З огляду на, що козерога формує екзальтований Марс, можна зробити висновок, що козерог викликає дуже сильний інтерес у жінок, він може їх дуже сильно порушувати. У нього дуже багато сил, але у нього проблеми з чуттєвим аспектом. Може довго залишатися без сексу, якщо вселить собі, що це може якимось чином заважати досягненню його мети.

Сумісність з будь-яким знаком зодіаку з чоловіком - козерогом, це думка астрології. Кожна людина індивідуальна і абсолютно до кожного можна знайти підхід і абсолютно кожен чоловік - козерог в любові проявляється по різному. Якщо ви закохані в чоловіка - козерога і по астрології у вас з ним погана сумісність, прийміть це як виклик. Зробіть все, що б відносини з чоловіком - козерогом стали гармонійними і щасливими. Є у вас сумісність чи ні, вирішувати тільки вам.

Автор Маріанна Калита .

А як чоловік - козерог проявляється у відносинах з вами?

Схожі статті

Який він - чоловік-козерог?
Який він - чоловік-козерог?
Як жінці зрозуміти психологію чоловіка-козерога?
Який чоловік-козеріг коханець?
А як чоловік - козерог проявляється у відносинах з вами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com