рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Королева Англії (Великобританії) Єлизавета 2

Чиє ім'я незмінно асоціюється при згадці про Англію? Звичайно ж, ім'я загальної улюблениці, королеви Єлизавети II. До слова, повне її ім'я - Єлизавета Олександра Марія.

Вона є єдиною королевою, якій вдалося отримати безліч різних нагород - більше 387 700 штук. Погодьтеся, що це вже показник. Кожна з нагород заслужена особистою працею королеви.

Цікавий факт з життя Єлизавети II - вона відзначає свій день народження два рази за рік. Насправді вона з'явилася на світ 21 квітня, проте вся країна відзначає її день народження не тільки в цей день, а й в третю суботу червня. Так сталося, тому що в Англії існує традиція відзначати загальний день народження монарха Сполученого королівства і Співдружності націй. Таке свято є символом дня народження імператора, і відзначати цей день прийнято з 1748 року.

Ця жінка стала справжнім символом не тільки Англії, але і всієї Великобританії . Вона пережила Другу світову війну, будучи маленькою дівчинкою, але вже тоді підтримувала громадян, звертаючись по радіо до постраждалим дітям. До слова, тоді маленькою Лілібет, як звали її рідні, було всього 13 років. Зараз же вона - заможна дама у віці 88 років, але це не заважає їй зберігати колишнє дотепність і жіночність. У 2002 році вона відзначила пристойний ювілей - рівно 50 років на престолі.

Про її надзвичайною доброті говорить і велика любов до тварин. Велику пристрасть королева Англії живить до коней, а символом Єлизавети стали пси породи вельш коргі. Вони дуже часто супроводжують її під час довгих прогулянок. Крім того, за законами вона є власницею всіх китів і дельфінів в британських водах. Так що живності у королеви однозначно багато.

Напевно, багато хто з читачів не знали такого забавного моменту з життя королеви - у неї немає паспорта, це свого роду традиція, по праву народження Єлизавета II прописана в Букінгемському палаці . Усі британські паспорти видаються від імені Її Величності, тому самій собі видавати документ королева не може, та й не бачить в цьому сенсу. Крім того, у Єлизавети банально немає прізвища: вона родом з династії Віндзорів, має титул, а ось офіційної прізвища у неї немає. Тому документів, що засвідчують особу, в її сумочці годі й шукати. Зате часто там лежить невеликий гачок - королева не використовує його для самооборони, як можна було припустити. Все набагато простіше: під час офіційних обідів вона чіпляє гачок за край столу і вішає на нього сумочку, щоб не ставити її на підлогу. А обійтися без сумочки Єлизавета II просто не може, це такий же неодмінний її атрибут, як і численні розкішні капелюшки. Всі її колекції капелюхів і сумок зберігаються в палаці, королева стежить за ними і регулярно поповнює свої запаси.

Про улюблену усім світом королеві можна говорити нескінченно багато. Але куди цікавіше просто спостерігати за життям її сім'ї і за тим, як вже в солідному віці Єлизавета II, як і раніше залишається бадьорою, енергійною і життєрадісною.

Чиє ім'я незмінно асоціюється при згадці про Англію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com