рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Діта фон Тіз

Як балерина Хізер Рене Світ з Мічигану стала танцівницею Дітою фон Тіз Як балерина Хізер Рене Світ з Мічигану стала танцівницею Дітою фон Тіз   Діта фон Тіз (справжнє ім'я - Хізер Рене Світ) народилася в 1972 році в невеликому містечку в штаті Мічиган в родині швачки і машиніста

Діта фон Тіз (справжнє ім'я - Хізер Рене Світ) народилася в 1972 році в невеликому містечку в штаті Мічиган в родині швачки і машиніста. З дитинства вона серйозно займалася балетом, але вважала себе незграбною і несимпатичний дівчинкою. Ще в школі вона полюбила актрис і танцівниць 20-х - 50-х років XX століття і намагалася в усьому їх наслідувати.

У 15 років Діта підробляла в невеликому магазині дорогого нижньої білизни, яке вже тоді стало одним з її фетишів. Після закінчення школи вона пішла в коледж, щоб вивчати історію костюма. Її улюбленим предметом жіночого одягу став корсет.

У 18 років вона влаштувалася на роботу в маленький місцевий стрип-клуб. Незважаючи на те, що в моді були класичні girls next door і ковбойські капелюхи, Діта (тоді ще Хізер) вже в той час почала виступати в панчохах з підв'язками, корсетах і довгих рукавичках. Тоді ж вона і взяла свій псевдонім - «Діта» (на честь актриси 20-х років Діти Парло) і «фон Тіз» (заради аналогією з дієсловом «tease» - «дражнити»). Спочатку Хізер хотіла бути «фон Тріз», але випадково помилився конферансьє на одному з її перших виступів дав хід добре знайомому нам «Тіз».

Незабаром вона придумала свій класичний номер з купанням в келиху шампанського, з яким і поїхала в сольний тур. Діту помітила Кармен Електра, яка запросила її брати участь в її шоу. Там про неї дізнався Х'ю Хефнер - засновник Playboy - і запропонував Дитино стати героїнею одного з майбутніх номерів журналу. В результаті вийшла одна з кращих зйомок за всю історію видання.

Діта фон Тіз перестала вважатися стриптизеркою і стала називати себе танцівницею бурлеску. Вона переїхала до Голлівуду, оформила свій будинок в стилі 50-х років, була заміжньою за музикантом Мерліном Менсоном (і навіть виступила в ролі бек-вокалістки в його пісні «Para-noir»), стала обличчям косметики MAC (після чого у неї з'явився новий танцювальний номер - з помадою) і музою дизайнерів Крістіана Лубутена, Джона Гальяно і Жан-Поля Готьє ( в кутюрної показі останнього вона брала участь ). Їх речі вона і вибирає для більшості своїх виходів у світ. У 2011 у Діти фон Тіз виходить колекція нижньої білизни і невелика колекція суконь.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com